Selecteer een pagina

Lees en/of luister:

 

Werk aan de winkel voor de elite scumbacks…..ze staan op verliezen en dat weten ze!!! Teveel mensen worden in rapido tempo wakker, tegenover diegenen die helaas met hun mind nog steeds diep in hun endeldarm zitten. Onder die groep beweren diegenen, beter af te zijn in de 15-minuten-steden en veroordelen wat er in Frankrijk gebeurt. Niet willen inzien, dat door middel van WEF dwalingen hun Nazi pedo LHBTQ-ideeen met bijbehorende vlaggen, hen bombardeert richting het Communisme. Macron een leger Antifa-vriendjes en Romeo’s uit de hoge hoed heeft getoverd. Willens en wetens te doen overkomen, dat de bevolking is losgeslagen, terwijl alles wat je aan plunderingen ziet een greep vanuit Macron zelf is. Zo gaat het in Frankrijk en zo gaat het straks ook hier in Nederland en de rest van de wereld. De werkelijke reden achter dit alles is nauwelijks bespreekbaar gemaakt. Een groep mensen kijkt trouw naar hun televisie en ziet niet, dat ondertussen de hel is losgebarsten in heel Frankrijk, aangezien de tel-a-vision (televisie) en de krant de leugens propageren en waarheid verzwijgen. Valt dit onder landelijke en gemeentelijke hoogverraad????

Vrijmetselaars achtergrond

Het volgende programma wordt nu keihard uitgerold. Door heel Nederland worden grote groepen voornamelijk mannelijke immigranten temidden van woonwijken geplaatst in hotels, oude gebouwen, dure huizen, verenigingen en scholen. Aankomende jaren zal het asielbeleid, als Hollywood sterren die flaneren over de rode illuminatie loper, keurig uitgerold worden. Vrijmetselaars die de rol van burgemeester zeer slecht uitvoeren, ofwel in de ogen van het WEF fantastisch neerzetten. Dat sommige burgemeesters vanuit hun comfortabele vrijmetselaars achtergrond ook klem zitten, moge duidelijk zijn, gelet op de lichaamstaal gedurende de informatieavond in Heiloo. Pin me er niet op vast, maar het zal mij niet verbazen, dat zij net als vele politieke leden daar alleen zijn geplaatst, omdat ze vanuit een chantabele positie zijn opgeklommen. Met andere woorden: ruggengraatloos eenvoudig te manipuleren mensen, die hun functie uitvoeren zoals het WEF het heeft gepland en niet zoals de bevolking het graag ziet. Net als ministers overal voor in te zetten en te ge- of misbruiken voor het politieke spel. Als het hen uitkomt lijden, ze spontaan aan een vorm van dementie, aangezien een actieve herinnering hun geheugen heeft gewist. Hoe dan ook, orders moeten worden uitgevoerd of je wordt keihard afgezet en moet het doen, met een armzalige bijrol van een zeer slechte B-film.

 

WEF dwalingen in mijn regio

Iedere gemeente weet al tijden van te voren waar asielzoekers zullen worden geplaatst. De ene plek nog fraaier dan de ander, gecentreerd temidden van kinderrijke woonwijken. Terwijl op diverse buitenlocaties volop leegstaande panden ter beschikking staan, maar daar is geen immigrant te vinden. Net een paar dagen voor de plaatsing van een grote groep asielzoekers word de bevolking ingelicht. Hun nieuwe buren uit veilige landen worden bovenop hun lip geplaatst, waartegen niets te doen valt. Gemeente Heiloo, zoals in dit geval, spelen stommetje. Ze doen zich achterlijk voor en denken, dat het volk niet doorheeft dat ze onder één hoedje spelen met de aan de duivel verkochte ziel, het Fletcher hotel. Terwijl in een lokaal suffertje aan de andere kant van Nederland weken ervoor werd medegedeeld, dat hotel Fletcher in onderhandelingen ging met de gemeente Heiloo voor wat betreft de plaatsing van deze grote groep asielzoekers. Als volk doe je er niet toe en word je zorgvuldig buiten deze beslissingen gelaten!!! Gemeenten zullen misschien denken te rekenen op vele sympathiserende D66, VVD en CDA bewoners, totdat men wordt geconfronteerd met de bedreigingen, geweldplegingen en verkrachtingen. Veel van deze zogenaamde gefinancierde politieke vluchtelingen zijn bewust hier geplaatst om te zorgen voor de nodige onrust en omvolking. Deze veelal gepamperde mannen klagen steen en been en of het al niet erg genoeg is, worden ze zelfs gestationeerd op een cruise schip in IJmuiden. Een ware schoffering tegenover de gemiddelde mens die in ons land leeft van een bijstand, in de schuldsanering zit of erger, buiten zwerft. Wonderbaarlijk blijf ik het vinden, dat mensen beweren, dat je van geluk mag spreken, geboren te zijn in een land als Nederland, waar het de asielzoekers aan niets ontbreek en diegenen die hier geboren zijn keer op keer voor een dichte deur komen te staan. Het is zelfs zo erg, dat eerlijke mensen die werkzaam zijn bij de gemeenten, het niet meer kunnen aanzien, dat de van origine Nederlander met een kluitje in het riet worden gestuurd en de asielzoeker drie maal daags een warme maaltijd, huisvesting, een interieur en als bonus een e-bike krijgen. Deze e-bike gaat via de achterdeur voor minimaal 100 euro weg, waarna ze zonder pardon een nieuwe krijgen. Onze kinderen gaan met honger naar school, krijgen geen fiets en nieuwe kleding kopen zit er al helemaal niet in, om nog maar te zwijgen over vele oude vandagen die het met een sobere magnetron maaltijd moeten doen.

Is omvolking het volgende wapen!

Overlast zorgt voor onrust en de mens gelooft nog steeds niet, dat omvolking bedoeld is,  om binnengehaalde “militairen” straks fijntjes hun taak te laten uitvoeren. Als je als vluchteling uit een land komt waar de situatie onuithoudbaar is, kun je mij niet vertellen, dat je vanaf dag één het een noodzaak vindt, het de Nederlandse bewoners onmogelijk te maken. Daarnaast vindt, dat je het recht hebt, je te mogen vergrijpen aan jonge meiden en ze uit te schelden voor trash en hoer. Persoonlijk zou ik godsgruwelijk dankbaar zijn richting het volk die mij met open armen heeft verwelkomd. Zou alles op alles zetten, me aan te passen naar de maatstaven van het Nederlandse volk. De slapende stronteigenwijze Nederlander die zich gedraagt als een struisvogels en z’n kop pas uit de klei haalt als het is overgewaaid, vervolgens  te ontwaken in het jaar 2030 komt bedrogen uit. Wegkijken betekent straks in de keiharde slaven realiteit te realiseren, dat ze hebben mee gesympiseerd met het Nazi beleid en ze compleet fucked zijn. Ich habe es nicht gewusst, zal de terugkerende uitspraak zijn. Deal er dan maar mee en leg dan je kinderen en kleinkinderen uit, hoe jij het nodig vond weg te kijken in de belangrijkste tijd van de afgelopen eeuwen.

Kom je binnen in diverse gemeenten, struikel je links en rechts over de LHBTQ- en Oekraïense vlaggen. D666, VVD en CDA en niet te vergeten de BBB volgen de regels van het WEF braaf op. De verharding van de mens zorgt bij scheidingen voor verrassende taferelen waarbij de vrouw in kwestie, samen met de gemeente onder één hoedje speelt en puur denkt aan haar eigen belangen. Op vreemde wijze raakt de villa maar niet verkocht en opeens is daar een anonieme bieder uit onverwachte hoek die onder de WOZ waarde biedt. De gemeente Heemstede zit achter het bod. Tuurlijk gaat de vrouw  zoals verwacht akkoord. De voormalige partner, een bekende gerenommeerde arts in Heemstede, weigerde akkoord te gaan met het bod. Wat erachter zit is, dat deze beste man ten tijde van de Corona periode, tegen het biowapen prikbeleid was. Alle reden voor de gemeente Heemstede, deze man op alle fronten te dwarsbomen. Het kort geding wat de vrouw heeft aangespannen tegen haar ex, wint ze op alle fronten. De villa zal worden omgetoverd tot een opvangplek voor een gedeelte van de 108 jonge asielzoekers, wederom te plaatsen te midden van een mooie woonwijk.

Er spelen zich nu in vele gemeentes walgelijke Ter Apelse taferelen af, waar de burger het nakijken heeft en op alle fronten niet wordt gehoord door hun gemeenten. Burgers willen de media niet meer te woord staan en de likkenbaardende media smult van de vele horror verhalen. Wetende dat de media onderdeel is van het WEF-complot! Pure afleiding voor de mens, waarbij het You Tube kanaal overspoelt geraakt met verhalen over de extreme overlast van deze groepen asieljongeren.

Communistisch DDR versus 15-minuten-steden

Een nadenkertje voor diegene die nu aan hun portemonnee beginnen te knagen vanuit een hongerend gevoel naar de waarheid en bemerken, dat er meer aan de hand is, het volgende : Nu we langzaam, als een kudde opgejaagde schapen door een stel hongerige bloeddorstige wolven, richting het streng vernieuwde communistische DDR worden gedreven, zal de groep die totaal nog geen idee heeft wat er speelt zich misschien nu eens achter de oren krabben. De DDR testratten uit die tijd waren voorlopers van de aankomende 15-minuten-steden. Als de mens passief achterover blijft leunen, zich niets aantrekt en denkt, dat het allemaal wel los zal lopen, zullen straks door onze Koninklijke Hoogheid Maxima verwelkomd worden in het nieuwe aangeprezen YOU OWN NOTHING & BE HAPPY systeem. Stompzinnige opmerkingen als, het is juist fijn als alles binnen 15 minuten op de fiets bereikbaar is, snapt totaal niet wat er werkelijk gaande is.

Chinees communisme verwerkt in alle apparaten

In de tijd dat ik nog werkzaam was bij KLM en tien jaar geleden richting China vloog, merkte ik al dat hier het Communisme zijn intrede deed. Het verbieden van Facebook, whatsapp en meer van dat soort kanalen. Om nog enig contact met ’t thuisfront te hebben, hadden de die-hards onder het cabinepersoneel hun VPN aangezet om zo de boel te omzeilen. Overal rukten straatcamera’s en gezichtsherkenning op. Wat blijkt, nog geen tien jaar later worden ook wij getrakteerd met het gecontroleerde dictatoriale regime in Nederland. Onze gegevens zijn illegaal verkocht door onder andere Tiktok. Niets meer geheim, doordat we al onze informatie prijsgeven via onze telefoons, computers, televisies, wasmachines, koelkasten en zelfs je mooie Tesla. Velen vreemdgangers die trachten een slippertje te maken in hun bolide werden en public bekeken door de aanbidders op pornhub. Ingebouwde Tesla camera’s heeft de mens van alle gemakken voorzien en de rest van de pornhub aanbidders laten smullen. Maar goed, je rijdt iedere ochtend wel lekker groen in je door kinderhandjes verzamelde lithium accu’s, om zo in je mannelijk piemel vergrotende speeltje rond te rijden.

Gedurende mijn vliegtijd sprak ik weleens met diverse Chinese lokalen die zeiden, dat China in extreem tempo aan het veranderen was in een communistisch regime. Zorgvuldig verborgen gehouden voor het Westen. De dwarsliggers gedwarsboomd en vastgezet. Een paar jaar geleden werd diezelfde groep weigeraars verplicht het biowapen te nemen. Dwangmatig werden Chinezen uit hun huis gesleept en op straat volgespoten met mRNA gifgoedje, om ze vervolgens als zwijgzame gechipte traceerbare ratten te kunnen volgen. BIG BROTHER is watching YOU!!!!! Doen ze in China niet wat hen word opgedragen, zijn ze zwaar de pisang. Puntenmindering van je status en je gezicht staat ten overstaan van de gehele stad geportretteerd op een billboard. Jouw minute of fame, betekent in China, de schande van de familie en velen plegen daarna ook zelfmoord! Wat zijn we in onze moderne evolutie toch heerlijk opgeschoten

Gevangenis Tristate City

Amsterdam en onze Femke, BLM lover en voorloper van de 15 minuten steden laat godzijdank vele steken vallen. Haar doel is iedere braaf belasting betalende burger keihard overdwars te naaien. Haar WEF droom te doen uitkomen en de huizenbezitter een kopje kleiner te maken. Vastzittend opgesloten en alleen de stad te betreden of te verlaten als je je QR gedragscode kunt overhandigen. De techniek ver vooruit, maar te bedenken, dat deze satanische groep met al hun geld niet wijken om het plan waar eeuwen aan voorbereiding inzit, erdoorheen te duwen. Artificial intelligence heeft zijn intrede allang al gemaakt! Het is een kwestie van tijd, voordat we opgesloten zitten in Tristate City. En de mens maar zeiken op Facebook, dat een drol op hun stoep de dag verpest, terwijl Nederland het afvalputje is van de wereld waar kinderprostitutie, kinderhandel en pedofielen beschermd in en uit kunnen lopen en het volk straks opgesloten zit. De fijne gecreëerde omgekeerde wereld.

Ga je over op voelen, dan bemerk je, dat er meer speelt, wat verder gaat dan alleen maar het vaccin met z’n bijwerkingen. Bekijk het filmpje tot aan het einde uit 2013. De mens werd toen ook als test-rat gebruikt en van de 200.000 mensen zijn er nu welgeteld nog maar een aantal in leven. Keer op keer wordt de mens besodemieterd en tegen diegenen die nog geloven in Big Pharma, de heilige corrupte politieke huisjes zeg ik…. it’s a bloody shame en het wordt echt eens tijd om uit die vastzittende endeldarm te komen.

Mosquito Low Lands testcase

Het geld slinkt van deze geldwolven dus nu de LHBTQ niet goed uit de regenboog verf komt en op zn retour is, moeten ze toch iets doen om Jan Anaal richting de 15-minuten-steden te duwen. De plannen liggen klaar en de muggen worden losgelaten om de mens wederom als testratten te gebruiken op low lands, om zo geïnjecteerd dansend richting een volgende lockdown te gaan. Te weinig mensen die de prik hebben genomen en nog te weinig die zijn overleden aan de gevolgen van dit biowapen. Geniet lekker als lekgeprikte gevaccineerde van je feestje op Lowlands. Ik zeg geniet volop, want over een paar maanden lig je strak op bed, niet van de coke deze keer, maar van het volgende toegediende biowapen. En maar zeggen, dat de wappies gestoord zijn. Tot nu toe komt alles uit, leven zij ongevaccineerd en gezond, weten van de hoed en de rand en ontgaat hen niets en staan met 1-0 voor op de elite die schaakmat is gezet met hun walgelijke genocide plannetjes.

Zoals het heurt

Deze is speciaal voor de mens die in het Bloemendaalse reservaat leeft. Indien u heeft gestemd op D666, CDA of de VVD en denkt, doordat u veel geld bezit veilig overal aan te kunnen ontsnappen staat een lading vluchtingen in rijen opgesteld voor uw deftige huis. Genoeg space in uw backyard om daar nog eens honderden tenten in op te slaan. En omdat het zo heurt, verwachten we, dat u de vluchtelingen drie maal daags een warme sjieke maaltijd voorschotelt. Werkt u niet mee, dan denken de gemeenten daar wel anders over. Doorheen geramde wetten, weigeren is niet toegestaan en daar staat u dan zoals het heurt met uw glaasje champagne, uw fantastische mooi aangelegde tuin te bezichtigen volgebouwd met blauwe plastic tenten. Helaas moet er wel weer heffing over het plastic worden betaald, maar aangezien u unaniem gestemd heeft op dit mooie beleid, zult u alles doen wat u als brave VVD burger wordt opgedragen.

Ik voel na mijn schrijven iedereen in de stress schieten. Welnee, niet doen!!! Het meeste werk is al gedaan, Het balletje rolt al de goede richting op en de scum backs staan op verliezen. Het is alleen van groot belang, dat iedereen voor the love of God, gaat inzien, dat alles één grote leugen is. Waan jezelf in de hoofdrol en bedenk waar je over 5 jaar wilt staan. Steun de mens die keihard werk heeft verricht, uit te zoeken wat er speelt op deze mooie planeet. Schaam je niet, dat jij het niet hebt gezien, maar neem vanaf vandaag wel het heft in eigen handen. Laat je niet meer misbruiken door het elite zooitje, die koste wat het kost jou wil labelen als een digitale op afstand bestuurbare wandelende cyberrobot. Zie hoe gemeentes, net als het criminele zooitje in Den Haag iedereen overdwars probeert te naaien met hun leugens. Zie vooral ook in, dat deze mensen, net als marionettes niets te vertellen hebben en alles doen in opdracht van het WEF, die vervolgens ook maar weer de orders uitvoeren. Zie dan in, dat wij, de mens in rapido tempo onze vrijheid terug eigenen. Het hele kleine groepje over het paard getilde verwende stel drammerige WEF idioten, zal nooit genoeg hebben. Ze zijn uit op de ultieme macht, maar zullen bedrogen uitkomen. Hen staat een aangename verassing te wachten!!!!!!!!

Sla de handen ineen, kijk niet weg en ga gesprekken aan met je medebewoners en richt één grote gezonde groep op. Kom tezamen in opstand en laat jullie vooral niet afschepen met loze woorden. Pak je eigen mooie leven terug!!!!!!!!

Voor diegene die nog verder wilt lezen of luisteren en voelt dat ontwaking zeer belangrijk is het volgende …….Voor diegene die nu even bij moet komen van de waarheid, bedankt voor het luisteren en/of lezen en klik op de interessante blauwe linkjes. Scroll even door naar beneden voor verdere informatie

Het narratief is te doorbreken

Het is van zeer essentieel belang, dat iedereen gaat inzien wat er eeuw na eeuw zich heeft afgespeeld op aarde. Ontwaking daarom zeer belangrijk om meer het licht te laten schijnen op de aarde en de donkere grauwe parasitairische deken, die over ons heen was gelegd, nu eindelijk eens af te mogen gooien. Het narratief doorbreken vergt veel lef en het overwinnen van angst is een gecreëerde mindfuck, alleen persoonlijk door jou te doorbreken. Doordat men miljoenen jaren aan talloze opgebouwde ellende heeft moeten doorstaan, ontbreekt het de mens vandaag de dag aan een hoge dosis moed en inzichten. De mens is lamgeslagen. De connectie met zichzelf, de ziel en de bron compleet verloren! Veel mensen hebben vandaag de dag moeite met communiceren of zijn verzonken geraakt in hun iPhone of computer, denkende dat dit het leven is. Leven in een uiterlijk vertoonde buitenwereld is voor velen zienderogen belangrijker, dan hoe zij zich van binnen voelen. Vraag je hen, waar ze echt gelukkig van worden en waar ze voor staan in dit leven, dan tasten velen in het duister. Werken aan jezelf vergt ontzettend veel doorzettingsvermogen, omdat het aankijken van ons desastreuze leven iets is, wat we allemaal liever uit de weg gaan. Diegene die daar mee bezig zijn, weet dat ze het doen voor het echte leven, vrijheid en het najagen van geluk. De meesten verwarren dit geluk met het najagen van plezier en gaan op alle fronten pijn en stress uit de weg. Geluksaankopen, alcohol, drugs, voedsel en sex word daarentegen met beide handen aangegrepen.

Laagje voor laagje jezelf afpellen, laat verdrietig, pijnlijk en lastig inzien, dat je voor zware beslissingen kunt komen te staan. Hetgeen van buitengewoon belang, wil je niet in het oude blijven zitten om richting jouw nieuwe verlichte wereld te gaan. Deze mensen wijken niet voor het verdriet of de stress in hun leven. Gaan zelfs de ellende die nu speelt in deze wereld aan en zien wat er op grote schaal speelt. Voor de buitenstaander een onbegrijpelijk iets, maar het gaat dit keer niet om de ander. Hoe hard dit nu ook klinkt, het gaat om jou. Doordat iedereen zichzelf op wat voor manier dan ook, te kort doet door niet voor zichzelf op te komen, zich de les laten lezen en er zelfs nog mee akkoord gaan ook, zijn de levenslessen een terugkerend proces, net zolang tot je het begrijpt. Die doorbreking en afbrokkeling van het ego is iets, waar iedereen mee te dealen krijgt die besluit dit pad in te slaan. Ik heb ook de woorden als hard, verbitterd en onmogelijk gehoord. Het zij zo!  Het loskoppelen van het ego lijkt een bijna ondraaglijke onmogelijk taak, aangezien we vastzitten in een menselijk geprogrammeerd lichaam, waar we dagelijks ongemerkt mee worden geconfronteerd. Deze tijd waarin MK-ultra hoogtij viert en waarin duidelijk wordt, dat nu alles aan het licht komt, gaan we nu pas doorzien, dat we door de eeuwen heen zijn vernietigd, kapot gemaakt en gemanipuleerd. Dit is de reden, dat sommigen onder ons nog niet inzien wat er werkelijk speelt en anderen met een schat aan informatie lopen die voor velen aanvoelt als een allesvernietigende tsunami. In dit geval is het van groot belang elkaar ergens in het midden tegen te komen.

WIL JE OP DIT ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

Overzicht eerder geschreven artikelen.

https://petities.nl/petitions/plaats-geen-amv-ers-zonder-inspraak-van-omwonenden-op-de-heemsteedse-dreef?locale=nl

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.