Selecteer een pagina

lees en/of luister: 

 

Dit artikel is speciaal bedoeld voor alle trainers uit de sportwereld.

Trainers koppie erbij!!! Wedstrijden waar tienden van een seconde “en bloc” allesbepalende kunnen zijn. Voor het startschot fungeert men tegenwoordig als mental coach de dames voor te bereiden op een oneerlijk potje non-binaire worstelen. Vanuit de dualistische propaganda LGBTQ als doel de jeugd compleet knettergestoord en gebrainwasht door het sportersleven te begeleiden. Als deze hele non-binaire onzin het grootste probleem was, dan zou ik hierover niet schrijven. Het probleem is echter vele malen ernstiger. Grijpen sporters met de handen naar het hart en zitten ze geplakt achter de “bezemwagen” vanwege doping of doding in de sportwereld???

Testosteron talenten

Hoe moet het vandaag de dag voor trainers van een team aanvoelen, met een enorm complex schuldgevoel opgezadeld te worden?! De zware trainingsschema’s zouden nu volgens de media zorg dragen voor een reeks van spontane hartaanvallen. Het teveel vergen van de aanstormende testosteron talenten die normaal hun hand niet omdraaien een 10% steile berg te beklimmen, vallen nu PLOTS uit hun bruisende leven. Onthutste, verdrietige ouders met een schuin oog naar trainers kijkend alsof jullie de schuldigen zouden zijn, dat atleten bij de minste geringste inspanning omvallen door zogenaamde onverklaarbare hartfalen. Vraagje: hoe gaan jullie daarmee om, beste trainers? 

Pakker Lance Armstrong

Hetgeen te pas en te onpas voor onze ogen afspeelt, is absoluut niet jullie schuld. De tijd dat doping hoogtijdagen vierde, bleek achteraf een ware ravage voor menig sportershart. Als zelfs “pakker’ Lance Armstrong met zijn stormverleden menig beklimming versloeg door jarenlang zijn volgepompte epolichaam de baas te zijn en zelfs menig beklimming wist te trotseren zonder PLOTS uit het leven te storten, kunnen we absoluut concluderen dat hetgeen er nu speelt niet valt onder de noemer overbelastbaarheid. Gaat er niet een lichtje branden?! “Je rijdt immers de Tour de France niet op een boterham met pindakaas”. Bovendien zijn trainingen en trainingsschema’s anno 2023 niet anders dan vóór 2021. Dagelijks wordt de nieuwe lichting sporters voorzien van zeer uitgebalanceerde sportsvoeding, met de daarbij bijbehorende scherpe controles op de lichamelijke gezondheid. Mochten er erfelijke hartklachten zijn, dan wordt het 99 van de 100 keer vroegtijdig getackeld.

Heilige graal

Mijn vraag, beste KNWU leden : ,,nu de één na de andere sporter van de baan wordt geveegd, is het goedje van de heilige graal “experimentele” vaccin wel onder de loep gelegd”? Toch vreemd, nietwaar? Daar doping immers verboden is binnen de sport, wordt dit zogenaamde heilige goedje volledig omarmd zonder ook maar iets te hebben onderzocht. Of het al niet erg genoeg is, mogen de compleet buiten adem zijnde winnaars na een wedstrijd de opdringerige op de huig zittende pers met een zuurstof-belemmerend mondmasker te woord staan. Om vervolgens, met een bekluier op ruim 5 meter afstand van het publiek, een podiumplek in te nemen. Koekoek, waar is het logisch sportersverstand gebleven?

Opgebaard over de meet komen

Wereldwijd heerst onder sporters een ware verwoesting door één bewust ingezette gecreëerde oorzaak : het zeer doordachte slow kill vaccin gesteund door de media PR-afdeling van de globalistische elite bedoeld 5,7 miljard mensen om te leggen. Mooier kan ik het niet maken, kortsluiting wel…. “Opgebaard over de meet komen” zorgt volgens de media voor hartaanvallen en tia’s waardoor de link niet snel gelegd zal worden met het gecreëerde biowapen.

Trainers ook slachtoffers

Waarover na vier jaar nog steeds niet gesproken mag worden, komt eindelijk als een tsunami via sportkanalen op zeer confronterende wijze naar buiten. De prik openbaart zich opvallend in de sporterswereld als ook in de artiestengangen. Alternatieve kranten staan bol van aanklachten tegen deze farmaceuten. Deze waarheidsgetrouwe kranten puilen uit van de mensen die toegeven na de spuit te leiden aan hartfalen en turbokankers. Ouders, van veel te jong overleden sporters en sporters zittende in de “mongolenwaaier”, vertellen volop hun verhaal. De PR-media moffelt alles weg en bovenop deze hele miserie strooien de ingezette overbetaalde tv-masters nog wat zout in de wonden van de verslagen ouders, dat PLOTS overledenen een bijbehorend topsport risico is. Wetende dat het gestoord hoge aantal hartfalen, wat zich ná 2021 volop aandient, overduidelijk het bewijs van een smerig gespeeld spel is. Het propaganda prikje krijgt een niet eerlijk gewonnen podiumplek en vanuit de media raast “de dood of de gladiolen” pro-vaccin campagnes door menig peloton.

Geen deuk in een pak boter rijden

Trainers, waak voor dit misplaatste schuldgevoel! Het doek moet vallen richting de daders en daarin is jullie hulp van essentieel belang. Ontwaak!!! Druk jullie zorg uit en wees de sleutel in dit spel! Blijf “niet doorkachelen” tot er uiteindelijk maar 20 “stervende zwanen” aan de start verschijnen of dat toeschouwers mogen kijken naar een uitgedund ziek peleton….Wanneer stopt het? De dag komt dat ouders hun kind zien overlijden tijdens een “wandeletappe”. Laat wielrennen niet de boeken ingaan dat wielrenners nog “geen deuk in een pak boter rijden”. Sla de handen ineen en zie dat de media vingerwijzend jullie iets in de schoenen zal proberen te schuiven.

Open jullie sportershart want ook van jullie vertrouwen is zwaar misbruik gemaakt.

 

Hieronder enkele mooi gebruikte wielertermen verwerkt in mijn blog

 • en bloc : voluit, met een volle inzet rijden.
 • bezemwagen : de wagen die achter de laatste renner aanrijdt. Stap je uit koers dan stap je in de bezemwagen.
 • pakker : een renner die doping neemt
 • je rijdt de Tour de France niet op een boterham met pindakaas : dat wil zeggen, niet zonder verboden middelen (Gerrie Knetemann). Eddy Merckx zei onder andere : je wint de tour niet op een krentenbol.
 • opgebaard over de meet komen : nadat je het snot voor de ogen hebt gereden. (Gerrie Knetemann). Dodelijk vermoeid de finish bereiken.
 • mongolenwaaier ; groep gelosten
 • de dood of de gladiolen : in de laatste fase van een wedstrijd zo hard mogelijk fietsen en maar kijken wat het resultaat is : de bloemen of helemaal niets.
 • niet doorkachelen : (Gerrie Knetemann) met het verstand op nul hard blijven doorfietsen.
 • stervende zwanen : een uitdrukking gebruikt door Michel Wuyts. Het is veelal een spurt tussen twee renners (of meerdere) die na een immense krachttoer nog een inspanning moeten leveren.
 • wandeletappe : een etappe met een lage gemiddelde snelheid.
 • nog geen deuk in een pak boter rijden ; niet goed rijden.

 

WIL JE OP MIJN SPORT-ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Photo: https://unsplash.com/@paolocandelo

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven