Selecteer een pagina

Worden gemeenten als Heerhugowaard bewust misbruikt als try-out het ooit zo kneuterige gezellige dorp voor te bereiden op een Chinese 15-minuten-stad? Het zorgvuldig gecreëerde ontmoedigingsbeleid een auto voor de deur te houden, is met medewerking van Chinese maatstaven in de afgelopen jaren aan de Nederlandse tafel uitvoerig besproken!!!

 

Alsof verkoopprijzen van één liter benzine waarvan 66,6 % naar de overheid gaat al niet hoog genoeg zijn, proberen gemeenten door middel van het opschroeven van parkeerkosten en hoog uitgevallen boetes een handje mee te werken aan het spekken van gemeentepotjes. Het uitkleden van de bevolking gaat gelijk gepaard met het renoveren van de veel te hoog uitgevallen renovatiekosten van het Binnenhof. Terwijl een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking de eindjes aan elkaar probeert te knopen, trekken gemeenten de touwtjes nog net even strakker aan. Ontgaat het de Nederlandse burger dat er van alles wordt verzonnen de burger tot op het bot uit te kleden?

Spreken namens gemeenten

“Groene” gemeenten laten zich van hun goede “groene” kant zien door burgers volop te informeren over de wegvliegende vleermuizen. Zodra er geld geïncasseerd dient te worden over de ruggen van de bevolking gaat die vriendelijke vladderaar niet meer op. Sinds de verbouwing van winkelcentrum Middenwaard is er sporadisch meegedacht het de kleine MKB-er naar de zin te maken. Het in mijn ogen treiterbetoog kwam kinderachtige vingerwijzend tijdens een bijeenkomst op het gemeentehuis tot uiting. Veel burgers weten dondersgoed dat het hele parkeerbeleid een cover-up is voor een geplande gecontroleerde 15-minuten-stad. Helaas zijn er nog steeds mensen die geen flauw benul hebben wat er werkelijk gaande is, aangezien gemeenten nergens deze WEF (World Economic Forum) plannen hebben aangekondigd.

Daarom voel ik mij, mede met Pieter-Jan Lubbers en vele anderen genoodzaakt het vooruitzicht welke iedere Nederlandse burger boven het hoofd hangt in grote lijnen uit te leggen.

Bomenziekte

Afgelopen jaren reden scanauto’s af en aan om routergegevens van ieder huishouden vast te leggen. Geef de bevolking het gevoel van veiligheid en straten kunnen moeiteloos worden omgeturnd tot autoluwe 30km éénrichtingsverkeer zones. De enkele overgebleven blauwe parkeerzones zullen worden weggemoffeld om het dorpse aangezicht niet te zullen bederven! Creëer daarnaast een ziekte waardoor mooie kastanjelanen veranderen in autovrije transparante straten behangen vol met communistisch Chinees observerende slimontwikkelde 5G lantaarnpalen. Alles bedoeld 24 uur per dag uw footprint vast te leggen en u op de voet te volgen. Ik hoor de burger al zeggen: ,,veiligheid voorop alles nietwaar “. Normaliter een zeer juiste beredenering, ware het niet dat Chinese politie voet heeft gezet op Nederlandse bodem en we in ieder dorp of stad hetzelfde toneelstuk zien oprukken en uitrollen en hierachter een totaal ander beleid zit die alle gemeenten ondersteunen.

CBDC

Gemeenten wekken het gemak van een Chinese app te nemen. Geef toestemming en de overheid neemt de gehele dag een inkijkje in uw woonkamer. Alles wat zich tussen uw vier muren afspeelde, bleef geheim maar zal binnenkort net als uw privacy op straat komen te liggen. Heeft u daarmee ingestemd? Wat als dit al jaren, zonder uw medeweten gaande is?

Boomrijke straten zullen behoren tot het verleden. Alles valt of staat met uw toekomstige CBDC credit score. Vanaf 1 november 2023 besloten de centrale Europese banken, waaronder De Nederlandsche Bank (DNB) onder andere een app voor een digitale euro uit te testen. Het zal een kleine twee jaar duren voor de app definitief zal worden goedgekeurd. Besef als iets te mooi is om waar te zijn, we nu staan aan de vooravond van s’werelds grootste menselijke valkuil.

Groen

Draag zorg aan een verziekt milieu en de mens zal vanuit compassie voor de natuur diep in de buidel willen tasten. Hef over alles aangaande het milieu torenhoge belastingen en laat de groene meter lopen. De mens wordt zwaar besodemieterd als je bedenkt dat passagiers opgepropt in vliegtuigen zitten en kabinetsleden voor hun gemak te pas en onpas een privé jet pakken. Vakantiecruiseschepen volgepropt met reizigers tegenover krankzinnig grote jachten met een klein handjevol mensen. Vervuilende containerschepen varen vrijuit tegenover de zwaar belaste  autobestuurder. Praat de mens door middel van een schuldpleidooi een schuldcomplex aan en de onbewuste deugdzame mens zal zich vrijwillig op laten sluiten in een omgetoverde 15-minuten you own Nottingham and be happy paradijs, mits uw score daartoe reikende is. Het lijkt nu nog een ver van uw bed show, maar achter de schermen is het World Economic Forum in volle gang bezig. Ziet u de idioterie achter dit geheel?

Auto de deur uit

Het ware aardje van onder andere de gemeente Heerhugowaard komt meer en meer naar buiten. Auto’s de deur uit of u betaalt voor iedere extra auto per huishouding per jaar de welgetelde hoofdprijs van 200€. De daaropvolgende bolides zullen 250€ per auto per jaar bedragen. Mocht uw auto een verlengstuk zijn van uw bedrijf dan gaat u keihard voelen waarvoor u werkt. De uiteindelijk verplichte app houdt zorgvuldig bij hoeveel mensen er op visite komen. Sjoemelen om onder de 200 uur aan autobezoekers per jaar te blijven, is vanuit een communistisch Chinees oogpunt onmogelijk aangezien 5G lantaarnpalen en trace auto’s u op de voet in en om het huis volgen. Mocht u een uitbundig feestje geven dan houdt de app nauwkeurig bij of het aantal (auto) bezoekers van 200 uur niet wordt overschreden. Overtreedt u de regels dan zult u genadeloos worden afgestraft en dit gaan merken op uw CBDC score en portemonnee. U dient wel gelukkig te zijn onder armoedelijke omstandigheden nietwaar?

Regeringen, gemeenten en Máxima staan aan het hoofd uw uitgavenpatroon zorgvuldig in kaart te brengen. Ach, zal de burger zeggen: ,,ik heb toch maar één auto”….Bedenk dat iedereen links- of rechtsom getroffen gaat worden. Of het nu gaat om vakanties, het doen van boodschappen, het gebruik maken van de fiets, het opstoken van de temperatuur in je huis, alles zal worden gelinkt aan de door het WEF ontwikkelde CBDC en uw verplichte app.

CO2 beleid

Het neutraal verpakte CO2  beleid is gehesen in een mooi groen jasje, maar alles is dwingend bedoeld de burger de auto uit te jagen. Daar de elektrische auto nu nog voordelen biedt, zal Jan Modaal de uiteindelijk duurder uitpakkende electrische bak inruilen voor de fiets. Want kan iedereen zijn huis met CO2 neutrale oplaadpunten opwaarderen? Kan iedereen tegen die tijd batterijen om de tien jaar laten vervangen als je bedenkt dat deze zogenaamde groene optie ongeveer 10% per jaar aan vermogen verliest terwijl brandstofauto’s zijn vermogen blijft behouden?

Máxima

Voor het verlaten van uw dorp dient u een permit aan te vragen. De burger betaalt een carbon commissie en over alles betaalt u de hoofdprijs. Over dit dictatoriale plan is zorgvuldig vele tientallen jaren nagedacht, maar gelukkig zal Koningin Máxima, het toonbeeld hoe om te gaan met armoede, u vanuit een warm hart een digitale munteenheid aanreiken. Staat het uitvoeren van de Europese Global Sustainable Development Goals vanuit het WEF ( World Economic Form) niet gelijk aan hoogverraad?

Nederland laat aan de vlag die wapperend bij gemeentehuizen zien, overgedragen te zijn aan de Europese Unie. Oftewel we zijn het schoothondje van het WEF waaraan 194 landen meedoen….

Onze macht terugpakken

Bewoners dienen alerter op te treden tegen de absurde gebalsemde zogenaamde groene WEF maatregelen. Volop kan ik u informeren wat ons boven het hoofd hangt, maar het enige wat wij u vragen is ons bij te staan. Het systeem begint volop scheuren te vertonen, maar bedenk dat iedere burger die ons bijstaat er één is. Het volk krijgt door wat er speelt en langzaamaan zullen meerdere mensen gaan inzien dat regeringen en gemeenten ons volop besodemieteren. Nadrukkelijk geef ik aan dat niet iedereen in de gemeente hieraan meewerkt, maar wolven in schaapskleren zullen meer en meer hun ware gezicht laten zien.

Het is aan ons of we de macht teruggaan pakken of we de macht voor eens altijd uit handen geven. Voelt u aan alles uw portemonnee slinken dan vraag ik u dringend morgen 23 april vanaf 19.45 voor het gemeentehuis te verschijnen.

 

WIL JE EEN REACTIE ACHTERLATEN OP MIJN ARTIKEL SCROLL DAN NAAR BENEDEN…BEDANKT HIERVOOR.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Photo: https://unsplash.com/photos/euro-signage-z-_s3qA-Jv0

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.