Selecteer een pagina

De voorspelbare uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen waren ongelooflijk doordacht. Deze turbulente tijd en onrust is duidelijk voelbaar. Even voorspelbaar, heeft het overgrote deel van de bevolking “zijn stem” weer weggeven. Vanuit de politiek gecreëerde illusie, zullen de kunstjes uitgeoefend blijven worden en zal men in deze toch al extreme verdeeldheid geen kans onbenut laten, te sjoemelen en frauderen, waar mogelijk. De “echte” wakkeren, voelen zich enigszins verslagen en teleurgesteld achterblijvend en vragen zich constant verbaasd af, HOE DAN!!! Wees eerlijk, voel…..Ben je oprecht verbaasd of wist je stiekem wel, dat er niets zou gaan veranderen. Het lag er immers toch duimendik bovenop.

Het te spelen spel op aarde, is nog lang niet ernstig genoeg. Dit, waarin we nu zitten, stelt nog geen ene reet voor. Dit weten de dames en heren kabinetsleden en wachten geduldig hun volgende strategisch te pakken zet af. Zo gaat het al vele eeuwen. Net zolang, totdat het volk is uitgeput, lamgeslagen en mogelijk moegestreden verward achterblijft. Dat is hun tactiek.

,,WAAROM ZIET MEN NIET WAT ER SPEELT”, hoor ik continue om me heen.

Ze gaan niet zien, wat wij zien!!! dit is al bepaald, ver voordat we hier op aarde kwamen. Het spirituele spel moet eerst worden uitgespeeld en dat gebeurt pas, als de situatie zo ernstig is, dat het leven onhoudbaar is geworden. Zo lang men nog op vakantie kan gaan, zich kan uitleven op een festival, tijdens een etentje lol heeft met vrienden, jonge gezinnen nog steeds hun huis kunnen verbouwen en de Botox in de bijna onherkenbare veel te gladde koppies kan worden geduwd, zal er niets gaan veranderen. We leven in een fantastische “fata morgana bubbel”.

Daarom, sluit je ogen, daal in je kosmische hart en tracht door de ogen van de “slapende mens” te kijken. Dan pas voel je, waarom ze het niet zien. Eerlijk toegegeven, ook mij kost het soms godsgruwelijk veel moeite me in te houden en wil ik sommigen serieus bij hun kop vastpakken en letterlijk door elkaar schudden, maar dit alles is tevergeefs onze frustratie!!!

Zolang het aangetoonde bewijs van het experimentele vaccin niet zichtbaar word gemaakt door de media en het justitieel nog moet worden aangepakt, staan we, met onze welbekende rug tegen de muur. Boeren hebben hun ziel toevertrouwd aan Caroline van der Plas van de BBB (Build Back Better). Hardwerkende lieve boeren, denken nu gered te zijn, om zo hun mooie bedrijf te kunnen behouden. Helaas lieve boeren, jullie hebben getekend voor jullie eigen doodvonnis en jullie ware heldin zal zienderogen veranderen in the Angel of Evil. Aanhangers van andere partijen zullen zeggen:,, Och, het valt allemaal wel mee toch”. De reden, dat men dit zegt, is omdat alles nu nog enigszins veilig aanvoelt. De mens omringd zich nu nog met vier vertrouwde muren, maar wat, als zometeen de huizenmarkt compleet instort. Iedereen klem zit in z’n mooie verbouwde huis met een torenhoge hypotheek. Banken onaangekondigd gaan klappen en deze er met hun zuurverdiende centjes vandoor gaan, boodschappen zo schrikbarend duur worden, dat in één klap alle luxe als restaurant-bezoekjes, vakanties, shoppen en uitjes compleet naar de achterkant zullen verdwijnen. Opeens vanuit het niets, is daar onze reddende engel. Onze trouwe overheid zal opeens opstaan en vanuit zogenaamde coulance, mensen gaan bijstaan. Natuurlijk puur uit eigen gewin, maar dat laten we nog even achterwege!!!

Dus wees eerlijk lieve mensen: zijn we verbaasd, dat de BBB heeft gewonnen. Welnee, het lag er duimendik bovenop, dat troela Caroline, gehuld in haar boerentrienen volkse outfit, behoort tot het spiderweb van het WEF. Pas als héél Nederland stopt met stemmen, dan pas krijgen we de macht binnen één tel terug.

Dat de mens het spel niet ziet, is als volgt : visualiseer twee tijdlijnen die recht boven elkaar lopen van het beginpunt tot aan de finish, met daartussen een dikke doorzichtige wand die ons doet scheiden van elkaar. Aan het begin van deze Corona tijdperk heeft iedereen bewust gekozen voor één van de twee tijdlijnen. Onbewust is hier de afstand naar elkaar gestart. Het spel begint. De enige regel die is toegestaan, is als volgt. Oppervlakkig met elkaar communiceren en alles wat buiten deze lijnen gebeurt, zal compleet worden verstoord. De wakkeren boven, de comateuze slapers beneden. Wij strijdvaardig in de ene tijdslijn, de ander groep comfortabel poedelend in de andere. Schreeuwen, roepen, met voorbeelden komen, het heeft allemaal totaal geen zin. Voor beiden groepen zorgt dit voor extreme verstoringen. Verspilde energie en verlaging van onze frequentie zonder, dat het ook maar iets teweeg gaat brengen. Een enkeling ziet bij een onverwachtse storing in deze tijdslijn, de mogelijkheid erdoorheen te wurmen richting de bovenlijn. Éénmaal wakker en de weg terug is niet meer mogelijk. Velen zagen de wereld al drie jaar geleden instorten, vechten nu nog steeds uit alle macht om bovenop die berg te komen. Wanneer de finish bijna daar is, zullen wij kijkend vanaf de bovenlijn, naar de aankomende extreme heftigheid en paniek. De enorme explosie zal opeens zichtbaar worden. Verslagen met beide handen in ‘t haar. Schaamte voor het negeren van alle waarschuwingen, komt ten tonele. Wat hebben ze zichzelf aangedaan, hun kinderen, ouders!!! Intens verdriet maakt plaats voor eerherstel en bewustwording. Het leed zal niet te overzien zijn. Dat is het ware moment , dat het beeld voor de slapers compleet in duigen gaat vallen. Pas aan het einde van deze tijdlijn, als de waarheid boven tafel komt, verdampt deze lijn. Dat is het moment, dat we weer nader tot elkaar gaan komen. Alleen tot aan die tijd, pas als alles compleet zichtbaar is geworden, zal alles samensmelten.

Ondanks, dat velen nu moe zijn, het soms niet begrijpen, denk dan aub terug aan dit bericht. Probeer tot die tijd liefdevol te kijken naar de mensen die het niet kunnen zien. Zeer belangrijk!!! verlies vooral jezelf niet uit ‘t oog. Wees krachtig, neem je rust en wees vooral lief voor jezelf.

Vanaf mijn tijdslijn naar die van jullie…… de finish komt angstvallig dicht in zicht.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.