Selecteer een pagina

Ondanks, dat de wakkeren het niet gemakkelijk hebben gehad de afgelopen jaren, zou je deze show toch voor geen goud hebben willen missen.

Als je vandaag de dag nog steeds gelooft, dat Rutte en z’n kornuiten de braafste jongetjes van de klas zijn en jij door Hugo de Jong, zijn vergelijking van een spuit met een frikandel geboosterd bent, nog steeds beweert dat, Oekraïne niets met de Nazi’s te maken heeft, dan denk ik echt, sorry, maar je bent echt nog erger dan een ei. Compleet je geklutste hersenen kwijt. Kijk aub op andere sites, waar je de echte beelden ziet, wat er daadwerkelijk aan de hand is ipv de perceptie die de media ons doen geloven, waarmee het overgrote deel van de bevolking nog steeds mee rondloopt.

The show must go on. Bij velen gaat deze hele show compleet aan hun neus voorbij en wapperen alweer braaf met hun papiertje om te gaan stemmen. Totaal geen idee hebbende, wat er over de gehele wereld gebeurt en dus is hun stem compleet irrelevant. Ondertussen leven we op aarde in het “grootste-open-lucht-concentratiekamp” ever, zonder, dat sommigen hier enige notie van hebben. Naast de vele miljoenen overledenen, vallen er nog steeds dagelijks mensen weg door de spuit terreur. De prikschade loopt nog steeds gigantisch op en mensen met prikspijt kijken soms nog steeds vol schaamte weg. Onder de stugge gevaccineerde volhouders hoor je geluiden als:,,ik mankeer niets hoor, we voelen ons heerlijk bij die spuit”. Triest maar waar, dus zeg ik maar sarcastisch: ,,leef alsof het je laatste dag is, leef alsof de morgen niet bestaat”, want ik hoop bij godsgratie, dat velen een placebo hebben gekregen.

De verzameling van de Pfizer documenten “Pfizer Documents Analysis Reports”, die pas ofcourse over 75 jaar zou worden vrijgegeven, is in the open gekomen. Het “experimentele” goedje is niet goedgekeurd en zeker niet veilig. Tot nu tig bijwerkingen!!!!! wat tot dusver bekend is. Gooi één potje Olvarit op de markt, waar iets aan mankeert en ‘t bedrijf gaat door alle negatieve aandacht zowat over de kop. Compleet kapot geschreven door de media. Binnen welgeteld twee dagen is de gehele lijn uit ‘t schap gehaald. Na extreem veel bijwerkingen, verschrikkelijk veel overledenen en zelfs in Duitsland 20.000% meer ziekteverzuim na vaccinatie ( zie : frontnieuws ) spuiten we doodgewoon door en houd de media als “medeplichtige” wijs nog steeds z’n kop dicht.

Oekraïne krijgt t spaansbenauwd. De in het “Nazi uniform aangeklede leger”staat op het punt van instorten. Daar waar ons kabinet wil, dat onze kinderen worden ingezet als kanonnenvoer, blijven er stromen Oekraïense mensen ons land binnenstromen. En let maar op, Rusland staat klaar, Oekraïne plat te bombarderen en de huizen zullen in Nederland worden opgevuld door de volgende stroom mensen. De pijpleidingen opgeblazen door hoogstwaarschijnlijk deze Oekraïense partij, geven logischerwijs de schuld aan Rusland. Hoe achterlijk zou Rusland zijn om de Nord Stream-pijpleidingen die aardgas van Rusland naar Europa vervoeren, dan zelf op te blazen. Bij alle wakkeren ging, net als bij de ontspoorde trein in Ohio alle haren recht overeind staan en net op hetzelfde ogenblik, dat er vele ontploffingen waren in chemische fabrieken over de gehele wereld, voelden de wakkeren, dat dit de zoveelste vorm van sabotage moet zijn geweest. Maar goed, ondanks dat de bewijzen er niet om liegen en ofcourse de allerrijksten op deze planeet het NAZI spelletje meespelen, zijn alleen burgers het doelbewuste slachtoffer geworden.

Door Giro 555 is ruim 88 miljoen euro opgehaald. Bij deze kan ik dus iedere inwoner van Turkije en Syrië van harte feliciteren. U bent officieel miljonair. Aangezien er in Turkije 15 en in Syrië 2 miljoen mensen wonen, is er op ieder ingestort huis ruim een miljoen euro gevallen. Lijkt de Nationale Postcodeloterij wel, waar het geld linea recta in de zakken van de directeuren verdwijnt en niet naar de slachtoffers gaat.

Ondertussen ramt de regering door met z’n 15-minuten-steden. Geen tijd te verliezen en hopen deze criminelen, dat het kaartenhuis wat compleet op instorten staat, op ‘t laatste moment de ongetwijfeld fraudegevoelige makkelijk te kraken verkiezingen, nog hun enige noodlottige redding zal zijn.

Klaus Schwab, Bill Gates, Anthony Fauci, en de Big Pharma CEO’s zullen deze keer niet de dans ontspringen. Deze keer zal het kwaad bij de wortels worden aangepakt en voor de tweede keer zal de Neurenberg code worden ingezet. Hoe gaan ze hier nog onder uit komen!!!!Het is allemaal te erg. Zo ook dit verhaal. Een bloedtransfusie heeft het leven van een pasgeboren baby gekost. De ouders weigerden pertinent gevaccineerd bloed. Ikzelf, heb deze week een bloedtransfusie geweigerd, omdat ik onder geen beding gevaccineerd bloed tijdens m’n operatie wenste. Ik kon hoog en laag springen, wilde schoon bloed via een alternatieve bloedbank geregeld hebben, maar kreeg het niet voor elkaar en die lul van een anesthesist, duidelijk gevaccineerd, werkte mij in alles tegen. Mocht geen ongevaccineerd bloed gebruiken, terwijl ik echt de moeite wilde nemen, alles zelf te regelen. Hier dus duidelijk het discriminerende bewijs, waarom ik pertinent weigerde gevaccineerd bloed te nemen. Noem mij eigenwijs, maar ik was diegene die a-relaxed de OK in ging. Overigens de eerste keer in 3,5 jaar tijd ( m’n 9e operatie ) dat ik zwaar m’n bedenkingen had over deze gang van zaken. Even terugkomende, het verhaal gaat over de pasgeboren baby Alex uit Washington. Deze ouders stonden erop, ongevaccineerd bloed te willen voor Alex. Na talloze weigeringen van diverse artsen, werden deze kersverse ouders ,,gedwongen” overstag te gaan gevaccineerd bloed te nemen, met als gevolg het zoveelste “veilige” resultaat. Baby Alex, RIP, is overleden door een bloedprop van gevaccineerd bloed. Dat dit niet een opeenstaand feit is, mag wel duidelijk zijn. Steek je geklutste hoofd naar buiten en overal waar je kijkt, zijn er grote tekorten aan mensen in diverse branches.

NEDERLANDS NIEUWS VAN DE DAG

Het hele woke transgender gebeuren slaat compleet door. Kinderen worden gedwongen op jonge leeftijd te gaan beslissen of ze in een juist lichaam zijn geboren. Nu mag je jezelf als transgender aan boord zalig gaan uiten, door jezelf als transgender te verhullen in een KLM blauw rokje. Ieders mannelijke passagiers droom komt eindelijk in vervulling. Aan boord kun je worden verwelkomt, door een transgender die je in strak geschoren panty verhulde beentjes op hoge hakken, vervolgens tippelend door de gangpaden naar je stoel zal begeleiden.

Waar is t verhaaltje van Adam en Eva gebleven …. Doelbewust kapot gemaakt door de satanische Elite die zich kapot lachen, doordat de bevolking hier nog massaal in trapt. Trouwens, doe je als personeel hier niet aan mee, dan discrimineer je en lig je eruit. Als personeel zijnde, laat je t dan maar weer gebeuren. Mooie uitdaging voor de extreem hetero heren vóór in de cockpit.

Kortom, er gebeurd genoeg in ons land en terwijl ik weet, dat ons Koningshuis tezamen met de regering en diverse grote bedrijven binnen niet al te lange tijd zullen omvallen, geniet ik van m’n welverdiende kopje koffie terwijl ik op m’n bed schrijf aan mijn eerste BLOG. Na vele verwijderingen van mijn artikelen door fuckbook, ben ik t spuugzat. Wilde t al eerder opzetten, maar ben een absolute digibeet. Bekenden die stiekem meelezen en denken, dat ik t doe voor “de likes”, of aandacht, stop aub met me te volgen en abonneer je lekker op de Televaag, daar waar je je ochtend kunt opofferen aan onzin verhalen vol leugens. Resoneer je met me, volg me dan binnenkort op mijn eigen blog.

Fijne ochtend en leef alsof het je laatste dag is

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.