Selecteer een pagina

De wereld staat vandaag de dag compleet op z’n kop.

Geregeld hoor ik uitspraken als: had ik maar niet besloten om aan kinderen te beginnen of ik kijk wel hoe deze tijd afloopt, het zal vanzelf wel over waaien.

Nog steeds halen mensen hun schouders op voor wat er nu speelt. Nog steeds!!! Terwijl juist in dit tijdperk het zo belangrijk is, de handen in één te slaan en samen op te staan voor wat er speelt.

Het spel word op dit moment keihard gespeeld. Daar waar we vroeger ondergronds verzet hadden, zijn de nieuwe verzetshelden diegene, die alles via internet aan het licht brengen. Dat is het fraaie van deze oorlog… het lijkt er niet te zijn, dus moet de jeugd zich vooral maar niet aanstellen. Terwijl veel jongeren dondersgoed doorhebben of beginnen te zien wat er nu daadwerkelijk aan de hand is.

Vele jongeren, dachten totaal niet na en hun jonge hersenen rijkten niet verder dan hun school, festival of vakantie.

Juist deze generatie spreekt onderling met elkaar en sommigen lopen met het bewustzijn, dat ze compleet de verkeerde beslissing hebben genomen. En dan nog, is die beslissing verkeerd???

Het ernstige van dit alles is, de schaamte is zo extreem groot, dat ze ervoor kiezen dit verdriet alleen aan te gaan, want bij ouders hoeven ze hiermee helemaal niet aan te kloppen.

Naast het feit, dat het aantal zelfmoorden onder de omgebouwde gender kinderen extreem hoog is, neemt het aantal zelfmoorden onder jongeren, die loopt met vaccin-spijt giga toe. Niets komt hiervan ofcourse op tv, maar het is er wel en hoe…Soms is een gesprek al voldoende om gehoord te worden. Naar elkaar luisteren, jong en oud. Leren van wat er nu speelt in plaats van te denken, dat het er niet is. Jongeren hebben juist nu die arm nodig van een volwassene. We kunnen wel denken, het zal onze deur voorbij gaan, maar helaas werkt dat niet zo.

Wat ik al eerder aangaf, je bent allereerst niet wie je denkt te zijn en onze enige echte missie op deze aardkloot is, datgene wat we allen te voltooien hebben, is te werken aan onszelf.

Door aan onszelf te werken komt je dichter en dichter bij je Goddelijke zelf.

Dat er steeds meer mensen ontwaken heeft puur en alleen maar te maken met een collectief bewustzijn. Wat zich nu afspeelt komt onder andere door de constant stijgende energieën, onze perceptie, frequenties die toenemen en het opengaan van ons metafysisch vermogen.

Naarmate we meer aan onszelf werken, verandert wie we daadwerkelijk zijn en zul je gaan merken, dat er na deze transformatie een nieuwe jij opstaat. De oude jij bestaat dan zelfs niet meer.

Het klinkt allemaal erg eenvoudig. Velen zijn hier totaal nog niet mee bezig of beginnen hier net aan en zijn het na een tijd beu, omdat de verleidingen op het aardse vlak, moeilijk zijn te weerstaan. Men denkt: het zal mijn tijd wel uitzitten, ik leef niet zolang meer, wat een spirituele nonsens of ik ga daar m’n kostbare tijd niet aan spenderen. Dat dit nog steeds een vaag grijs gebied is, mag duidelijk wezen. Bewust altijd belachelijk gemaakt en gekoppeld aan de geiten-wollen-sokken types. Bedoeld om er vooral maar niet achter te komen, hoe krachtig we daadwerkelijk zijn.

Dus, weglopen voor je eigen gecreëerde zooi is het stomste wat je dus kunt doen. Je kunt niet verwachten, dat jouw bloedeigen kindjes jouw shitzooi zullen gaan opruimen. In de eerste plaats is het zeer egoïstisch als je denkt, dat je de dans ontspringt. Je komt dan bedrogen uit. Er staat je dan een onaangename verrassing te wachten, als je reïncarneert. Dubbel en dwars krijg je je egoïstisch inzet terug. Mensen die nu zo op deze manier in t leven willen staan, zadelen daarmee hun eigen (klein)kinderen op met de door hen gemaakte fouten. Daarom zie je steeds terugkerende patronen in families. Nogmaals, iedere fout is om van te leren en dus eigenlijk bedoeld om niet in de slachtofferrol te blijven steken, maar juist om jezelf aan te pakken. Deze terugkerende patronen te doorbreken en zelfs door te kunnen schieten naar een heus verlichtingsmoment.

Denk niet… ach een reïncarnatie, daar merk ik op dit ogenblik toch niets van.

Iedere gemaakte gedachte is er één en ligt vast in t veld, hierin staat alles van ieder leven in opgeslagen. Een soort computer waaruit je niets kunt deleten. Wat je wel kunt doen, is je leven 180 graden veranderen. Hand in eigen boezem te steken en ‘t roer compleet omgooien.

Creëer je eigen mooie wereld. Bouw mee aan een mooie nieuwe wereld door jezelf aan te pakken. Dit is oa de reden, dat telkens meer donkere duistere zaken aan het licht komen. Door samen het licht te laten schijnen op het duister, staat er een mooie nieuwe wereld klaar voor de volgende generatie, mits iedereen werkt aan zichzelf. Zie het werken aan jezelf om darkness wat diep verborgen zit in de aarde, via jou de wereld te doen opschonen. Dat is de reden, dat darkness zal gaan verdwijnen. Het proces is unstoppable en in volle gang.

Alles is één, je partner, je kinderen, je ouders, iedereen die tegenover je staat. We zijn allemaal deeltjes van elkaar. We komen namelijk uit één bron. Zie het daarom nu als je grootste, belangrijkste meest verantwoordelijke taak in dit leven. Die taak mag jij aangaan!!!

Hoe fijn is het, als je het roer omgooit, anders gaat staan in ‘t leven en zo invloed kunt uitoefenen op bijvoorbeeld alle kinderen die vandaag de dag met hun trieste zieltjes onder hun arm lopen.

Jij kunt door te werken aan jezelf ervoor zorgen, dat de kinderen die nu nog met hun ziel onder hun arm lopen, straks de wereld zonnig tegemoet gaan zien.

Maar, ga niet achterover zitten leunen en wachten tot alles wat nu speelt in de wereld misschien wel over waait… Dit gaat namelijk niet gebeuren. Alleen tezamen met diegene die dit aanpakken zal het collectieve bewustzijn op gang komen. Je hebt dus een keus. Wees die strijder!!!!!

En ook al denk je soms, dat jouw leven, door de door jou gemaakte keuzes, niet zoveel waard zijn, weet dan ook, dat jij er ongelooflijk toe doet. Iedere ziel is prachtig, een waarachtig wonder met een doel in ‘t leven. Daarvoor is een ieder op deze aarde. Met een werkelijk doel. Misschien is je bewustzijn nog niet volledig wakker. Weet, jij kunt zelfs jouw leven doen veranderen, hoe miserabel je leven er op dit ogenblik ook uit lijkt te zien. Er is voor een ieder een uitweg, hoe uitzichtloos het ook lijkt. Iedere vorm van werken aan jezelf neem je mee, naar een volgend leven. Van daaruit werk je verder. Iedere keer een stapje hoger op de ladder of als je het even niet op de juiste manier aanpakt, dan doorsta je deze processen opnieuw, net zolang je ervan leert. Denk niet, dat het bij mij thuis allemaal zo gladjes verloopt. Ook ik werk iedere dag aan mezelf, want ook mijn privé leven is soms een puinhoop, maar iedere dag zie ik kans voor verbetering en vernieuwing. Maar weet, dat ik iedere kans met beide handen aangrijp.

Jouw krachtige zijn kan bijdragen, dat de bekende cirkel rond is, zodat jouw kleinkinderen en andere kinderen op deze wereld niet hoeven op te draaien voor de trauma’s die nog spelen bij ons. Hoe mooi is het, dat de volgende generatie kinderen, die generatie zullen zijn, die echt kunnen genieten zoals een leven behoort te zijn.

Werk je een beetje mee🙏🏻❤️😇

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.