Selecteer een pagina

Wat hebben Demmink, het Nederlandse kartel, Jacob Rothschild, Zelensky, Marina Abramović, Obama en Epstein met elkaar gemeen? Is Els Borst vermoord zodat pedonetwerkonthullingen onder het ijsoppervlakte zouden blijven? Eén ding hebben ze gemeen…..It’s a small world waarin stelselmatig onschuldige kinderen uit hun kleine wereld gerukt zijn om te worden misbruikt door het vreselijkste soort type mens op deze aarde!!!!!

Lees en/of luister:

Bestrijd de donkere wereld met licht

Bij het zien van een kind in nood schreeuwt mijn hart dat het recht moet zegevieren. Mogen miljarden beschadigde overleden zielen nooit gehoord, verlangend naar rust, bij de opbouw van een nieuwe aarde in het licht worden gezet? De gigantische transformatie en voelbare verschuiving geheimen te onthullen, is op gang gebracht door een stroom compassie- en liefdevolle groep mensen van over de gehele wereld. Varend richting een waarachtige wereld, met onderweg een hoop hindernissen, kan alleen bereikt worden als het volk gaat inzien dat de kracht in onszelf zit. Door het gezamenlijk ineenslaan van onze handen kunnen we het kwaad  bestrijden.

Bekijk alvorens eerst dit filmpje. 

It’s a small world after all

Stap in de realiteits-sensatie van de rabbithole. In alles zit perfectie en over alles is zorgvuldig nagedacht, moeten de makers van Disney’s verborgen pornografische pedo plaatjes ooit hebben gedacht. Vanaf onze geboorte is er bewust met ons brein gemindfucked ons voor te bereiden op een programmeerbaar WEF-slavenbestaan. Zaadjes werden vroegtijdig door Pepsi, Unicef en bedrijfssponsor Monsanto ( Bayer ) in Disneyland en Walt Disney World in ons brein ingeplant en gepland.

Disney is het grootste biometrisch testcircus waarin het afstaan van vingerafdrukken en gezichtscan nu eenmaal hoort ter observatie van de mensheid. Pedo speelparadijs werd met medewerking van de CIA geboren en de zieke geest werd doorgevoerd in vele attracties, films en duistere ondergrondse activiteiten en de samenleving. Al zingend: “It’s a small world after all” was een vroegtijdige voorbereiding op onze Build-Back-Better Tristate wereld. Net als het volslagen belachelijk Eurovisiesongfestival nummer Europapa proberen makers onze mind te herprogrammeren en Nederland kapot te maken. Gehersenspoelde ouders brachten kinderen “veilig” aan boord van de Disney Cruise Line. Maar in plaats van het beloofde snorkeltripje kregen de met LSD gedrogeerde onschuldige tere kinderzieltjes op het “Alice in Wonderland” pedofielenparadijs een allesverwoestende ontmoeting met Jeffrey Epstein.

De verwoesting van de wereld

Zo arm als Jeffrey zijn Joodse leventje begon, zo ondergedompeld in luxe werd hij op latere leeftijd. Hij viel op door zijn charismatische maar vooral narcistische manier van benaderen, beïnvloeden en ronselen. Epstein was de perfecte manipuleerbare kandidaat in te zetten voor de meest walgelijke kinderexploitatie op deze aarde. Robert Maxwell, de vader van, droeg bij aan de grootste corruptie van de Israëlische Mossad ( Instituut voor Informatie-inwinning en Speciale Taken ). Ghislaine Maxwell werd door vader Robert naar voren geschoven en gekoppeld aan Jeffrey. Het pedofielen netwerk verspreidde zich uit als een olievlek onder s’werelds hooggeplaatsten. In het onderwereld industrieel park Subtropolis werden weerloze jongeren weggewerkt. Begin bij kinderen om op deze manier te werken aan de verwoesting van de wereld.

Bekijk hier de onthullingen rondom Disney en Epstein Island

Orgie’s op Orgy Island

De sneeuwbal ooit begonnen te gaan rollen, raakte de afgelopen vier jaar in een extreme stroomversnelling. De vreselijke afslachting in Gaza heeft miljoenen mensen wakker geschud en NYC showt ons de ware bad guys. Epstein’s open kaart zette Orgy Island gelegen op 65 km van Necker Island op de kaart. Alle zieke geheimen van het elite’s pedo paradijs werden blootgelegd door Fiona Barnett. Fiona is een overlevende van de MK-ultra martelingen, welke georganiseerd door de CIA, het Amerikaanse leger en vrijmetselaars. Het luxe paradijselijk uitziende orgie’s eiland oftewel het walhalla voor pedo’s van over de hele wereld veranderden voor minderjarigen slachtoffers bij het afdalen richting de ondergrondse gangen in een satanische macabere gevangenis.

Sex on the beach

Machtige lieden lijken het voor elkaar te hebben, maar hun leven hangt van leugens aan elkaar. Vastgelegde tapes bewijzen dat hooggeplaatsten voor eigen plezier kinderen hebben afgetuigd. Voor bewezen diensten om het volk op een dwaalspoor te brengen, wordt goed gezorgd. Spit uit hoe Hitler verdween als sneeuw voor de zon en Epstein hoogstwaarschijnlijk nippend aan zijn Sex on the Beach drankje zit in een weggestopt paradijs. Zorgminister Ernst Kuipers is zorgvuldig ondergebracht in Singapore, waarna Trudeau hem ongetwijfeld zal gaan vergezellen. Geen straf is te hoog voor deze predators, die denken door een uitleveringsverdrag te ontsnappen aan hun straf.

The grooming process

Het grooming proces begint bij een warm onthaal van beschadigde kinderen. Erop volgend zullen marteling, verkrachting en mishandeling ervoor zorgen dat kinderen vastzitten in de mind. Isolatie en overgave houdt hen weg van vrienden en chantage zorgt voor angst voor wat hun dierbare familie en vrienden kan worden aangedaan. Machtige beroemdheden regeren op een dictatoriale manier waardoor het slachtoffer meer en meer in een isolement geraakt. Stockholm syndroom maakt dat het slachtoffer onmogelijk kan ontsnappen.

Het Stedelijk Museum

Zionisten overladen onze mind met verderfelijke leugens waardoor onjuistheden onbewust door het volk in stand worden gehouden. Hoeveel opstand krijgt het Stedelijk Museum nu deze zijn ware gezicht onthult, satanische expositie van Marina Abramović vrij te geven?  Marina als ambassadeur door Zelensky voor de Oekraïne ingewijd. Een bezoek van Zelensky en Obama bij een synagoge in NYC bevestigd des te meer dat zionisten de wereld regeren. Kinderen gingen als warme pizza’s over de toonbank waarbij ze als voer doorgeschoven werden voor politieke satanische leiders, psychopaten en sociopaten. Alleen de ziekste idioten tot deze gruweldaden in staat, bereiken onder chantage de top. Verkoop je ziel aan de duivel en je bereikt tegen een hoog prijskaartje ongekende hoogtes. Het grote geld doet velen zwichten, waarbij geen grens te ver lijkt. Epstein het topje van de zionisten ijsberg waar Marilyn Manson het toonbeeld laat zien, hoe ziek de mind kan zijn.

Adrenochrome

Het gaat de elite om de kinderen van de wereld. Via films mogen de omgebouwde (trans)-artiesten hun propaganda kunstje vertonen en zijn ze niet wie wij denken dat ze zijn. Adrenochrome, is een verslavende drugs levenselixer afkomstig van jonge kinderen en veelvuldig gebruikt door de rich and famous. Kinderbloed, het nieuwe goud, verkregen door martelende satanische rituelen blijkt een helende werking te hebben. Zionisten aan de top hebben het gemunt op jonge kinderen voor de sex-, orgaan–  en bloedhandel. Is het toeval dat Madeleine Mc Cann verdween op Walpurgisnacht ( 30 april ) en werd zij gebruikt ter inspiratie voor de verfilming van Stephen Kings, Doctor Sleep? Miljarden kinderen zijn voor deze substantie als vee gerangschikt op naam, leeftijd en staat waarin ze verkeren. Money is freedom maar voor deze slachtoffers is freedom het enige wat telt.

Het octocan macrostructuur

Diegene die denkt dat dit kleine wereldje een ver van zijn bedshow is, zal bedrogen uitkomen als blijkt dat Nederland behoort tot één van de grootste kinderexploitatie-doorvoerhaven van de wereld. Het volk is aan het ontwaken en de Tristate als gevangenis daardoor de enige uitkomst ons op te sluiten zodat verzet vanuit een mensenmenigte onmogelijk is. “It’s a small world” waar jonge kinderen in een miljarden tellende industrie dienen als fokvee voor de elite. Gevangen in het web is ontsnappen onmogelijk als je beseft dat zelfs agenten in het octogan macrostructuur klemzitten, waardoor niet te vertrouwen. Bedenk waarom anders zo weinig mensen hiermee naar buiten kwamen. Het alziend oog reikt van politici tot aan de financiële wereld en van de entertainment industrie tot aan agentschappen en geheime genootschappen, chantabel in te zetten als bruikbare pionnen van de elite.

Topje van de ijsberg

Het kinderhandel netwerk blijkt het topje van de ijsberg wat gestaag begint te smelten. Zijn we blind gemaakt door brainwashing en staren we ons blind door zwaaiend met oranje vlaggetjes een Koning te eren? We behoren de puurheid van onze kinderen te beschermen maar supporten de woke LHBTIQ+ masturbatie kinderspeelplaatsen. What’s next, leraren die voordoen hoe het sexspelletje werkt? Waarom denk je dat de homo gemeenschap hun COC lidmaatschap massaal opzeggen? In alles worden ook zij gediscrimineerd.

Lijkt het dat de waarheid niet snel genoeg naar buiten komt en alles aanvoelt als een verloren strijd? Iets wat zich miljarden jaren heeft afgespeeld, verdwijnt niet in een oogwenk. Wil de rest van de mensheid niet zien wat er speelt, dan zal het universum er een schepje bovenop doen. Het universum is een preview van zowel onze inner- als buitenwereld. Net zolang de situatie onhoudbaar is en de mens gedwongen wordt te kiezen voor vrijheid en waarheid. Het licht heeft al gewonnen, maar voor velen is het aansteken van het licht in zichzelf een hele zware klus.

X

Laat ziekte X niet het einde zijn van deze mooie wereld maar de schepping van een nieuw begin.

ZEER BELANGRIJKE AANVULLENDE VIDEO: Nog geen twee weken later komt er docu materiaal naar buiten die ongelooflijk lijkt op wat ik hierboven zo kort mogelijk heb omschreven. Dit is hoe het werkt als je verbonden staat met het veld…..Hiervoor niets anders dan dankbaarheid KLIK HIER

 

WIL JE EEN REACTIE ACHTERLATEN OP MIJN ARTIKEL SCROLL DAN NAAR BENEDEN…BEDANKT HIERVOOR.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Photo: https://unsplash.com/@aaronburden

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.