Selecteer een pagina

Lees en/of luister:

 

De afgelopen eeuw heeft de farmaceutische depopulatie mafiose industrie de mens een handje geholpen verslaafd te maken aan het slikken van medicijnen. Schrijf het wondermiddel, pijnstiller OxiContin voor en velen lopen erna als junken te gillen om meer. Smijt een onherstelbare fout als Softenon op de markt en menig moeder bracht een arm-of beenloos kind ter wereld. Misleid vervolgens vrouwen massaal met het miskraamvoorkomende DES hormoon en de kassa’s zullen weer rijkelijk rinkelen. Pomp vrouwen vol met protheses en het regent klachten. Ook al komt er na het nemen van de protheses of het nemen van een medicijn een stortvloed aan klachten binnen, het omvallen van de mens maakt geen verschil. Rechtszaken tegen deze multinationals lopen voor de “daders” met een sisser af en na jarenlang getouwtrek, trekken de slachtoffers meestal aan het kortste eind. Het medicijn maakt weer plaats voor hetzelfde product onder een andere naam.

Blauwe wolk

Mijn oudste zoon werd geboren en ik was nog aan het bijkomen van een horror bevalling gemaakt door een opeenstapeling aan fouten van het ziekenhuispersoneel. Voor ik met m’n ogen kon knipperen kwam ik terecht in de volgende neerwaartse spiraal. Met dezelfde keiharde rotvaart werd ik door het heuglijke nieuws van de blauwe wolk getrapt dat de derde generatie DES zonen met verstrekkende gevolgen was opgestaan. Razend maakt het me, dat miljoenen vrouwen door het nemen van dit hormoonmiddel de kanker hoogtij vierde, geen kinderen konden krijgen en menig vrouw de dood in de ogen heeft gekeken. Het gaat zelfs zover, dat de bij-effecten van dit mooie medicijn generaties erna traceerbaar is. Ach, je zou bijna denken, dat alles bedoeld is de vrouw op wat voor manier dan ook onvruchtbaar te maken en generaties erna ziek!!!!

Hersenloze stilstaande zielen

Voor je er als ouder erg in hebt, lopen zeer jonge kinderen compleet depressief vastgeluld in het GGZ circuit. Menig kind voorloper van een tientallen jaren durend traject verslaafd gemaakt aan een anti depressiva middel. Als de dames en heren psychologen geen raad weten met jouw kind, worden ze automatisch in één of ander spectrumhokje als ADHD of autisme hokje gepraat. Rijp voor de volgende pillenronde om de zieltjes tot complete hersenloze stilstaande zielen te brengen. Kind mag geen kind meer zijn en word door het schoolsysteem hersenloos her-opgevoed in het voorgeprogrammeerde onder-wijs. Alles bedoeld het kind voor te bereiden zich staande oftewel monddood op te stellen in het slavensysteem. Nergens een gesprek met de ouders of het niet eventueel kan komen door het substantieel chemisch ingezette supermarkt voer. Nauwlettend en zeer bewust niet over gesproken om de hele farmaceutische handel te doen floreren. Bedoeld de mens nog zieker en verslaafder te maken dan hij of zij of tegenwoordig utje al is.

DES

De gevaccineerden zijn de miljarden tellende nieuwe slachtoffers van de farmaceutische maffiose industrie en let maar op….ook zij zullen totaal niet serieus genomen en weggewuifd worden. Ik ben een wandelend DES hormoon en daar waar ze in de USA miljoenen uitgekeerd kregen, hebben velen waaronder ik en mijn moeder welgeteld rijkelijk 500 gulden ontvangen. Lag op mijn 16e als testrat met mijn benen wijd in de beugels en liet dokter snijgeil verklaren, dat ik een DES-dochter was. Vervolgens kreeg ik de bemoedigende woorden te horen, tot aan mn dood toe onder toezicht te staan van gynaecologen. Ik zal je de nare details van de daaropvolgende gestreste traumatische jaren besparen, Ik heb het geluk op twee gezonde jongens, maar velen hebben door dit o’ zo mooie wondermiddel nooit hun kinderwens in vervulling zien gaan.

Ferrari’s onder de prothesen

De hoop op een schadevergoeding van de borstprothese zwendel heb ik al reeds opgegeven. Henry Dijkman heeft er zijn levensmissie van gemaakt, vrouwen te informeren over de afschuwelijke bijkomende klachten bij het nemen van deze toxische siliconen borstopvullers. Een stormvloed van ellende onder vrouwen van alle leeftijden die noodgedwongen thuis zitten door de zogenaamde aangeprezen Ferrari’s onder de borstprotheses. Henry is 20 jaar intensief bezig alles rondom de prothese idioterie aan de kaak te stellen. Zoals in elke rechtszaak is het vechten tegen de bierkaai. Het opnemen tegen multinationals is als het trekken aan een dood paard en vaak gaat er tientallen jaren overheen voor het product van de markt is. Vrouwen ziek achterlatend en de kassa rijkelijk gespekt. Zo is het mij en zo zal het ook anderen vergaan na het nemen van de mRNA vaccinaties. Cosmetische en farmaceutische handel de meest lucratieve handel van deze eeuw.

Vaccinatie roll-out

De boeiende serie Painkiller, laat zien dat een kleine groep meedogenloze psychopaten doorslaat bij het zien van astronomisch verdienende bedragen op hun bankrekening. Mede dankzij een winstgevend zeer verslavend klein, op het eerste oog, onschuldig pilletje. Jaarlijks sterven alleen al ruim 70.000 mensen door dit ene zeer verslavende pilletje. De farmaceutische, door de politiek gesteunde miljarden dollars tellende epidemie zorgde, dat door de inzet van slimme gehaaide advocaten, zij de dans konden ontspringen. Ach wat stelt een mensenleven ten overstaan van een volle bankrekening nu immers voor? Zie de serie en je zult begrijpen, dat ook deze hele vaccinatie roll-out, onder het beheer van een stel maffiose niets anders is, dan een meedogenloze ziekmakende en/of depopulatie scam. Bezit de mens en je bezit de wereld.

Honderden miljarden tellende industrie

Zag de mens maar in, dat het gaat om de honderden miljarden tellende vaccinaties spuitterreur industrie. Hoe dan ook, dead or alive, als je maar geld opbrengt in het laatje. Miljoenen zieke slachtoffers leveren ook weer honderden miljarden tellende euro’s op. De medische wereld slaat een slaatje uit zieke angstige gehersenspoelde mensen. Ondanks ik een DES dochter ben en na die ziekmakende protheses jaren op bed heb moeten vechten voor mijn leven, staat verbazingwekkend mijn hele gehypnotiseerde familie weer triomfantelijk klaar met in één hand de tienritten spuit kaart en de mouwtjes omhoog gestroopt voor de volgende prikronde. Je zou toch op z’n minst verwachten, dat door mijn geschiedenis er lering uit getrokken wordt. Helaas winnen de in het wit geklede artsen het nog steeds van de liefde van een gezinslid.

Bruisende schadeclaims

Johnson and Johnson oftewel de Jansen en Jansen vaccinatie zijn beter bekend om de honderden miljarden tellende pillen industrie en vele claims ingezet door de vele slachtoffers. Onder andere is het verslavende pilletje OxyContin nu samen met Pfizer en Moderna de koplopers in deze miljarden tellende depopulatie industrie. Google voor de gein eens naar de bruisende schadeclaims tegen dit bedrijf en je zult begrijpen waarom de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) altijd achter een zogenaamd goedgekeurd medicijn staat. De ware onthulling van de FDA die de medische maffiose corrupte bal weer rond doet maken. Mocht je verassend genoeg ziek zijn geworden van deze ellendige maffiose praktijken, dan zal een op maat gemaakt medicijn klaarstaan voor de mens die zijn DNA trouw en braafjes heeft afgegeven.

Nu komt het……

Wat hebben DES en LGBTQ met elkaar gemeen? Na het spelen van Sherlock Holmes kwam ik erachter, dat er aantoonbare grote zorgen waren rondom genderdysforie, transsexuele uitkomsten en seksuele gezondheids issues. Met andere woorden: testen bewijzen, dat het DES hormoon bij mannen zorgt voor een aanzienlijke hoge kans op verandering van de gender- en seksuele identiteit. Kortom: voer gedurende WW2 uitvoerig testen uit op tweelingen, verwerk die uitkomsten en produceer een pilletje met gender-veranderende bestanddelen. Misbruik op grote schaal vrouwen die niet zwanger kunnen geraken. Naast de wandelende geldopbrengende kankergevallen valt een groot gedeelte van de DES-zonen daaruit voortkomend in het typische LGBTQ WEF programma. Mengele’s geniaal uitgedokterde experimentele toegepaste technieken die perfect passen in het plaatje anno 2023. 

Lees via deze link een aanvullend artikel;  raakvlakken van DES en LGBTQ

Bewust ingezet

Muizen die DES– of uraniumbehandeld water kregen, vertoonden klassieke markers van zware blootstelling aan oestrogeen, merkte Whish op. Bij dieren die het verrijkte water dronken, ontwikkelde de uitwendige opening van de vagina zich bijvoorbeeld vroeg. Bovendien waren de cellen aan de binnenkant van de vagina groter dan normaal en vertoonden ze eiwitveranderingen. Bovendien woog de baarmoeder aanzienlijk meer dan normaal. In verwante reageerbuisexperimenten zorgde verhoogde blootstelling aan uranium voor de woekering van borstkankercellen, net zoals oestrogeen dat doet. Een bewust ingezet fijn medicijn om de gender te doen veranderen. Beetje toevallig nietwaar! Het ene na het andere kind loopt vandaag de dag op deze aardkloot met één of ander spectrum label opgespeld. Dan de groep volslagen idioot uitziende mannen wanend vrouw te zijn in absurde dameskleding. Roepende met nog een zwans tussen de benen hoe het is een menstruerende vrouw te zijn! De stupiditeit vliegt je om de oren en in mijn optiek is het volstoppen met pillen de enige optie om deze waanzin nog langer aan te kunnen. 

De bruikbare ongeïnformeerde mens

Wat ik probeer duidelijk te maken is, dat achter deze hele zwendel een zeer slim doordacht miljarden tellend plan zit. Of het nu gaat om een pilletje, de ziekmakende handel in protheses of de vaccinatie roll-out, trek de lijnen van de gehele farmaceutische en cosmetische industrie door en je komt bedrogen uit. Diegene die zich als bruikbare, niet geïnformeerde mens door de witte boorden criminelen laat gebruiken, kun je eenvoudigweg niet meer beschermen. Als het de afgelopen drie jaar niet is gelukt verder te kijken dan hun neus lang is, ben ik bijna geneigd te zeggen…..laat in godsnaam je tienritten kaart niet verlopen. Ieder aangedragen argument de spuit te nemen is volslagen idioot. Buiten het feit, dat het nemen van een gentherapie zeer besmettelijk is voor de omgeving, werken ze tevens mee aan de ondergang van de mensheid en het voorbereiden op een nieuw extreem slavensysteem. Dus ja voor wie doe je het eigenlijk als je eigen immuunsysteem met de dag achteruit gaat!!!

 

WIL JE OP MIJN IETS WAT PITTIGE PILLEN, DES EN/OF VACCINATIE ROLL-OUT ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.