Selecteer een pagina

 

Bijna zou je denken dat we leven in ’s werelds grootste psychiatrische inrichting. Waar je ook kijkt overal zie je zombies verslavend geconnect aan hun mobieltjes en alles wat er in de buitenwereld gebeurt, ontgaat hen totaal. Levend in zombie-land worden we omhoogkijkend getrakteerd op de chemische chemtrail-brigade, die de zon achter een grijs giftige massa doet verdwijnen. Kijk je links werken gemeenten mee steden te doen veranderen in totalitaire communistische Tristate-cities. Kijk je rechts ontpoppen vrouwelijke mannen zich in chicks with dicks en worden mannelijke asielzoekers, uit veilige landen, onder valse voorwendselen door het kabinet in ons overvolle landje verwelkomd. 

Regenboogsoep

Triomfantelijk hangen instanties, ziekenhuizen, bedrijven, verenigingen, universiteiten en banken nu nog de woke vlag uit. De financiële beursgerelateerde top is enkel te bereiken als men wappert met deze regenboogvlag en zijn ziel te koop aanbiedt. Het prijskaartje is hoog en de symboliek, die ze uitdragen, zal hun uiteindelijke ondergang worden. De geschiedenis blijkt één grote leugen. Het geloof lijkt het ultieme wapen om mensen tegen elkaar op te zetten. Ondanks het zelfmoordcijfer het hoogst is onder de geslachtsveranderende jongeren, aanbidt de bevolking massaal de farmaceutische industrie. Nog steeds plaatst de bevolking dictators op de hoogste berg en zijn Hollywoodsterren, in de ogen van de verdwaalde mens, de goden van deze eeuw. Zolang er maar bier, voetbal en tieten in het spel zijn, is de man zeer tevreden en ouwehoert de “wakkere” vrouw, in Oranje gehesen, onder het genot van een Heineken de avond vol. 

Het woord “baal”is voortkomend uit de Babylonische tijd wat “bal” betekent en niets anders is dan “duivel”, welke weer verwijst naar de kindoffering. BAÁL oftewel Barium en Aluminium zijn bewust verwerkt in chemtrails wat zorgt voor mindcontrol. Licht wat via de ogen binnenkomt, raakt de pijnappelklier aan welke het center is van je bewustzijn. Verwijder zonlicht en het bewustzijn verandert. Het besef komt gestaag en moeder Gaya zal pas in haar volle potentie kunnen schitteren als eerst de oude wereld tot op het bot zal worden afgebroken.

Afleiding

Artiesten krijgen nu het platform waar ze altijd van gedroomd hebben. Als nooit te voren mag er in de rechtbank geshined worden voor het onzedelijk betasten van minderjarigen. Zowel het satanisch getinte Eurovisie-songfestival, als het EK voetbal zijn bedoeld het volk af te leiden met brood en spelen. Het handje vol oligarchen lacht zich werkelijk suf, Zegt ons wat te doen en wij slachten elkaar af. Alles is één grote afleiding en ieder van ons trapt er keer op keer in.

De onvoorbereide mens zal uiteindelijk bezwijken onder de gecreëerde chaos. Hongerig zal men vrijwillig afstand doen van zijn bezittingen in ruil voor wat voeding. Vindt de mobiele eenheid zijn telefoon belangrijker dan zijn vrijheid? Achteraf niet klagen als je je net als patriottistische ouders zo genaaid zult voelen, omdat je vanuit sneuvelbereidheid binnen een week je kannonenvlees weer in de armen mag sluiten.

Sex met kinderen

Om de duistere wereld te kunnen begrijpen moet je evil durven denken. Sex met kinderen werd oogluikend vanuit angst en ongeloof toegestaan. Demonische daders, vaak zelf slachtoffer, weten niet beter dan dit gedrag voort te zetten. Zo drong Baphomet eeuwenlang door in onze samenleving. Zet je als eerstgeborene kind voet in een Vrijmetselaars gezin zul je een genderverwisseling ondergaan of als pasgeborenen via ritueel aan een warm einde komen. De offering is voor Satan.

Creëer één geslacht, een hermafrodiet, non-binair of genderqueer waarin geen tot nauwelijks onderscheid is in het menselijke zijn. De grondlegger van de transgenderisme zijn de LGBTQ+ en transhumanistische beweging. Verwar de samenleving en zorg dat mannen vervrouwelijken en vrouwen vermannelijken. Moedig bi-, homoseksualiteit en pedofilie aan en de mens zal aan de lippen hangen van een Luceferiaans transhumanistische wereldorde.

Zwakzinnig hoogopgeleid

De mens is vervreemd geraakt van de ware schepper en heeft geen enkele power. Het ontbreekt ons aan kennis en kennis is macht. Men denkt slim te zijn maar mist de leer van de “echte” geschiedenis. Het “onder”wijs is een vernuftig ontwikkeld leersysteem waar George Soros, eigenaar van Van Dijk’s schoolboeken, is. Hij staat bekend om zijn multiculturisme, omvolking, anti blank- en open grenzenbeleid in Europa( pa ). Indoctrineren start bij kleuters!! Des te hoger opgeleid des te zwakzinniger de mens blijkt om vervolgens vanuit het ego-denken intelligent te zijn.

Vleugels zullen vallen

Sports illustrated” chicks with dicks onthult hun ware woke gezicht. Zet als afleidingstroef de 81 jarige badpakdragende Martha Stewart in het blad, in de hoop ze te redden van hun eigen gecreëerde transgender ondergang!!!! Disney trekt waar hij nog kan aan de genderneutrale touwtjes, terwijl kledingmerken die de woke gekte uitdragen, straks in “stof” op zullen gaan.

Laag voor laag ontvouwt zich het doek van het toneelstuk, alsmede het wankelende voetstuk waar veel beroemdheden nu nog op staan. De wereld leek in handen van de gefortuneerde jaren ’80 modellen die gerafineerd in een vrouwelijk jasje werden gegoten. De “echte” dames maakten vanwege vrouwelijke ronde vormen geen schijn van kans. Schijnbevallingen hielden de schijn op van de Victoria secret angels. Vleugels zullen net als dit imperium als andere lingerie verkopende multinationals één voor één keihard afvallen. Deze chicks with dicks hebben mannen het hoofd op hol gemaakt en vrouwen een minderwaardigheidscomplex aangepraat.

Gooische matras

Victoria Secret is vernoemd naar Koning Victoria geboren als King Victor, de Baphomet cult van de Cabal!! Secret is het duistere geheim omdat deze dames allen geboren zijn als man. Dit level van oneerlijke concurrentie speelt zich af in elke tak van sport, entertainment, Miss-Universe verkiezingen, bekend Nederland ( Gooisch matras ) en Hollywood. Gevallen engelen doen zich voor als verzetsheld, maar verraderlijke hoge piepstemmen, het toedienen van dosis hormoonkuren, operatief verwijderde adamsappels en veilig opgeborgen willies zullen uiteindelijk door het grote publiek worden opgemerkt. Artiesten zijn net als uit te pakken kadootjes. Denk je als man verlekkerd J-Lo of Heather Locklear te ontkleden, krijg je teleurgesteld Michella Obama oftewel Big Mike te zien.

De vrouw

Onder onze neus heeft zich eeuwenlang een transgender agenda afgespeelt. Transgenderssterren” in blijde verwachting” zullen nooit voelen, beseffen en ervaren hoe het voelt om zwanger te zijn. Blijf van de vrouw af en doe je niet voor als vrouw. Je bent niet zo geboren en zult dit nooit zijn!!! De vrouw kan als enige schepsel kinderen baren.

Het volgende stukje werd geschreven door Jessica :

KLIK HIER: De vrouw is uniek, krachtig en een bijzonder wezen waaruit kinderen gebaard kunnen worden. De vrouw is het enige wezen wat in het bezit is van een kostbaar wit goud. Er bestaat geen oudermelk en borstvoeding is het enige melk wat vloeit uit de tepel van een vrouw. 

It’s a man’s world

De man is verdwaald in zijn eigen wildernis. Zijn taak is de vrouw te beschermen en te behoeden voor gevaar. Hoe ziet de toekomst eruit als de man de vrouw niet het mooiste, gemaakt vanuit liefde, kan schenken? Zullen kinderen worden verwekt uit een lijst van opsommingen waaraan de regering wil dat het kind voldoet? Is het de bedoeling de overbodige voetbal kijkende kerel met èèn druk op de knop te vervangen door de make-up dragende genderneutrale queer? Gaat de Oranje supporter hiertegen op staan? Of zal hij net als Rutte 2.0 met een kratje bier onder zijn arm, het zinkende schip verlaten?

Lees tevens het zeer mooie aanvullende artikel van Sanne Burger. Zij geeft heel duidelijk weer hoe belangrijk het is niet verwijderd te geraken van de essentie : klik hier.

Zorg voor eenheid

De wonderen van de wereld zijn ons compleet ontgaan. Kinderen spelen nauwelijks fantasievol buiten aangezien hun ontdekkingstocht kapot is gemaakt door de bewust gecreëerde technologische ondergang van de mens. Het kwaad zorgt voor afgescheidenheid en het goede zorgt voor eenheid ( Aldous Huxley ). Bye bye verbinding met het zelf en welkom ontbinding in de Tiktok wereld.

Engelen op aarde 

Heb controle over het hier en nu en hou de op hol slaande mind in bedwang. De waarheid maakt een inhaalslag! Maskers achter de chicks with dicks, vallen zienderogen af. De “engelen”, die opstaan het kwaad te bestrijden, zijn onder ons op aarde, Diegene die jarenlang met de nek werden aangekeken voor het verkondigen van de pijnlijke waarheid, ervaren nu meer te worden gesteund. Routinematig de wereld wakker schudden, ontneem onze vrijheid. Het is nu aan de bevolking om de handen ineen te slaan. Het licht is hetgeen waar het kwaad voor vreest. Nooit zal het kwaad in hogere frequenties kunnen leven en laat dat nou juist, naast een dosis gezond verstand, ons krachtigste wapen zijn…..

Bemerk je dat het leven aan je trekt, wees dan één met de natuur en voel dat je leeft. Omarm de wonderen en doe waar jij gelukkig van wordt en volg je hart. Ons leven is te kostbaar om voorbij te rennen aan al het moois. Open je kosmische hart en voel dagelijks de levensenergie door je heen stromen.

Liefs Danielle……….

 

Klik hier voor de onthullende foto’s en chicks with dicks filmpjes van onder andere Alissa Lee.

*Een zeer kleine groep mensen van ongeveer 3 -4% is daadwerkelijk in een verkeerd lichaam geboren of zijn geboren als vrouw maar door ziekte of het ontbreken van de baarmoeder nooit in verwachting kunnen geraken. De weg voor deze mensen is zeer zwaar en verdrietig, waarvoor mijn medeleven. Dit artikel is dan ook zeker niet relevant voor deze groep.

WIL JE EEN REACTIE ACHTERLATEN OP MIJN ARTIKEL SCROLL DAN NAAR BENEDEN…BEDANKT HIERVOOR.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Photo: https://unsplash.com/@sharonmccutcheon

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.