Selecteer een pagina

Lees of luister:

 

Hoe gaat de toekomst eruit zien? Een oneerlijke gereden wedstrijd met een uitgedund ziek peloton die de kansen voor de ongevaccineerden aanzienlijk vergroten. Trainers werkeloos thuis want wie betaald hun salaris als het potje voetbal straks de boeken in zal gaan en behoren tot het verleden. Tennis, een verdomd lastige sport zonder tegenspeler en de prima ballerina zal avond na avond eenzaam en alleen huilend en dansend op het podium de klassieker “de stervende zwaan” mogen uitvoeren. Wanneer komt de dag dat ouders de handen ineen slaan, razend zullen zijn en al slaande de daders te lijf zullen gaan? De dag komt, dat het besef zal indalen dat ook magere Hein bij hen zal aankloppen. Als ze gaan inzien wat de werkelijke reden is van hun veel te jong te overlijden kind, zal de wereld te klein zijn.

Magere Hein

Links en rechts scheuren ziekenwagens door rustige woonwijken. Menig mens die de confrontatie met magere Hein nog niet heeft gehad, kijkt stilletjes weg. Ach denken velen, het is “nog” een ver van m’n bed show en immers ben ik veilig met mijn volgeboosterde lijf. Of zou het nu kunnen zijn, dat je net als 5,7 miljard anderen getrapt bent in het grootste propaganda matrix media circus ever? Na jaren de mens geprobeerd te hebben het duistere spel uit te leggen en te duwen richting het ontwaken, bemerk ik dat velen het nu beginnen los te laten. De mens gewaarschuwd… niet voor zichzelf, maar voor de ander! De elite zal er nu alles aandoen, de mensheid ten gronde te richten. Niet voor de ander, maar voor zichzelf! Ze zijn aan de verliezende hand en de leugen ingehaald door de waarheid weegt, met de dag zwaarder en zwaarder. Maar waar het mij om te doen gaat zijn de steeds meer wegvallende zeer jonge gezonde energieke sporters!!!!

Volgevreten Mac Donalds zeug

Ouders zijn zo in de leugen gaan geloven, dat ze de media propaganda maar al te graag aanhouden om maar niet toe te hoeven geven te zijn getrapt in de grootste valkuil ever. Want, hoe leg je je kind een leugen uit, welke je eerst als waarheid zag? Ik geef het ze te doen! Jonge sporters die tijdens trainingen en wedstrijden wereldwijd massaal het loodje leggen, worden van het veld gewuifd als zijnde, dat sporten slecht is voor de mens. Immers vergeet niet, dat vóór 2001 sporten zeer gezond was! Om het de satanisten naar de zin te maken, is er voor een kapitaal aan mindcontrol tegenaan gegooid dat hartfalen als onderdeel behoort tot het sporten. Tijden veranderen!!! Het is immers gezonder om als een volgevreten Mac Donalds zeug voor een Netflix serie te hangen met in de ene hand een heerlijke chemische hamburger en in de andere hand een liter cola.

Rioolbewustzijn

We leven in een omgekeerde wereld en onomkeerbaar voor alle overleden jongeren die de spuit hebben genomen, een drama. Werkelijk, de elite lacht zich suf en de ouders blijven versuft achter van verdriet. Trainers die in hun rioolbewustzijn blijven hangen en pretenderen teveel van de jonge sporters te vragen, zijn blijkbaar hersendood. De link richting het te nemen prikje mag in geen geval worden benoemd. Ouders onderling bijna zwijgend pratend zonder ook maar één woord te reppen over het gefabriceerde mengsel Pfizer en Moderna. Maar liefst 138 bedrijven waren betrokken bij de ontwikkeling en distributie van het  corona vaccins. Zijn het volgens Kennedy allemaal defensie aannemers, of was het een project van het Pentagon?

De dag des oordeels

Het zal niet lang meer duren of de ingenomen podiumplek zal worden afgestaan aan de echte winnaars. Maar zoals in iedere wedstrijd zullen er immers ook altijd verliezers zijn… De dag komt dat de psychopaten aan de top onder begeleiding van Magere Hein de wedstrijd zullen verlaten. De dag des oordeels is slechts op steenworp afstand van ons verwijderd.

Ter nagedachtenis aan alle overleden jongeren…..

 

WIL JE OP MIJN ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Photo: https://unsplash.com/@haogang

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven