Selecteer een pagina

Lees en/of luister :

 

De afgelopen tijd hebben we kunnen meemaken hoeveel mensen durfden staan in hun kracht. De EMBER maanden ( SeptEmber – October – NovEmber – DecEmber ) zullen voorspellende programmeringen zijn. Daar waar misdaad niet discrimineert, zijn wij middels geloof, huidskleur, achtergrond en ras eeuwenlang tegen elkaar uitgespeeld. Oprukkende “branden” is hetgeen we de aankomende tijd over de aarde zullen gaan zien. “The world is on fire” en deze tijd vraagt meer dan ooit van ons de handen ineen te slaan. Daar waar het voor velen aanvoelt dat deze haardvuur niet te winnen valt, kan ik zeggen dat het licht al heeft gewonnen. The government wanna push us, we push back harder. Het afbrokkelende toneelstuk zal het geluid van de stilte doorbreken. Gelooft men niet wat er speelt, dan zal ook Europa niet ontsnappen aan het teisterende vuur.

Knoxville, Asheville

Ingezette weers-manipulatie zorgt ervoor dat wegen, door orkaan Helene, onbegaanbaar zijn geworden. De Amerikaanse Staat arresteert hulptroepen die slachtoffers proberen bij te staan. De zwaarst getroffen gebieden Knoxville en Asheville, beter bekend om hun lithium, zijn toevalligerwijs contractueel door Black Rock ter waarde van $90 miljoen dollar afgesloten. Terwijl Sleepy Joe openlijk de oorlog verklaart, worden de in shock verkerende weeskinderen uit het geteisterde gebied door “ingezette” immigranten bruut verkracht en dakloze inwoners afgescheept met 750$. Kamala Harris schenkt $ 157 miljoen dollar aan Lebanon en Biden doneert triomfantelijk 8 miljoen aan de Ukraïne en 8,7 miljoen aan Israel. Het Biden regime smokkelt 500.000 kinderen naar de VS om vervolgens geplaatst te worden in liefdevolle pedofiele gezinnen. Kijk aub de bijgevoegde video’s.

CBDC

Niets gebeurt per toeval! Worden Directed Energy Weapons ( DEW ) gebruikt om branden te stichten en/of weersmanipulatie zoals bij Hurricane Milton ingezet om de klimaat-agenda-kaarten te trekken? De aankomende digitale gezondheidscertificaat laat zien wie welke vaccinaties heeft gehad, om ons als kuddevee te koppelen aan een CBDC en ons, net als nu gebeurt in de geteisterde gebieden, richting een 15-minuten-stad te drijven.

Transacties

Hoe kun je grote hoeveelheden dollars verdiend over de ruggen van satanisch, gemartelde en vermoorde kinderen witwassen? Zorg dat Amerikaanse steden in enkele jaren worden omgeturnd tot gevaarlijke ghetto’s. Hier hetzelfde laken in pak. Waarom worden AZC-centra in de buurt van woonwijken geplaatst? Huizen in de USA worden voor een schijntje opgekocht en vervolgens binnen een aantal jaren meerdere malen voor belachelijke bedragen doorverkocht. Een eenvoudige manier om transacties te kunnen legaliseren. Terwijl het lamgeslagen volk financieel klem zit, lacht de elite zich suf en mag de tot op het bot uitgeklede mens wegrotten op een paar vierkante meter appartement in een met camera’s volbehangen wijk. Kinderen worden onder toezicht van de regering geplaatst en geen mens die het überhaupt begrijpt of opstaat!!!!!

VOC cult

Slavenhandel is nooit gestopt en reikt ver terug naar Bijbelse en Babylonische tijden. De VOC-tijd veranderde het plaatje langzaamaan in een triljoenen tellende kinder-, mensen- en orgaanindustrie welke zelfs de drugshandel overstijgt. Jaarlijks worden er tussen de 800.000 en 4 miljoen mannen, vrouwen en kinderen gerekruteerd en getransporteerd tot slaaf? De hieruit voortvloeiende kinderen niet meegerekend. Waarom laten de Verenigde Naties zulke voorzichtige schattingen zien en zijn echte cijfers weggemoffeld? Dit is het leven van velen, die nooit een glimp van het daglicht hebben ervaren en zijn blootgesteld aan alle gruweldaden. Zal ons kikkerlandje de geschiedenisboeken ingaan als het land van de molens, tulpen….. drugs, pedofielen, kloons, mensenhandel en VOC-cult???

Oranje lintje

Privéscholen zijn elitaire broedplaatsen ter voorbereiding op een vermogend leven. Krijgen hoog opgeleiden die zich seksueel botviert op “onze” onschuldige kinderen, voor hun “goed” gedrag een Oranje lintje opgespeld? De gedistribueerde DPG-media houdt gangstalking, het belachelijk en monddood maken van de mensen die opstaan in stand. Journalisten, voortkomend uit deze opleidingen, zijn de slaven van de plebs en krabbelen zo oogluikend wat is toegestaan de kranten met onzinnigheden vol. Hebben journalisten nu zaken in het licht geplaatst of zijn ook zij onderdeel van een CIA MK-ultra groep?

Spiderweb

Tegengeluid kruipt waar het niet gaan kan. De media lijken meer en meer de kakkerlakken van de samenleving. Vrezend voor het licht en doen alsof hun neus bloedt om het volk af te leiden van waarover het echt gaat. “Freedom of speech, but no freedom of reach” lijkt in de ogen van de burger geen probleem te zijn. Mag de waarheid nog worden verkondigd? Want spiders, webcrawlers en/of bots zorgen ervoor dat toegang tot je social media onmogelijk wordt gemaakt en jij zorgvuldig verstrikt geraakt in het World Wide Spiderweb. Terwijl nietsvermoedend de comateuze doorheen de derde wereldoorlog slaapwandelt, gedragen politici zich als luiers! Verwissel ze snel van functie zodat criminele activiteiten kunnen worden kwijtgescholden.

Veilingstukken

Poserende jongeren hunkeren naar roem, geld en status in een virtuele, niet bestaande wereld. Zonder dat ouders het doorhebben, hoereren ze hun kind te pas en te onpas op het internet. Indien hun kroost verzeild raakt in het pedofielen-netwerk, kijkt men vervolgens raar op, kleurt AMBER ALERT roodgloeiend en deelt men er vluchtig op los. Ouders van vermiste kinderen eisen jarenlang om transparantie. Waarom worden bewijzen op miraculeuze wijze vernietigd? Ouders in opspraak worden kapot gemaakt, voor gek verklaard en lastig gevallen om vervolgens te worden afgevoerd en opgesloten. Corrupte politie en justitie bezwijken voor het bloedgeld. Tegensputterende ouders krijgen te maken met corruptie op internationaal niveau, zo het eeuwige zwijgen op te leggen. Ondertussen worden weggesluisde “veilingstukken” voorzien van een nieuw BSN-nummer en opgekocht door de hoogste bieder. Eenmaal andermaal verkocht!!!!

Horen, zien en zwijgen

Waar het vroeger stilletjes werd genormaliseerd dat de op een voetstuk geplaatste pastoor zich vergreep aan de vele jonge koorknaapjes, zo is het vandaag de dag niet anders!!! Jaarlijks verdwijnen er 8 miljoen kinderen!! Horen, zien en zwijgen is waar het angstige volk zich achter verschuilt en waar opstaan voor andermans kinderen een brug te ver lijkt. De Superbowls zijn de feesten van de elite waar little Barbies soms 10 tot 15 keer per dag worden doorverkocht. Honderden publicaties en nooit eerder hebben ze gedupeerden, ontsnapt aan satanische rituele orgieën, kunnen betrappen op onwaarheden. Waarom zouden slachtoffers hun leven overhoop willen gooien, als er niet ergens een kern van waarheid in het verhaal zit?

P. Diddy

“Net als in de film” zijn jonge talenten onder valse voorwendselen in een duistere industrie geloodst en uitgenodigd voor de Hollywoods ‘freak off” satanische orgieën. Ruim 15.000 meldingen, waaronder zeer jonge kinderen, opperen slachtoffer te zijn. Sterren in wording werden gedrogeerd met het paardenverdovingsmiddel xylazine (of ook wel Trans ). Politici en Hollywoodsterren zijn door P. Diddy op beeld vastgelegd. De ernstige mishandelde jongeren werden opgesloten en kwamen pas op vrije voet als ze hersteld waren van hun verwondingen. Diddy’s laatste chantagemiddel met onder andere sterren als Nicki Minaj, Rihanna, Chris Brown, Justin Bieber en Drake werd op het darkweb verkocht voor maar liefst $.500 miljoen.

Jaguar Wright

Is de entertainment industrie louter een cover-up voor een wereldwijde sex-ring gestart door Joden en Italianen? Daarom is “streamen” het aanmoedigen van het kwaad en geeft muziek ons een duistere inkijk in de dagboeken van de “Fame and Fortune”. Jaguar Wright was, voordat zij een bekendheid werd, als prostituee aanwezig op Diddy’s sex-parties. Grote namen verbonden aan Pizzagate en Frizzledrip zal Hollywood doen onthullen. Het zal een kwestie van tijd zijn, dat ook hier koppen zullen gaan rollen…klik hier : belangrijk filmpje .

Deep State

Amerikanen steken na onthullingen over grootscheepse geldtransacties en bij het zien van beelden van zeer gewelddadige kinderverkrachters de hoofden bij elkaar. Zij zijn koplopers wat betreft onthullingen over menig royalty en bekend Hollywood-ster. Vrijgegeven namen vanuit de USA zullen het pedonetwerk van be- en onbekende Europeanen doen blootleggen. De Rothshilds en zionisten trokken eeuwenlang aan de media- en politieke touwtjes bedoeld een One World Order te implementeren. Aan het corrupte misleidende toneelstuk zal nu een einde komen door het gebruiken van ons krachtigste wapen, namelijk onze stem. Binnen Koningshuizen, hooggeplaatsten, de media en showbizz staat de vulkaan op uitbarsten. Bereid je dus stevig voor op de laatste stuiptrekkingen vanuit de Deep State!

Licht

De inwoners van Maui, Palestina en de Ukraïne zijn vermoord en weggevaagd. Hun land is opgekocht en hun kinderen zijn weggesluisd voor de handel. Hoe hebben misbruikte zielen die nooit het licht hebben gezien, kunnen overleven onder erbarmelijke omstandigheden. Zijn wij indirect niet medeplichtig wat deze kinderen door roofdieren is aangedaan. Doordat wij niet eerder opstonden zijn nu door dezelfde psychopaten 5,7 miljard mensen gevaccineerd. Heeft men wederom niets van de geschiedenis geleerd, slaat het de bladzijde doodleuk weer om, dan zullen diegenen dansend in de bovenwereld keihard worden geconfronteerd met de onderwereld!

Bekijk de website van Ally Carter een slachtoffer van childtrafficking! Deel 1 klik hier, deel 2 klik hier, deel 3 klik hier, deel 4 klik hier, deel 5 klik hier,

Schijnwerpers

Begrijpt een ieder pas hoe belangrijk verbinding is als het noodlot hen om de oren slaat? We kunnen zoveel doen, maar wil men het ook? Zet je na het lezen van deze blog je idool nog steeds in schijnwerpers of schijn je nu het licht op de slachtoffers in onze wereld!

Stay strong

Vuurzee is een teken te mogen beseffen dat het kwaad aan het opbranden is. Een nieuw systeem zal herrijzen. Eerherstel zal er zijn voor diegene, die onverbitterd, liefdevol alle testen, waarin zij niet werden gezien en/of gehoord, hebben doorstaan. Iedereen kreeg deze kans en daar waar de meesten zich de afgelopen jaren door vrees hebben laten leiden, lieten “uitverkorenen” de spanning krachtig voor zich werken. Zij zagen wat anderen niet konden zien! Zonder stil te staan bij de eventuele gevaren, brachten zij jarenlang het kwaad richting het licht. Gedragen door compassie ervaarden ze de eenzame strijd maar weken van geen kant. Hun groei ontwikkelde zich razendsnel waardoor ze wijzer zijn geworden en spiritueel gerijpt.

De wereld is een toneelstuk en iedereen heeft een rol……Vanuit mijn hart ….stay strong ❤️

Shelly Carter

 

WIL JE EEN REACTIE ACHTERLATEN OP MIJN ARTIKEL SCROLL DAN NAAR BENEDEN…BEDANKT HIERVOOR.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Photo: https://unsplash.com/@nuvaproductions

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.