Selecteer een pagina

Luister naar artikel ;

 

Verschilt ons huidige bestaande nu echt zoveel met Tweede Wereldoorlog? Hoe simpelweg eenvoudig kun je, zonder dat je er erg in hebt, een oorlog in worden genavigeerd.  Vervolgens word je wakker en kom je tot het besef, dat het te laat is.

Alles wat ik hierin vertel, is naar aanleiding van een documentaire van Vera Sharav een overlevende en ontsnapte aan deze tragedie. Deze moedige dame, geboren in Roemenië april 1937 verbleef gedurende korte tijd in een transitkamp, in afwachting doorgestuurd te worden naar een dodenkamp. Naar aanleiding van haar traumatische verleden is een documentaire gemaakt, over de overeenkomsten van de jaren ‘40-‘45 en de tijd waarin we nu leven. Vera heeft haar leven gewijd, uit te pluizen wie er achter deze oorlog zit. Bedenk, dat als je naar aanleiding van mijn verhaal, je besluit de film, Never Again Is Now Global te gaan zien, je uit diep respect de beste documentaire die ik ooit persoonlijk heb gezien en die mij zo aangreep, in zijn geheel gaat bekijken. Haak niet af, jouw uurtje tijd ( en de lange versie van ruim 5.43 uur ) is niets vergeleken bij de verloren tijd, die velen 5 jaar lang hebben moeten doorstaan. 

Mensen willen niet weten wat er speelt.

Vanuit hun comfortzone alleen de mooie leuke dingen die het leven bied zien. Velen leven liever door in een leugen, dan de waarheid onder ogen te zien. Doordat ze het niet willen weten, maken ze continue verkeerde keuzes en zijn dan verbaasd dat hen dit continue overkomt. Dit is wat velen nu overkomt en vanuit mijn compassie zeg ik daarom, het is triest, dat mensen dachten de overheid en de farmaceutische industrie te kunnen vertrouwen. Nu blijkt meer en meer, dat deze waarheid een complete leugen blijkt te zijn.

Vera laat door middel van haar boeiende documentaire voelen, hoe eenvoudig het is mensen in een split second voor je op te laten draven, als een heel land word geregeerd door een angst en tirannie. Aan het einde van dit artikel laat ik je voelen, hoe het ook anders kan. 

Pak de mens niet persoonlijk aan, maar richt alle pijlen doelbewust op één groep. Door vanuit een slimme propaganda, mensen tegen elkaar te laten uitspelen en te richten op één groep, is het ongelooflijk, maar zeer eenvoudig,  groepen tegen elkaar op te zetten. Vanuit deze ingezette angst, zullen mensen zwijgzaam volgen en gehoorzamen. Zoals onze wereld word geregeerd door een propagandistisch gecreëerd virus, langzaam ons leven binnen te dringen, zo hebben de Nazi’s de bevolking massaal tegen de Joden opgezet door te beweren, dat deze mensen een virusdragende ziekte bij zich droegen. 

Er is niet zoveel verschil met nu, aangezien de Nazi’s in de voorjaren van ‘40-‘45, je beste vriend oogden. Gezellig, behulpzaam, vriendelijk en in voor een praatje. Dit is ook hoe het volk kennis heeft kunnen maken met soldaten, die later veranderden in de meest sadistische wezens die de geschiedenis heeft gekend. Kijk naar onze altijd goedlachse vriendelijke politici. Deze mensen in het kabinet hebben natuurlijk het aller-allerbeste met ons voor, dus het zou bijzonder vreemd zijn, als deze mensen zouden veranderen in moordlustige psychopaten. 

Klein weetje: Hitler en een opgekochte arts Josef Mengele, bleken in de beginjaren van de oorlog volgens getuigenissen zeer sympathieke mannen.

Hitler mengde zich tussen de menigte en kwam over, als een zeer intelligente vriendelijke man. 

Is het woord schaap een verzinsel van deze tijd?

Waar het om draaide, was een politieke en financiële agenda te volgen, met maar één doel: het afnemen van de vrijheid van alle joden, kinderen, zigeuners en gehandicapten. In 1933 kondigde Hitler tezamen met wereldleiders een Emergency noodsituatie aan. Welgeteld zeven jaar vóór de oorlog pas echt begon. Het moet nu niet moeilijk zijn, al enige overeenkomsten te zien, die zich drie jaar geleden over de gehele wereld begonnen af te spelen. Het killervirus aangekondigd als zijnde een Plandemie. 

Langzaam aan veranderde de maatschappij. Veel werd verboden, wetten erdoorheen gedrukt, voedsel extreem duur, hout schaars en banen verdwenen,  De mens kreeg het slechter en slechter ten opzichte van de Joden, die door hun harde werken altijd veel geld hadden vergaard, wat op dat ogenblik stak bij mensen, die het met veel minder moest doen. Bovendien konden de huizen, door het gebrek aan hout, niet meer worden warm gestookt. De scheefgroei in de samenleving was een feit. Zo weten we, dat het voor velen, vandaag de dag, het zeer moeilijk is, de eindjes aan elkaar te knopen. De prijs van boodschappen zijn als paddestoelen uit de grond omhoog geschoten. De huizen- en banenmarkt staat op instorten, banken klappen. Spontaan en niet geheel toevallig zijn de gasprijzen ook enorm gestegen, zodat oudjes en mensen in de bijstand het niet meer kunnen bekostigen. 

De Joden werden onder valse voorwendselen beloofd, dat ze met het hele gezin, elders konden gaan werken. Dit is dus precies, waarom je vanuit de Joodse gemeenschap geen opstand zag en ze zwijgzaam als schapen ( daar komt de benaming schapen of slapers vandaan ) in rijen stonden opgesteld, voor de treinen richting speciale transit-kampen. Niet wetende, dat ze werden afgevoerd als vee, richting de dodenkampen. De Joden trapten als goedgelovigen in de valkuil van de nog steeds vriendelijk ogende Nazi’s. De goodbelievers vandaag de dag, hebben zich massaal laten verleiden, tot ‘t nemen van de spuit. Je krijgt toegang tot alle uitgaansgelegenheden, horeca en luchthavens als jij maar die spuit neemt. De mensen die ‘t niet namen, werden weggezet als wappies, die complottheorieën aanhingen. Australiërs zijn massaal vastgezet in kampen. Zonder angst te willen zaaien, weet dat vanuit alle regeringen zonder ons weten, ontiegelijk veel kampen in de afgelopen jaren zijn opgezet. Geen zorgen, het zal uiteindelijk zijn voor diegene die hebben meegewerkt aan deze ideologie.

Is demonstreren wel een recht?

Compleet verdoofd kwamen de Joden aan in de werkkampen. Moet je voorstellen, je komt aan….alles word je ontnomen en vanaf die dag gescheiden van je gezin, ingedeeld als “waardevol” of zoals ouderen als “waardeloze opvreters”. Iedereen kreeg een persoonsgebonden nummer getatoeëerd, wat bleek later, correspondeerde met alle verzamelde info en uitvoerig “geëxperimenteerd” verslag. Vandaag de dag leven we in een soort pyramide, ingedeeld met in het topje, de Elite. Wij, onderaan het volk, oftewel de opvreters, zoals ze ons ook wel noemen, net genoeg waard om te worden gevoerd met wormen, krekels en andere insekten. Je zou toch bijna vegetariër worden.

Ondertussen werd de sfeer grimmiger en grimmiger in vele steden. De extreme haat gecreëerd door de ingezette, goedbetalende, opgekochte soldaten, deden dienst als een soort agenten. Joden werden te pas en onpas aangepakt, huizen ingepikt en weggezet als dragers van een zéér besmettelijk virus. 

Het Nederlandse volk keerde zich massaal tegen deze mensen. De Joden hardhandig aangepakt, opgepakt en getransporteerd. 

Over de gehele wereld hebben we kunnen aanschouwen hoe vredelievende demonstraties zich hebben uitgemond tot chaotische taferelen, waarbij doorgesnoven Romeo’s over de gehele wereld zich massaal hebben misdragen tegenover diegene, die opkwamen voor onze vrijheid. Zo ook tijdens de demonstraties in Nederland, waar je nauwelijks iets over hoort en zorgvuldig verborgen werd gehouden, voor het kastje kijkende Nederlandse volk. Weet dat demonstreren een recht is en Femke Halsema uit eerbetoon in de Corona-piek, zonder notabene een mondkap, op haar knieën ging uit respect voor de BLM demonstranten, tegenover de ingezette haat vanuit diezelfde burgemeester richting de helder-denkenden. Zo creëer je tactisch en eenvoudig verdeeldheid. Boa’s vielen te pas en onpas onaangekondigd winkels binnen en beboette de winkelier tussen neus en lippen door met €4000 bij het teveel aan toegestane mensen. Na de opgelegde lockdowns bezweken winkeliers, horeca- en uitgaansondernemingen massaal door de opgelegde druk vanuit de regering. Geef mensen macht en een goed salaris en alles wat hen word opgedragen zal slaafs worden uitgevoerd. Deze gehele Corona periode bestond uit angst en propaganda, ingezet op exact dezelfde wijze als hetgeen vroeger gebeurde, waarbij gezondheid werd gebruikt als een leugenachtig dekmantel. Waarbij de mens een beslissing, vanuit de mind en niet vanuit het hart, heeft genomen. Van hieruit hebben mensen net als 80 jaar geleden de orders van hogerhand opgevolgd. Uit pure angst hebben mensen massaal het vaccin genomen en hun kinderen blootgesteld aan een experimenteel vaccin. 

Experimenten bedoeld om “lebensraum” te bewerkstelligen

De Duitsers schreeuwden ,,lebensraum” te willen. We vermoorden Joden, steriliseren vrouwen en houden een handje vol slaven over. Van ieder werd een logboek bijgehouden. De bedoeling was, jouw gegevens te linken aan je QR code, die je dan vol trots moest tonen, of je keurig had voldaan aan de eisen van de regering en of je wel/niet de experimentele vaccinaties had genomen. Op deze QR code zou jouw gehele achtergrond vermeld staan, niets meer geheim. Je DNA in handen van anderen, doordat je die vrijwillig, terwijl je je liet testen had afgestaan. Hoe onschuldiger een systeem lijkt, des te gevaarlijker het is. Is jouw gedrag afwijkende, dan zou je tot overmaat van ramp zien, dat je QR-punten waren gedaald . De bedoeling over te gaan, tot het in beslag nemen van jouw eigendommen of zoals ze bij de Canadese truckers deden, het bevriezen van de bankrekening of erger, het afpakken van hun kinderen. 

De omstandigheden in de kampen waren erbarmelijk. Tweelingen werden onder toezicht van Josef Mengele blootgesteld aan gruwelijke experimenten. Vrouwen massaal door opgekochte, van huis uit betrouwbare artsen gesteriliseerd, bedoeld het Joodse volk onvruchtbaar te laten maken. Artsen waren het allerergste soort. Helaas zien we een tendens, voor ieder te plaatsen vaccin en patiënten aan te sluiten op speciale long-apparaten, zijn artsen en directeuren van ziekenhuizen ruim gecompenseerd. Je leest het goed, dus tel uit je winst. Gelukkig zijn er ook een hoop artsen, die in opstand zijn gekomen, waarvoor mijn diep respect. Publiekelijk bekende mensen mochten hun kunstje op tv vertonen, hoe noodzakelijk het wel niet was, een experimenteel vaccin te halen. Nu valt waarschijnlijk het welbekende kwartje, waar tel-a vision vandaan komt.

Klik hier voor de lange versie van: “Never Again is Now Global

Klik hier voor de korte versie van: “Never Again is Now Global”

Wat we zien in ons huidige bestaan

Bill Gates, onze held, heeft astronomische bedragen vergaard, door zich te storten op de handel van experimentele vaccins en testen.Social distancing en Corona versloeg opeens de griep. Binnen een jaar was daar opeens het befaamde vaccin, tegenover dat voor AIDS en kanker nog steeds niets is gevonden. Bijzonder nietwaar!!! Feitelijk is, dat in deze huidige tijd veel mensen over de gehele wereld doodgaan door honger, armoede en vervuilde leefomstandigheden, dus als mister Bill Gates onze redder in nood, zo’n groot hart had gehad, had hij met al z’n miljarden zich op een geheel andere manier verdienstelijk kunnen maken en mensen voorzien van een goedgevuld buikje, in plaats van uit eigen belang, een goed gevulde portemonnee. 

Laten we het hebben over de ingeboezemde angst, die men onze kinderen heeft aangedaan. Het verzonnen LHBTQ-syndroom,  sinds wanneer staan we deze volslagen idioterie toe, dat zeer jonge kinderen al kunnen bepalen in een verkeerd lichaam te zijn geboren en hoe ze de ander moeten bevredigen. Excuse me, ouder….. STA OP, zeg NEE 

Dan de Black-Life-Matter ideologie, terwijl in mijn optiek, wat ik heb geleerd vanuit de geschiedenis is dat: ALL LIFE MATTER.  Mensen die zich hebben ingezet voor de vrede de afgelopen jaren, zijn blootgesteld aan hele scheldkanonnades, bedreigingen en zijn net als de Joden vroeger uitgejouwd. Men zegt te handelden uit opgedragen ordes, net als in de Tweede Wereldoorlog. History repeats. Het is godgeklaagd, dat onze geschiedenis één grote leugen is en wij, als mens, ons voor het karretje van de Elite hebben laten spannen. Iedere oorlog ingezet door een groep van misschien 500 à 2000 mensen, die zelf leeft in weelde en luxe, maar wel ons leven wilt  bepalen. Waar je ook kijkt, overal dezelfde ingezette agenda. De oorlog in Vietnam, WW1, de apartheid in Zuid-Afrika, waarbij blanken bewust werden opgezet tegenover de donkere mensen, WAAROM!!! Ze waren niet schoon, oftewel een soort van vies untermensch. Hierdoor een groep die eeuwenlang is gedemoniseerd. Willen we dit nog toestaan. Zien we nu in, dat wij als volk onszelf keer op keer in dit systeem laten plaatsen. Denk om!!! Zie, dat dit moment jouw grootste bevrijding is, om voorgoed los te komen van dit krankzinnige systeem.

Een mooie ontroerende tekst van een donkere dame uit die tijd: 

Ik heb 3000 slaven gered. Maar kon er nog 3000 bevrijden, als ze hadden doorgehad slaaf te zijn. 

De buitenwereld een stille oorlog……..

Mensen  beweren nu, dat t nu niet erger is. Klopt enigszins, zichtbaar lijkt het inderdaad niet erger. Geen bommen, geen raketten en we doen dagelijkse ons ding en je hoeft niet te schuilen voor de vijand. Gaskamers werden pas ingezet aan het einde van de oorlog en daarin, zijn we nog lang niet in beland. Helaas, help ik je uit deze roze droom. Waarin we ons nu bevinden, is vele malen erger. Evil rules the world. De rest die de orders op volgt, loopt bij wijze van naast je, zet met een vriendelijk lach de spuit in je arm, achter je tv scherm zit een arsenaal aan grote heren die dag en nacht bezig zijn met mind-controlling, de factcheckers op Facebook, dokteren die hun geweten verbergen achter hun witte jas, onze fantastische betrouwbare uitziende regering, sommige agenten die spontaan denken dat ze übermenschen zijn, omhooggevallen CEO’s, kranten die nu opeens hun handen proberen in onschuld te wassen, overal in elke laag zit nu de vijand, zonder dat je hier enige notie van hebt. 

Vroeger was alles zichtbaar in de buitenwereld, nu een stille oorlog, waarvan we de long- term effecten nog niet overduidelijk kunnen zien, maar waar een bepaalde tendens zeker merkbaar is. Ik persoonlijk, ben ten alle tijden verantwoordelijk voor mijn eigen gezondheid, niet voor die van een ander. Wil wel graag meegeven, dat ieder van ons een groot hart heeft, als het gaat om mensen liefdevol bijstaan, dat is iets heel anders. Laten we meer zorgen voor elkaar, opstaan voor elkaar, voor onze weggezette ouderen, onze beschadigde kinderen, onze vrijheid die zo breekbaar is op dit ogenblik, hetgeen het waard is om voor te sterven. De wereld verandert in snel tempo. Alles gaat instorten. Logisch als je bedenkt, dat we leven in een leugen. De wereld is toe aan verandering en je zult gaan merken, dat alles zal worden afgebroken tot op de kern, net zolang het kwaad weg is. 

Stel ik zou vandaag de dag leraar zijn. Ik zou kinderen vragen, hoe zij, als ze een wereld zelf mochten creëren, die zouden zien. Laat ze praten, knutselen en onderzoeken hoe zij de oplossing zien. Leer ze hoe leuk het is om plantjes te zaaien, iets moois te zien groeien en leer ze hoe belangrijk het is dingen samen te doen. Laat kinderen, kind zijn, spelen, gek doen….. dat is hoe het hoort

Tegen alle gevaccineerden zeg ik: kom aub uit die schuilkelder. Het is geen schande, als je ervoor uitkomt, getrapt te zijn in de grootste valkuil ever waarin velen zijn getrapt. De Nazi die onbewust in ons allen zit, moet eruit. Ook in de wakkeren groepen, waarin de één nog harder roept dan de ander wakker te zijn, dingen post om het posten. Zijn we “echt wakker” verbind je dan met het positieve. Werk aan jezelf. Kijk naar deze docu en leer, dat het heden en verleden hetzelfde zijn, leer ervan en weet, alleen wij kunnen de toekomst veranderen, door te werken aan onze innerwereld. Niet meer te verbinden met al wat speelt. Blijf verbonden met je innerwereld, laat de buitenwereld als een objectieve waarnemening, je zintuigen doen laten prikkelen.

Dit verhaal heb ik geschreven vanuit mijn diepste respect voor alle overledenen en diegene, die de gruweldaden van de Holocaust en slavernij hebben overleefd. 

Voor meer interessante luister fragmenten, binnenkort meer op: daniellezaaijer.nl 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.