Selecteer een pagina

Luister naar artikel :

 

In de wereld van vandaag de dag, leven twee type mensen. De één uitbelicht, waarbij het rechtvaardigheidsgevoel zo groot is, dat ze niets meer uit de weg willen gaan, ongeacht, wat er op hun pad verschijnt. Ze blijven bij hun standpunt om dagelijks het onrecht bij de wortels aan te willen pakken. Zelfs nu er collectief een enorme verschuiving plaatsvind en rechtszaken in volle gang zijn tegen de farmaceutische industrie, proberen deze killer bedrijven zich nog steeds te verschuilen achter de steeds verder instortende criminele media. Mogen we deze media geloven, dan is er absoluut geen oversterfte aan de gang, rijden de ambulances niet af en aan en hebben begrafenisondernemingen totaal niet te kampen met piekdruktes. De autopsie rapporten sinds het spuitje vertonen voornamelijk veel bloedklonters en plots explosief optredende agressieve kankercellen. Waar komt het spontane personeelstekort toch zo opeens vandaan??? Het meest trieste, is het aantal hartklachten dat PLOTS bij jonge sportertjes optreed en tijdens een training gereanimeerd moet worden alsof het de doodnormaalste zaak is. Waren het niet de mensen die complotten aanhingen en een aantal jaren geleden beweerden, dat er grafeenoxide in het spuitje zat. Warempel, nu geven de Amerikaanse autoriteiten het zelfs toe. Toch blijft de vraag, hoe het juridisch mogelijk is, dat de nazi-top met een scala aan zware overtredingen een vaccin met krankzinnige bijwerkingen op de markt gooit, overal mee wegkomt en iedere straf ontloopt, tegenover het klootjesvolk, dat zich bij het minste geringste voor het leven getekend in het strafbankje moet verantwoorden.

We zitten in een snoeiharde overgangsfase, die niet zonder horten of stoten gaat en waarin logischerwijs veel gebeurt. We kunnen nu eenmaal niet overstappen naar een nieuwe tijdperk, als niet alles boven water komt drijven en een ieder persoonlijk heeft gedealed met zijn of haar stuk. Dus dat de rijksten der aarde ooit overal mee wegkwamen, zie ik dat nu als een fantastisch spektakel, want het laat voor eens en altijd overduidelijk zien, dat er geen jota van klopte. 

Wanneer zag ik het eerste echte kinderleed verscholen in speelgoed verpakking

De eerste keiharde klap in mijn gezicht, was ongeveer vijfentwintig jaar geleden. Tijdens m’n eerste shop bezoekjes aan de States, waar ik een Walmart binnenliep en m’n oog viel op een tien meter lange entree, behangen met honderden foto’s van vermiste kinderen. M’n jetlag hoofd zorgde in één klap voor een algehele ontnuchtering bij het zien van zoveel vermissingen. Waar waren al die kinderen in godsnaam gebleven? Waarom werd zoiets niet wereldwijd bekend gemaakt? Later viel het op, dat dit soort vreselijke foto-taferelen de normaalste zaak was, in de armste gedeeltes van Amerika. Duizenden kindontvoeringen op jaarbasis en nergens las ik ook maar iets over “de oplossing”.  Tot ik jaren later erachter kwam, dat Walmart bekend stond, als één van de grootste  kinderhandelaren op bestelling. Kinderen voor duizenden dollars online aangeboden, vermomd als zijnde speelgoed artikelen. Wie waren gemoeid met deze Walmart-praktijken? Als je een klein beetje je best doet, kom je al snel uit bij het weggemoffelde Pizzagate schandaal, waarbij Hillary Clinton (oftewel Killary ), aan t nazi-roer van deze childtrafficking organisatie stond. Waar madam zichzelf mooier deed voorkomen als eerste Senaatslid en de perfect First Lady, terwijl ze in wezen aan het hoofd stond van één van de grootste maffiosi killing childtrafficking organisaties. 

Daarom verbazen me antwoorden zo vaak als: ,, wat een onzin” of ,,deze ver van je bed show wil je toch niet weten” of ,,als ik me daar allemaal mee bezig moet gaan houden”. Inderdaad stel je toch eens voor, je zou eens de moeite nemen, nietwaar!!! Dit is nu exact de reden, waarom de één domweg getrapt is de valkuil van het nemen van het spuitje, daar waar de ander op onderzoek is uitgegaan. Uitzonderingen daargelaten, maar in Nederland heeft niemand dwangmatig een geweer tegen z’n kop aangedrukt gekregen!!!  Velen wilden niet weten wat er in het prikje zat en belanden nu in de welbekende slachtofferrol. Zo ook voor wat betreft het wegkijken bij de vermiste slachtoffertjes, want het allerergste wat je als ouder zijnde kan overkomen, is het niet weten waar je kind zich bevind. Als iemand dan met zo’n stompzinnige antwoord komt, bedenk dan of diegene enige vorm van compassie in z’n lijf hebt, als je bedenkt, dat deze ouders iedere minuut van de dag hun kind moeten missen. 

Door het collectief aanpakken van wat zich eeuwen heeft afgespeeld, verandert de wereld in een razend tempo. Wat ik al eerder zei: kwaad verdwijnt, daar waar licht schijnt.

Collectief verandert onze energie vanuit keiharde perceptie richting ontwaking

Als je constant maar denkt, vanuit een soort gemoedzalige toestand weg te kunnen kijken, omdat vermissingen van kinderen niet bijdraagt tot jouw gerustzalig leventje, dan vraag ik me oprecht af, of het serieus wel lekker gaat, daar in je bovenkamer. Wat als jouw wegkijken bepaalt hoe jouw verloochende wereldje eruit komt te zien, zou je dan nog wegkijken en alles wegzetten, als zijnde onzin. Stel, het overkomt jouw kind en iedereen kijkt door aan gebrek aan interesse, de andere kant op. Benieuwd of je dan nog zo heerlijk rustig zult slapen. Het collectief duwt ons richting een kant, dat we allemaal getracht worden na te denken over wat deze kinderen is aangedaan. 

Soms goed te beseffen, dat we onze wereld vanuit onze energie en frequentie doormiddel van onze eigen perceptie kunnen doen veranderen. Dagelijks nemen we, vanuit respect keiharde feiten tot ons en ongeacht ze ons diep raken en je genageld aan de grond staat, zul je naarmate je meer van dit soort beelden bekijkt en verregaande informatie vergaard, logischerwijs noodzakelijk jezelf moeten beschermen. Kijken, zonder je frequentie te verlagen, is mogelijk en besef, dat het niet nodig is, de hele dag als een spons dingen te absorberen. Het zien en op onderzoek uitgaan, kan bijdragen aan je ontwakingsproces. Het doen begrijpen waarom we dingen vanuit ons oogpunt hebben genormaliseerd. Vanuit jouw compassie voor de vele slachtoffers, verander je van binnenuit en zul je gaan merken, dat deze achterlijke verknipte doorgeslagen sexuele revolutie bezig is aan absolute keerpunt. 

De wereld staat gelijk aan jouw thuisbasis. Je weet exact, wat er zich tussen jouw vier muren afspeelt. Ga uit op ontdekkingstocht en kom erachter, dat school een waste of time is geweest. De informatie en geschiedenis geprojecteerd op tv en hetgeen we leerden tijdens de meeste lessen op school, dragen bij tot de groots mogelijke onzin. Doelbewust bedoeld door het ingeprente ONDER-WIJS, ons zo dom mogelijk te houden. 

LHBTQ en BLM zijn PLOTS waarvan artiesten als Jandino de dupe zijn

Gehaaide pedofielen voorkomend als de buurman/vrouw next-door, zorgen bij veel mensen nog steeds, dat alles aanvoelt als een heerlijke comfortabele schijnwereld. Voor sommige maar beter ook, want ik kom er telkens meer achter, dat de wereld vol zit met zachtgekookte eieren. De afgelopen tijd zijn, voorafgaande aan de vele heldervoelenden, artiesten als Jandino het pispaaltje. Uitschieters die hun nek uitstaken zijn aan de schandpaal genageld en belachelijk gemaakt. Mensen die tegen deze woke-onzin ingaan, hun kroost beschermen, worden zo uit hun functie ontheven en tegengewerkt. Hoeveel laten we als volk toe!!! Gaan we pas ingrijpen, zoals in Amerika jonge slachtoffers vallen, die door een schietgrage gender-neutraal noem het wat, vanuit de ingezette LHBTQ organisatie gewapend een school betreed. Even ter verduidelijking, ik heb niets tegen homo’s, lesbiennes en bi’s. Maar deze doorgeslagen bullshit agenda die afgedraaid dient te worden, deugt voor geen kant en vraag me af of mensen die hieraan meewerken hun hersenencellen bij de vele operaties hebben verloren. Weet dat BLM behoort tot dezelfde ingezette groep “maffiosi” als die hele LHBTQ organisatie met maar één doel voor ogen.

Zieke zeer rijke invloedrijke mensen, die de wereld denkt te bezitten vanuit macht en geld, vind dat ze het recht hebben, kinderen als verdienmodel te mogen inzetten. Het eeuwenlange extreme grote kindermisbruik, begint nu zienderogen te openbaren. Buiten het verknipte adoptie circuit, het voorschotelen van sexuele voorlichtings annex pornoboekjes die onze peuters te zien krijgt op scholen, de achterlijke doorgeslagen LHBTQ ideologie of het zichtbaar verdwijnen van kinderen met als kers op de taart de exploitante orgaanhandel, is dit slechts het topje van de ijsberg. Eronder is het leed vele malen erger. Zo extreem, dat velen vanuit zelfbescherming, niet eens willen weten hoe diep deze rabbithole is. Vanuit dit oogpunt zeer begrijpelijk, dat deze ellende je dag zou kunnen verstoren en ach, daar komt die veelgebruikte zin weer: ,,ik kan er toch niets aan veranderen”. 

Alsjeblieft, lees deze laatst uitgesproken veelgehoorde regel eens goed terug en besef hoe ijskoud deze zin aanvoelt!!!

Want wie beschermt deze kinderen!!! Als niemand opstaat, we massaal tot op de dag van vandaag  blijven wegkijken. Iedereen die denkt dat hij/zij maar één druppel op de gloeiende plaat is, heeft het volkomen juist. Maar begrijp ook, dat al deze druppels tezamen, brengen tot een tsunami aan informatie waar uiteindelijk niemand meer omheen kan.

Hollywood, het Vaticaan en Koningklijke gezinnen behoren tot het afvalputje van de maatschappij 

Geloof me, het is soms nauwelijks voor te stellen, dat mensen vanuit Hollywood jonge beginnende onzekere rollenjagende acteurs massaal sexueel hebben misbruikt, Holy Vaticaan z’n vieze oude handjes niet kon thuishouden en vergreep aan kleine jongetjes en ze vanuit adelijke Koninklijke kringen hun pijlen hebben gericht op kinderen in plaats van op loslopend wild. Vanuit het Witte Huis voor miljoenen dollars aan orders zijn geplaatst aan “pizza-bestellingen” en rechters en advocaten, met hun kortwerkende geheugen dit soort onkruid maar blijven bijstaan, in plaats vanuit hun beloofde ambtseed onkruid met de grond gelijk behoren te maken. Hoe kun je je genot halen uit satanische rituelen, nuttigen van adrenochrome en net als mensen die een pilletje slikken voor de rush, sommigen hun genot halen uit het pijnigen van kinderen. Zoals wij ons koppie strak laten trekken, door een botox spuitje hier en daar, zo grijpt half Hollywood naar een iets ander spuitje, zodat hun bloeddorstige artiestenhuidje er weer tiptop uitziet. Zo extreem ziek en ver gaat dit, dat het logisch, word weggezet als complottheorie, omdat de menigte er vanuit hun comfortzone zoals gewoonlijk weer intrapt, de moeite niet wil nemen op onderzoek uit te gaan. Zo komen we weer aan bij het begin van het verhaal aan, dat de elite kan doen en laten wat ze willen, zonder gestraft te worden. Bovendien dekken deze honden elkaar allemaal en vraag me af, wie of wat, nu erger is. De maffiosi die keer op keer worden vrijgesproken of advocaten en rechters, die vanuit hun chantabele positie deze creepers vrijpleiten en de slachtoffers compleet berooid kapotgemaakt achterlaten. 

Als hun doel is jouw (klein)kind af te pakken wanneer zij willen, gebeurt dit…Oeiiiii raak ik nu diegene, die hier nog nooit van heeft gehoord. Denk niet dat jouw bloedeigen kind veilig is. Nederland groots in het plots verdwijnen en wegsluizen van toeslagenaffaire-kinderen en hoogstwaarschijnlijk als adoptie afgestaan, om nooit meer boven water te komen. Zo gaat de regering om met onze kinderen. Nederland (het knooppunt) wat voor 66% het distributie- en productiekanaal is, voor wat betreft kinderporno in Europa en voor 41% wereldwijd. Denk niet, dat dit godvergeten landje net zo veilig is, als jij leeft vanuit je comfortzone. Je bent omringd door hooggeplaatste grijpgrage pedo-idioten die constant alle straffen ontlopen. Zo kunnen types als Demmink ongestoord hun gaan blijven gaan, omdat opgekochte rechters vanuit hun chantabele positie de wet naar hun hand weten te zetten. Zie hier de indoctrinatie van kinderporno verwerkt in een galerie.

Bij geld hoort macht en hoe hoger in de rang, hoe zieker de geest. De absolute top bereik je alleen, als je je hebt vergrepen aan kinderen, door bewijsmateriaal, compleet chantabel bent te gebruiken. Als niemand ‘t lef zou hebben gehad, op te staan, dan zou dit spel eeuwenlang gewoon zijn doorgegaan. Als je voor de eerste keer zoiets als dit leest, zul je ongetwijfeld denken, dat dit pijnlijke verhaal je bijna ongeloofwaardig in de oren klinkt. Nu vertel ik nog de enigszins allermiltste versie van wat er speelt. Ik steek nu in deze blog m’n nek uit, om op een sarcastische- wakker-schuddende manier uit te leggen wat er allemaal loos is, zonder dat sommigen overspoelt raken. De dag komt, dat de algehele wereld onder ogen te zien krijgt, wat de werkelijke harde versie is van mijn verhaal. Ik zeg altijd, ieder z’n tijd, ieder zijn eigen tempo. Maar besef ook, dat jonge slachtoffertjes deze tijd nooit hebben gekregen en velen niet geleerd hebben van de Tweede Wereldoorlog.

Lijk ik geen compassie te hebben door wat ik schrijf of juist wel 

Misschien, dat ik sommige nu ietwat wakker schud, door te zeggen, dat jij vandaag de dag nauwelijks tot niets meer te zeggen hebt over jouw kind. Doordat jij jezelf hebt laten vacccineren, ben je zonder dat je er erg in hebt, bezit van de staat geworden. Bye bye eigen wil.  

Soms moet je dingen laten bezinken. Ik heb exact daar gezeten en je mag weten, ook ik heb m’n vraagtekens gehad. Onderzoek, doe wat juist is en neem niet alles voor lief aan. Sommige dingen zullen je echt de pet te boven gaan. Dat zoveel multinationals hiermee gemoeid zijn, is nauwelijks voor te stellen. En waar begin je? Weet, dat je in een gespreid bedje komt, aangezien er de afgelopen jaren keihard is geëxposed. Op de achtergrond is zo ontzettend veel naar buiten gekomen en veel van deze kwaadwillende mensen zitten al vast.

Waar het om gaat is jouw ontwaking!!! Iedere ziel die nu dagelijks ontwaakt is er één. Weet dat velen ongelooflijk trots zullen zijn, als jij vandaag besluit het roer om te gooien. Niemand hoeft te weten, dat je hiermee bezig bent. Je kunt dit doen in stilte. Jouw proces, jouw tijd …..maar besef, dat iedere ziel die ontwaakt, zorgt voor een verhoging van de frequentie op aarde. Zie daarom in, dat jij, die ene druppel, zeer belangrijk bent in dit geheel. Des te eerder men ontwaakt, des te groter zal straks de tsunami zijn. Durf jij het verschil te maken door te leven vanuit je hart, vanuit compassie en liefde voor wat deze arme stakkers allemaal is aangedaan. Weet hoe ongelooflijk dankbaar deze kinderen jou zullen zijn, als jij de moeite hebt genomen te zien, wat er speelt op aarde. Denk niet, ze zijn toch overleden. De dag komt en geloof me die komt er echt, waarop iedereen geconfronteerd gaat worden met zijn wegkijkgedrag.

Plots ontwaken is als deelnemen aan een spel, waarin je telkens een trede hoger komt, soms struikel je om vervolgens sommige dingen nogmaals te mogen zien en voelen. Zie het daarom als een unieke kans. Werk mee, zo een mooie nieuwe wereld te helpen opbouwen en wanneer de tijd rijp is voor jou, zul je merken dat je langzaam een andere weg in wordt geduwd. Éénmaal te zijn geland in het land der verassingen, zul je iedere dag versnellen en aankomen in de magie die jouw wereld zienderogen doet ontwaken. Ik heb deze kans jaren geleden met beide handen aangegrepen. Ben benieuwd hoe je er nu instaat, nu je dit artikel hebt gelezen…….

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.