Selecteer een pagina

Is het licht een excuus om het donkerte niet aan te gaan?

 

Ik ben geraakt!!!! Het blijkt anderen vreselijk dwars te zitten, wat ik en velen doen. Namelijk onze ongenoegen over de wereld uiten. Hetgeen zou niet bijdragen aan een mooie nieuwe liefdevolle wereld, maar juist het donkerte creëeren.

Laatst kreeg ik op een verjaardag te horen, of ik echt zo boos en donker ben. Hetgeen waarover ik dagelijks mijn ongenoegen uit en schreef, kwam verbitterd over op diegene. Grappig, dat iemand die ik zeker drie jaar niet had gesproken, mij persoonlijk haarfijn kon uittekenen naar aanleiding van een klein stukje geschreven tekst. Daarna vertelde een ander mij, tussen neus en lippen door, mijn berichten toch wel heel erg direct te vinden. Hij gaf toe, dat hij zelf liever wegkijkt van al wat er speelt in deze wereld, maar vond het nodig mij hierop te wijzen.

De werkelijke klap op de vuurpijl, kreeg ik van een goede vriendin te horen. Het zou beter voor de wereld zijn, om vol in het licht te gaan staan, liefdevolle berichten te schrijven met daarbij behorende spirituele foto’s.

 

 

Laten we even iets uit de wereld helpen

 

Dat ik razend en furieus ben, schuif ik niet onder stoelen of banken. Weet wel, dat ik niet woest ben op mijn medemens. Zou ik werkelijk zo buiten zinnen zijn geweest, had ik met al mijn kennis, juist in deze absurde doorgedraaide tijd, m’n kop ver in ‘t zand hebben gestoken. Ik zou de andere kant op hebben gekeken, m’n schouders tig keer hebben opgehaald en hebben gedacht: neem aub die verdomde mRNA gen-spuit als je zo graag wilt fungeren als een wandelende antenne, ben ik van dat idiote gezeik af.
Maar nee, juist uit de meest pure vorm van liefde, omdat ik zoveel geef om mijn medemens, de wereld, probeer ik bij velen hun hersencellen te kraken, bij te staan en te helpen.

Het is werkelijk een hard gelag, dat wij, diegenen die dagelijks exposen en hun nek uitsteken, niet het licht of de liefde zouden zijn. Het schrijven van deze berichten op fuckbook, zou zelfs mijn mooie licht doven. Wat een ongelooflijke BULLSHIT!!! Stel, de hele wereld zou in de welbekende zen Lotus houding zitten, zal men dan uiteindelijk weten, wat er zich afspeelt in deze wereld. De geschiedenis, die zich al meerdere malen op exact dezelfde manier heeft afgespeeld, zal blijven terugkeren, net zolang we er echt iets van hebben geleerd. Vast blijven zitten in deze Matrix, die zich zomaar honderden, misschien wel duizenden jaren zou blijven herhalen. Door juist jouw licht te laten schijnen op het aller-donkerste, gruwelijkste wat er zich op aarde afspeelt, zal er licht op komen. Wie nooit met zijn of haar licht het donker beschijnt, is mede verantwoordelijk voor het in stand houden van het duister. Mensen die nooit het donkerte aan durven kijken, maar alleen t licht zijn, zijn hapklare hapjes voor de archonten.

Een groep op deze aarde, heeft een extreem zware taak op zich genomen. Laat zich bovenal niet weerhouden, diverse walgelijke zaken aan ‘t licht te brengen. Ben je dan negatief ingesteld of boos…. Nee, je bent scherp, sterk, veerkrachtig, moedig, dapper en volhardend. Als je dan zelfs na drie jaar door de stront te zijn gehaald, kaarsrecht overeind blijft staan en blijft doorgaan, ondanks zoveel weerstand, getuig jij als persoon juist van een extreem sterk moedig liefdevol persoon.

 

 

Wat me opvalt is ook de weerstand vanuit t spirituele wereldje….

 

“Sta in liefde, licht en laat los”. Heb t keer op keer aangehoord. Jaar in en uit. Dacht men, dat ik niet knetterhard aan mezelf heb gewerkt. Iedere dag krijg ik meer inzichten, gaat m’n hart meer open staan en maak ik de meest wonderbaarlijke dingen mee. Ik groei als een malle, ben bezig aan een ongelooflijke inhaalslag mede, omdat ik ‘t walgelijkste wat zich afspeelt in deze wereld, durf aan te kijken.

Zijn mensen die deze berichten dan schrijven, niet juist de puurste vorm van liefde?

Hoe dichter we richting Sourse kruipen, hoe meer men zich aan het kruis genageld voelt. Comfort spiritualiteit is daarom de gemakkelijkste doodlopende uitweg. Iedereen krijgt voor hij of zij geboren wordt een taak, die mag worden volbracht op aarde. Noem het een opdracht vanuit het Universum. Deze gaat een ieder aan en mag je oplossen ongeacht welke weerstand je op jouw pad zult tegenkomen in deze wereld. Ieders ware essentie komt, hoe dan ook een keer naar buiten. Je gaat dan bewust leven vanuit je hart. Dat betekent onder andere, dat mensen kiezen voor een bepaald beroep. Dingen gaan doen in ‘t leven, die bij hen past. Dat wil niet zeggen, dat daarom de één minder is dan de ander. Ieder heeft zijn te volbrengen missie. Een verkoopster of leraar, heeft een compleet andere visie op, en doel in t leven, als iemand die werkzaam is in het leger en bovendien gestationeerd is in een oorlogsgebied. Met alleen maar zachtaardige mensen die heel liefdevol in dit leven staan, gaan we op dit moment zeker de wereld niet redden. Net als, dat we de wereld niet gaan redden met alleen maar strijdvaardige soldaten. Het mooie is, het één houdt het ander in evenwicht.

Resumé, er zijn dus mensen die hebben getekend voor deze zware taak, namelijk het wakker schudden met al wat speelt in deze wereld versus de mensen die berichten delen over het spirituele. Net als mensen die getekend hebben om de strijd in zichzelf aan te gaan door het nemen van de spuit tegenover diegene die dit hebben geweigerd. Alles wat zich nu afspeelt, heeft te maken met Verdeel en Heers. Hetgeen we juist zoveel mogelijk moeten zien te vermijden, willen we deze strijd gaan winnen.

Onbewust heb ik altijd geweten, dat ik een zeer spiritueel wezen was. Maar door het leven, wat in mijn geval niet eenvoudig was, heb ik mezelf in de loop der jaren ontwikkeld, op mijn manier, die bij mij past. Daarnaast schrijf ik wat op mijn pad komt, soms knetterhard binnenkomend voor de ander, misschien wat extravagant shockerend, juist recht door zee , maar zeker ook liefdevol vanuit mijn hart. Ben ik dan een boos, verhard misschien zelfs een minder goed persoon, omdat ik mijn uitgezochte waarheid en kennis deel om de ander te waarschuwen?

Messiah, spiritueel ego gedrag

Niet iedereen is uit dit type hout gesneden. Als je, na jarenlang gebassed, uitgescholden en zelfs te zijn bedreigd door mensen vanuit je directe omgeving, het dan toch maar flikt, nog steeds zo liefdevol in het leven te kunnen staan, dan durf ik met de volle zekerheid te zeggen, dat dit de absolute hoogste vorm van liefde is. Vanuit deze puurste vorm, zetten deze liefdevolle mensen zich dus dagelijks voor de volle 100% in.

Weet dat alles, wat nu aan t licht komt, te danken is aan een ongelooflijke mooie, tevens warme en volhardende groep mensen. Op de achtergrond doen zij er alles aan, onze donkere, duistere, negatieve, manipulatieve evil wereld, willens en wetens, om te zetten in waar het echt om draait in t leven…. namelijk pure LIEFDE. Dus vanuit bepaalde hoek, begrijp goed, wat ons doel is in dit leven en begrijp, waarom wij niet 24/7 in de Lotus houding zitten. Begrijp, waarom wij anders zijn, net als dat jullie anders zijn. Het respect naar een ieder is groot, maar heb ook wat respect voor ons.

Messias gedrag is- en blijft een leuk kunstje vanuit het spiritueel ego. Dat heeft deze groep wakkeren juist extreem goed door. Dagelijks prikken we doorheen de nepheid van de mens, die zich staande probeert te houden, door een aangeleerd spiritueel kunstje. Weet ook, dat wij dus wel degelijk “het licht” zijn. Extreem de diepte zijn ingesprongen, om juist het licht te laten stralen wat de aarde zo nodig heeft op dit moment. Sommigen onder ons hebben hiervoor gekozen. Long time ago, before they choose to come back to Earth. Voordat je nog een oordeel hebt, over de zogenaamde hardheid van een ander, vraag dan eerst jezelf af :

,, Heb ik de moed gehad, het donkerte in mezelf en de wereld aan te gaan 🌍

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.