Selecteer een pagina

De meesten onder ons zijn bekend met de op waarheid gebaseerde film de TRU(E)MAN show. Jim Carrey alias Mr. Burbank schrikt vanuit zijn perceptie wakker. Dacht hij werkelijk geleefd te hebben in de realiteit? Leefde Mr. Burbank zijn leven waarin hij altijd dacht dat de wereld om hem draaide? Bedrogen komt hij uit als hij opmerkt 24/7 de hoofdrol in zijn ego vergrotende labyrinth film The Human-show te hebben gespeeld.

Lees en/of luister:

 

Perceptie of realiteit 

Dieper hierop ingaand zie je dat de mens als spirituele source wezen vastzit in zijn eigen gecreëerde materialistische gevangenis. De angst en hebzucht naar geld stroomde eeuwenlang net als bloed door onze aderen. Awakening is een shift in jezelf als je opeens bemerkt, dat zorgvuldig geplante angstzaadjes vanuit de hiërarchische Hollywood -, entertainment – en politieke top als wel de media een geprogrammeerde illusie blijken te zijn ons vasthoudend in het systeem. Van kleins af aan lopen de meeste mensen volop mee in deze angst perceptie-pas vanuit het verdeel en heers spel.

Onwerkelijke realiteit

Een ruime hoeveelheid mensen op deze planeet leeft “nog” niet zijn volledige potentieel in een hogere vibratie. De vastzittende mind vanuit een koppig ego, denkend in een schemerige schijnwereld vrij te zijn. Ooit, ja ooit was ik het grootste ongeleide projectiel van het westelijk halfrond en liet me voortdurend meeslepen richting de invloeden van de lagere frequenties. Daarvoor in de plaats zijn rust en een vredig leven gekomen. Zeer essentieel tegenover de boosdoeners zoals stress, angst, boosheid en verdriet en andere frequentieverlagende bezigheden. Het labyrint in ons hoofd die iedereen volgens het narratief bewandelt, bewijst des te meer dat velen geen idee hebben te leven in een onwerkelijke realiteit. 

De perfecte perceptie ouder

De perceptie mens denkt dat hun shitty leven de realiteit is. Ga jij gebukt onder je mooi verbouwde huis met een torenhoge hypotheek, afgesloten tegen een waardeloze rente, dan begint er nu ongetwijfeld iets in je te knagen. Word jij net als vele anderen vijf dagen per week om stipt 06.00 uur als een katapult vanuit je warme bed afgeschoten richting je veel te dure badkamer, dan zeg ik : ,,well done, chapeau”?! Tegenover een goed gevulde bankrekening staat werken onder hoge druk. Dus prop je snel voordat je in je nieuwe bolide stapt een 7-granen ontbijt naar binnen om vervolgens acht uur lang het gezwam van een lul van een baas aan te moeten horen. Om 17.00 race je overwerkt richting de supermarkt om voor het hongerige kroost nog wat E-nummers te scoren. Thuis arriverend hang je al schoonmakend nog even de perfecte perceptie ouder uit en schuif je je voorgefabriceerde maaltijd naar binnen om tijdens je Netflix serie in slaap te vallen…

Voel je ‘m?

Triest he!!! Balancerend op de waanzin van de realiteit ben jij slaaf van je eigen leven geworden en het ergste is…..je hebt het niet eens door en denkt het fantastisch voor elkaar te hebben!!!! Al het moois wat de wereld te bieden heeft, zoals de constant veranderende natuur zijn we compleet uit het oog verloren en daardoor het absolute geluk in onszelf kwijtgeraakt. Voel je ‘m?….Wens jij zo te leven, vind jij jezelf dit waard? De verschillen tussen de perceptie mens en mensen die leven in de realiteit zijn enorm. Een logische vervolgvraag is dan ook: Wie wil er ontsnappen uit de Matrix en wie niet? Je ontdekkingstocht gaat pas van start als je beseft dat de wereld vanuit onze perceptie realistisch gezien anders is dan men dagelijks aanschouwt.

Welkom in de realiteit, welcome to the real world.

Disease X

Het verdeel en heers spel is altijd de leidraad geweest bij de perceptie mens. Het grootste probleem van het perceptie volk is dat ze hun macht, denkvermogen en hersencellen hebben afgestaan bij het inchecken van het systeem. Want terwijl de overheid de grootste wig is in dit geheel, bleken herhaaldelijke leugens voer voor een kneedbaar polariserend te beïnvloeden publiek. Ingezette angst en trauma zorgden naast het nemen van de spuit voor psychosomatisch overlijden of sudden death syndroom waardoor de teller nu op ruim 30 miljoen overledenen staat weggezet als zijnde Covid doden. Velen beweren niet meer te vallen voor de trukendoos vanuit de machtige elite, maar ik durf te wedden dat zodra disease X wordt uitgerold de perceptie mens wederom in zijn angstbubbel schiet.

De vrouw anno 2024

De elite waaronder artiesten, plaatsen zichzelf op de hoogste berg. Bloedritueel uitdragend Hollywood trekt tekeer in alle lagen van de bevolking. Vrouwen blijken omgebouwde mannen en vanuit die positie is de vrouw ondergeschikt. Waar geen rekening mee is gehouden, is dat de vrouw anno 2024 sterker is dan ooit en haar kracht ongekend terugneemt. De elite is te ver gegaan! Eeuwenlang hebben ze zich vergrepen aan zowel vrouwen als kinderen zonder dat de mens dit doorhad. Mannen ingezet als kanonnenvoer. Nu het dichterbij komt, komen ze aan de ons en weet de vrouwelijke power is inmens en de kinderen van de wereld hebben nu meer dan ooit onze bescherming nodig.

Onderwereld waar of niet waar?

Zou het bestaan van een utopische onderwereld de perceptie mens uit z’n comfortzone kunnen trekken? Bedenk dat de 1% psychopaten zichzelf eeuwenlang heeft ondergedompeld in een bad vol luxe. Daarentegen is het ware geluk hen totaal onbekend. Ze zien ons als opvreters maar hebben zelf nooit genoeg. Streeft er zelfs naar meester te worden over onze ziel. De wereld is de realiteit verloren, de mens zichzelf door dualiteit en herinnert niet wie ze zijn in de kern. Hogere machten beslissen over ons lot, waardoor velen nu muurvast zitten in een zeer gevaarlijke mind verwarrend spel. De mens heeft een verkeerd soort geluk achterna gejaagd. Van binnen doodongelukkig voelt vele malen veiliger dan een sprong te maken in het diepe onbekende.

De perceptie van het alter ego

Artiesten onderdeel van het MK ultra programma hebben zichzelf in een hoog IQ jasje gehesen.  Vanuit hun gespleten persoonlijkheid door vernuftige MK-ultra technieken en verknipte kijk op het leven kijken ze op ons neer. Het volk neemt alles klakkeloos aan, waardoor de elite hun satans agenda eeuwenlang kon blijven uitrollen. Deze elite beveelt ons wat we mogen doen of zeggen. Ooit waren we “slaaf”, nu zijn we een “product”. Velen zijn veranderd in 24/7 “traceerbare” hybriden te volgen door middel van 6G. Ach big deal nietwaar, hoor ik velen alweer zeggen, ze weten immers toch alles al van je. Inderdaad ze weten nagenoeg alles van je en alles is opgeslagen. Je stem, je manier van lopen, waar je je bevindt, je koopgedrag, gedachtengang, politieke voorkeur, je inkomsten en uitgaven, wachtwoorden, kortom …(“zucht”.) En nu hebben ze zelfs je DNA. Bekijk de film “the Island”…. Hopelijk gaat er een lichtje bij je branden. Indien je anderen laat beslissen over jouw leven, jij zelfs achterover leunt, kun je er donder op zeggen dat deze zieke lui een beslissing over jouw leven zullen gaan maken…. it’s up to you

Het slaven narratief

Zal de mens gaan inzien hoe ingenieus het brein werkt en dat de geest eenvoudigweg om de tuin te leiden valt. Het ingenieuze brein zorgt dat men vanuit cognitieve dissonantie in de perceptie blijft lauweren. Zal de mens gaan begrijpen dat leven in perceptie altijd de bedoeling is geweest jou uit de realiteit te houden. Iedereen is slaaf en daarom is losbreken uit het slaven narratief bijzonder lastig. Wat heeft de mens in godsnaam zichzelf en de ander aangedaan! We kunnen samen het tij doen keren door onze krachten te bundelen en op te staan tegen de elite. De sprong in het diepe is het begin van een vrije geest.

Neem je macht terug

Allen zijn gelijk. Het is niet belangrijk waar je roots liggen of met welke kleur je bent geboren. Het doel van de elite is one World government en one religion. Of je een Christen bent, Moslim of Jood, angst is hun wapen en besef dat religie je niet beschermt tegen de aanpak van de elite. Nog nooit is de noodzaak zo hoog geweest onze macht terug te nemen en elkaar lief te hebben. We zijn één en de werkelijkheid is niets anders dan een perceptie van het alter ego in plaats van hoe de realiteit werkelijk in elkaar steekt. Hou daarom van jezelf en aub vergeef jezelf en anderen. Stap net als Mr Burbank uit het systeem en stap in je kracht.  ……..de evolutie is nu….it’s time to wake up. 

 

SCROLL NAAR BENEDEN ALS JE DE MOEITE WILT NEMEN TE REAGEREN, ⬇️IK ZOU ZEER HET OP PRIJS STELLEN.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Rectificatie op het aantal Covid doden. Ik heb mijn geschreven bericht aangepast van 21 naar het verschrikkelijke getal van 30 miljoen doden….

Photo:https: https://unsplash.com/@jontyson

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven