Selecteer een pagina

Lees of luister bericht:

 

De wereld zoals deze nu is, behoort geheel tot de steeds meer afbrokkelende oude wereld. Bekijk de ontstane oorlogen, aardbevingen, overstromingen en bizarre fenomenen als een objectieve waarneming. Des te extremer alles zichtbaarder wordt, des te meer alles op instorten staat, het oude loslatend. Ogen van duisternis zorgen voor de opschoning van de aarde. Velen worden nu getroffen door extreme vermoeidheid. Door het alleswetende van wat gaande is, voelen we dat we volop in de bek van de slang zitten. Het oude krampachtig omarmen is een vorm van angst vrezend open te staan voor ons geluk. Vandaar, ga staan in Liefde, Licht en Vrede.

Geliefd, bemind en beschermd

Door de allesbeslissende jaren van de afgelopen eeuw, stevenen we razendsnel af op een ongekende ontsluimering. Leert de mens nu voor eens en altijd van de geschiedenis zoals hij echt is? Echter waarover wij louter kunnen beslissen zijn onze gemaakte keuzes, schaduwwerk en hoe iedere dag in het leven te staan. List en bedrog, haat en leugens zullen niet meer worden geaccepteerd. Hiërarchie, egoïsme en autoriteit zal niet meer worden getolereerd. Geld, het eeuwenoude ingezette duistere machtsmiddel, zal gaan dienen als hulpmiddel en de hang naar meer blijkt in een wereld vol overvloed aan voedsel en geld onnodig. Leven zoals leven bedoeld is, zonder angst, waarin liefde geen illusie is en de waarheid is wat telt. Hebzucht zal plaats maken voor geven en delen vanuit het hart. Iedere ontwaakte ziel zal zich geliefd, bemind en beschermd gaan voelen.

Licht laten schijnen

Langzaamaan mogen we ervaren hoe het als ziel aanvoelt, te mogen leven in een vrije wereld. Nu volop nog kijkende in de bek van de slang, zal na eeuwen van ingezette oorlogen, moorden en zware onderdrukkingen de aarde stilaan veranderen in een liefdevolle wereld. Diegene die hebben gewerkt aan zichzelf en jaren geleden zijn opgestaan, mogen het licht over de wereld laten schijnen. De mens die nu pas ervaart, dat evil spirits eeuwenlang over de wereld hebben geheerst, zullen door lichtwezens worden bijgestaan. Bovendien zal de menselijke ontwakende geest met hulp van ondersteuning de route van de ultieme zuivering volgen.

New World is coming

De afspiegeling van wat speelt in deze wereld is een ware afspiegeling van ons innerzijn. Iedere ziel op aarde is onderdeel van een slavengeschiedenis. We zullen een preview krijgen op al onze geïncarneerde levens. We gaan ons herinneren en zien wat ons eeuw na eeuw is aangedaan. Een einde zal komen aan de jaarlijks meer dan 8 miljoen verdwenen kinderen gebruikt voor een lucratieve handel en voor de lusten van de cabal. 800 miljoen vermiste kinderen per eeuw en niemand had door wat zich afspeelde binnen de duistere kringen van de machtigste wezens op deze planeet. De ingezette propaganda oorlogen met meer dan 100 miljoen onnodige doden vanuit leedvermaak  zal voor eens en altijd stoppen. Jongeren zijn door de eeuwen heen bewust gebruikt als kanonnenvlees. Er kleeft ongelooflijk veel bloed aan de handen van de gewetenloze cabal. Waar de geschiedenis ooit begon, zal tevens het eindpunt zijn van de oude wereld en de start voor the New World.

De absolute waarheid

We leven op de allerergste planeet in het universum en het misbruik zal, mits de mens durft op te staan, rigoureus stoppen. Er wordt naar ons gekeken hoe wij als mens de aarde aanpakken. Vele planeten zullen volgen! Eeuwenlange patronen kunnen niet in een oogwenk van een jaar worden opgelost. Diegene die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd te exposen, voelt wat ons te wachten staat. Tranen zullen rijkelijk vloeien en de shock zal immens groot zijn als de bevolking “de absolute waarheid” onder ogen krijgt. De jarenlange zware pijn waar doorheen helderdenkenden zijn gegaan, mag nu worden aangegaan door de mens, die nauwelijks iets doorhad. Een ieder zal de aankomende tijd worden geconfronteerd met de steeds zichtbaar wordende waarheid.

Atlantis is rijzende

Een voelbaar nieuw tijdperk is een feit. Zwaar voelende hoge energieën mogen worden ingeruild voor het in kracht toenemend klaterend goud. Net als het verdwenen hoogontwikkelde eiland Atlantis is nu ook onze oude wereld meer aan het verdwijnen richting de dieptes van de zee. De wagenwijd openstaande poorten staan klaar voor diegenen die werk hebben verricht om richting het nieuwe sprankelende aardse paradijs te gaan. Iedereen krijgt de mogelijkheid deze poorten te betreden. Alles wat niet meer dient voor de aanreikende nieuwe vruchtbare wereld zal door metershoge golven worden overspoeld.Alle zeilen bij, want de allerlaagste regionen zullen worden weggevaagd. Laag voor laag zal alles worden afgebroken. Het misbruik zal pertinent stoppen. De heersers uit die donkere wereld zullen uit de creatie worden verwijderd. Alles en iedereen die zich heeft verbonden met wat het oude in stand heeft gehouden en wat de elite voor ogen had, zal desastreus worden vernietigd. Onnodig lijden mag richting het licht gaan. Evolueren naar dit nieuwe tijdperk betekent het afbrokkelen van alles wat niet meer dient voor de rijzende nieuwe Aarde.

Ge (hand) boeid leven

Afgelopen nacht werd ik wakker en hoewel ik aan alles voelde, dat het einde van de oude wereld naderde schoot er door me heen dat de mens altijd een eigen keuze heeft, namelijk gehandboeid door het leven te gaan of te kiezen voor een boeiende vrijheid. Ik bemerkte invoelend, dat iedereen de entiteiten-aanvallen, aansturend op een derde wereldoorlog van de andere zijde, nu wereldwijd ervaart. We zijn omringd met leugens en verzuipen in verdriet. Onverwerkte trauma’s drijven nu aan de oppervlakte. Hoe pijnlijk het proces ook is, weet dat alles hoort bij een iedere af te strepen dag die ons dichter richting een nieuwe wereld zal brengen. Nee, niet een “one World order” zoals de elite voor ogen heeft, maar vanuit een evolutionaire ontwikkeling gaan we over in een fantastisch nieuw tijdperk.

Stay positive

Bijzondere spektakels zullen we mogen aanschouwen. Aan de mens om de kracht te vinden in zichzelf. De rust te bewaren en voor ogen te houden, dat alles wat zich voor onze ogen afspeelt voorbij zal gaan als de zomer die overgaat in de herfst. Zoals de winter weer zal mogen opbloeien richting de lente…..alles gaat veranderen. Wees je bewust, je bent niet alleen…meer en meer mensen worden wakker, zie wat er speelt. Eénmaal wakker en je zult nooit meer slapen. Vecht tegen de leugen, heb geduld en blijf vooral kalm. Er wacht ons een ongekend groot nauwelijks te omschrijven beloning.

Daarom is het van essentieel belang onze frequentie hoog te houden. Stap nu onmiddellijk uit angst en kies voor Liefde, Licht en Vrede. Stay positive.

 

WIL JE OP MIJN ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Photo: https://unsplash.com/@mokngr

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven