Selecteer een pagina

Lees of luister:

 

Oranje pinautomaten

2023 Prinsjesdag mag weer wat kosten. Prinsjesdag is nooit compleet, zonder een handjevol comateuze Oranje fans die zwaaiend en vlaggend getrouw, de Koninklijke Geldmachine in hun gerenoveerde parade koetsje staan op te wachten…. Een triest aangezicht deze keer. De ooit zo overvolle tribunes blijken nu compleet leeg te zijn. Het enige ietwat sjeu gevende aan deze paraderende Oranje pinautomaten, is de aankleding van de Schouwburg met ervoor een horde uitgerukte lakeien fungerend als een stel sjiek uitziende trekpoppen.

Hoezee Hoezee Hoezee .. oh my fucking god nee!! Mijn hemel … Als je denkt dat het niet nog gekker kan, schrijdt D66 Sjoerd Warmerdam als gracieuse LGBTQ fan in zijn roze gala barbie jurk over de marmeren vloer van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Scary SF

De afgezette wegen zijn net als het extreem geluiddicht maken van de zaal bedoeld de tv-kijker de illusie te geven dat alles vlekkeloos en geluidloos verloopt. Het volk begint te voelen ronduit besodemieterd te worden door een groepje wat zichzelf ooit de titel “Oranjes” heeft opgespeld. Een veel gehoorde uitspraak van Prinsjesdag is:,  ,,Laten we vooral niet vergeten”, dat Willem net als Wilhelmina ooit tijdens de oorlog het land ontvluchtte. Nu denken de meesten nog steeds, maar we zitten toch niet in oorlog!!! Nogmaals beste dames en heren, de oorlog is nooit weggeweest en Corona tijd is de uitdraai van de verdere af te werken scary SF, die zijn weergave niet zal kennen.

Eenzame jongeren

Gedurende de speech herinnerde Willem ons er even aan dat veel jongeren te kampen hebben met eenzaamheid en psychische problemen. Goh, wonderbaarlijk, hoe zou dat nu komen!? Ouders proberen het hoofd boven water te houden en liggen krom van de terug te betalen lening uitgekeerd in de ingezette stupide Corona tijd. Hetgeen bijna heel Nederland met boter en suiker in is getrapt. Ingezette angst propaganda was erg hoopgevend voor de jeugd, nietwaar!

Argentijnse Zorreguieta

Depressieve jongeren, ongetwijfeld, zijn het volgende klaarstaande miljoenenpotje om de jeugd zogenaamd bij te gaan staan. Onze Argentijnse Zorreguieta zal zorgen bij een biggelende traan voor vele mede sympathisanten. De oudjes zullen misschien wel het meest getroffen gaan worden, Zij zijn dan ook de meest zwijgzamen van de bevolking. Dus leegplukken die handel. Gelukkig is er volop een toereikende geldstromende hand voor alle inkomende tienduizenden asielzoekers!!!! Ach zolang hun eigen kroost er maar geen pannenkoek minder om eet, dan voeren ze een paar keer per jaar een graag gezien toneelstuk op. Misschien kunnen de Oranjes met hulp van de media en de vele weggesluisde miljoenen het imago weer wat opvijzelen Het is nodig, want het Koningshuis in een Oranje daglicht te zetten, zal een heel klusje worden nu de mens doorkrijgt dat de Oranje pinautomaat op klappen staat.

Young Global WEF beffers

Een paar keer per jaar mag het volk zich verlekkeren aan alle pracht en praal uitziende wandelende Geldmachines.  Terwijl de broekriemen van het hongerige volk nog een tandje worden aangetrokken, mogen we tijdens Prinsjesdag smullen van alle fleurige garderobe outfits. Passend in het miljoenen weggesluisde euro plaatje door onze ingezette Young Global WEF-beffers en de Koninklijke loonsverhogingen. De hele entourage is een complete afleiding om links en rechts het volk tot op het bot uit te kleden. Een hele dikke middelvinger naar het gehele leegbloedende volk!!! Straks mag u blij zijn met de aanreikende WEF hand. Blijven wonen in uw huis is geen enkel probleem. Alleen is hetgeen niet meer uw eigendom. Dom Nederland gelooft nog steeds heilig in een voorgehouden sprookje !!!!

1-2-3 ACTION

De zaal is zoals altijd rijkelijk gevuld met de deftig aangeklede dames en heren jaknikkers. De geschminkte dames zitten eens per jaar goed in de verf, of zoals bij she-devil BBB de verfmissie compleet is mislukt. De uitgestreken smoelen van de heren passen bij het strakgestreken pak. Als het Oranje gepeupel dan eindelijk zijn intrede doet, gaan de camera’s lopen. 1-2 3 ACTION!!!! De gezichten worden weer massaal in de showmasters plooi getrokken, zodat heel Holland kijkt, ziet hoe fantastisch het kabinet het voor elkaar heeft gekregen Nederland naar de complete afgrond te trekken. De hele show mag weer wat kosten! Gerenoveerde koets, aankleding Schouwburg, afzetting van de wegen, beveiliging, lakeien, de grootschalige verbouwing van het Binnenhof en u dacht toch zeker niet, dat de kleding van het Oranje gepeupel zelf is betaalt?…..Nee beste mensen, U betaald voor deze hele poppenkast….uw geld en u vreet er straks weer een boterham minder door.

130 geldaftroggelende voorstellen

Ergens moet het geld vandaan getoverd worden. Om de aandacht af te leiden van de 130 geweldige geldaftroggelende voorstellen om het volk kapot te maken, kwamen de grootste schofferingen weer aan bod. De slavernij waaraan ze volop hebben bijgedragen, de MH17 ramp en natuurlijk niet te vergeten de nog steeds vermiste Toeslagenaffaire kinderen. Wat fijn!! De ouders zullen gecompenseerd gaan worden, zodat ze wederom hun leven kunnen gaan oppakken. Wat denkt uzelf. Dat als Amalia via de achteruitgang spoorloos verdwijnt, je met wat geld het verdriet kunt compenseren om dan maar weer vrolijk je leven op te pakken. Om te kotsen en nergens enige excuses en nergens een woord tijdens Prinsjesdag, WAAR THE FUCK ZE ZIJN.

De grootste leugen in de Nederlandse geschiedenis

Helaas helaas, jullie paleis staat op instorten, want ook al draait de Geldmachine overuren, de Oranje geldkraan zal worden dichtgedraaid. Aan alle kanten komt het ware Konings-aardje naar buiten. De grootste leugen in de Nederlandse geschiedenis is lang volgehouden. Maar beste dames en heren, al is de Oranje leugen nog zo snel ….het volk achterhaalt het wel.

WIL JE OP MIJN KONINKLIJKE ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.