Selecteer een pagina

Lees en/of luister:

 

Eindelijk, het moment is daar. Unaniem wordt de waarheid over het Covid-19 goedje op reguliere kanalen en kranten toegegeven.

Het besef bij vele gevaccineerden daalt in slachtoffer te zijn geworden van een bewust uitgevoerd polariserend beleid waarbij het veranderen van functies binnen het kabinet lijkt op een stoelendans om zo hun straf te ontlopen, expertise geleid, ingezet door elite orders. De aankomende tijd zal een zeer belangrijk episode uit ons leven gaan worden. De truth and nothing but the truth will come out.

Ethisch bewustzijn verloren

Naast dat het verbluffend is hoe lang de elite iedereen in hypnose kon blijven houden terwijl het sterftecijfer voor de te nemen spuit zwaar werd overschat, blijft het verbazingwekkend dat zovelen het weigerden te zien. Doordat we vroeger volledig de wijsheid en waarheidsgetrouwe wetenschap vertrouwden, hebben we ons rationeel denken compleet uit handen gegeven. Kortom, de gehele society is in de ban van het narratief waardoor het volk vastzit in een totalitair systeem. Gooi verschillende propaganda bommen op het volk en je brengt het volk volledig op het verkeerde been. Toegegeven dat het een koud staaltje techniek is gebruikt door de elite. Zelfs zo bijzonder ingenieus in elkaar gezet dat er nog steeds mensen zijn die tot op de dag van vandaag hun ethisch bewustzijn zijn verloren en nog steeds vrijwillig opgesteld in de rij staan voor de te halen spuit.

Invoelend op de medemens is het logisch, want als we de goed geoliede media leugenaars mogen geloven, staan de mazelen te springen uit te breken. Herhaal de leugen keer op keer en de leugen wordt geloofd en zo zal ziekte X moeiteloos worden uitgerold.

Nachtelijke uren

Het walgelijk slim ontwikkelde goedje begint het dieptepunt te bereiken. De opgekochte liegende media komt niet meer onder de waarheid uit. Wat hebben helderdenkenden de afgelopen vier jaar hun hersencellen laten kraken door te spitten in het duister. Velen hebben hun privé leven on hold gezet om het ondenkbare waarvan we niet dachten het bestond tot in de nachtelijke uren met lede ogen te aanschouwen. Het is pijnlijk en soms shockerende, maar werkelijk ons hele leven valt iedere dag meer en meer als puzzelstukjes op de juiste plek in elkaar. Iedereen die in deze rabbithole is gedoken, doorgaat een fantastische transformatie. Het moment waarop velen hebben gewacht, is aangebroken en zien dat de duistere geheimen rondom het nep vaccin worden onthuld.

Nicotine helende werking

Mijn ouders stammen uit de tijd dat kinderen opgroeiden temidden van kettingrokers. Vaak blaatte ik, indien ze mijn kinderen wilden zien opgroeien, ze maar moesten stoppen met deze verslaving. Maar toegegeven blijkbaar zat ik er volkomen naast. Mijn grijs krullende omaatje had een gele lok van het roken maar stak stug de ene met de andere peuk aan. Benoemenswaardig is ze een heel oud besje geworden en van kanker geen sprake. Ik steek niet onder stoelen of banken dat er in veel families grote gaten zijn geslagen door deze ziekte, maar wat blijkt ….zou de ziekte werkelijk zo eenvoudigweg te behandelen zijn door het nuttigen van drie soorten belangrijke groenten en jawel nicotine? Hoe is het mogelijk dat sigaretten verpakkingen ons dan anders doen geloven?

Kunnen ernstige kwalen bij vaccinatieschade grotendeels worden aangepakt met nicotine? Alles behorend bij een depopulatie plan sigaretten en shag uit de supermarkt te verbannen en prijzen uitkijkend op het jaar 2030 op te schroeven. Nicotine van nature een plant met genezende werking, maar deze door toegevoegde suikers onder hoge temperatuur schadelijke gevolgen achterlaat waardoor de van origine medische werking verloren gaat.

Verziekte economie

Nu de vrees voor de veiligheid van 12.000 vaccinateurs in Nieuw-Zeeland zeer groot is na het online uitlekken van namen en gegevens, vermoed ik dat ook hier bepaalde mensen het dunnetjes in de broek doen. De keiharde waarheid heeft iedereen de afgelopen vier jaar geraakt. Gezonde mensen blijken een waist of time en zieken de drijvende motor in deze verziekte economie. Grootscheepse campagne, maskers, dansjes, lockdowns en als bonus een avondklok. De hele ka-cheng werd ingezet om de mens te laten trappen in het grootste schandaal van deze eeuw. Het ging immers nooit om de gezondheid van de mens, want daar valt geen euro winst uit te behalen. Zieke mensen zorgen dat het laatje gevuld blijft.

Landverraders

Benul laat zien dat alle oorlogen vanuit het verleden bij elkaar opgeteld inclusief atoomexplosies in het niet vallen bij de genocide die nu onder onze ogen plaatsvindt. Het is de ongevaccineerden nooit te doen geweest hun gelijk te behalen. Opstaan en tegen de stroom inzwemmen bedoeld vanuit liefde en bescherming voor onze medemens. Ondanks de hoop bagger die velen over zich heen uitgestort kregen, weken ze van geen kant. Vol ongeloof aanschouwden we dat het geloof in de landverraders groter was dan het geloof in eigen familieleden of vrienden. Wat gebeurt er als de mens zich realiseert wat er in hun lichaam zit? Worden deze landverraders dan nog steeds op de hoogste heldenberg gezet of breekt de hel los?

Ons bloedend hart huilt uit liefde voor de mensheid. Onze wereld kan zo ontzettend mooi zijn, maar is aan alle kanten door het doorstaan van alle testen in ons leven stuk geslagen. Verdorie, wat zijn we op de proef gesteld niet ons geduld te verliezen, te handelen vanuit ons kosmische hart en volhardend te blijven opstaan tegen het onrecht.

Hoeveel moed vergt dit

Verbazingwekkend zijn er slechts een aantal die me hebben benaderd en hebben toegegeven zich door de overheid besodemieterd te voelen. Weet je hoeveel moed dit vergt…? ongelooflijk veel moed ervoor durven uit te komen, dat je de grootste fout in je leven bent begaan? Ik herken het, heb ongelooflijke fouten gemaakt. Ook ik bleef me verschuilen achter een veilig beschermd gevoel, maar de dag komt, dat je beseft dat je jezelf ongelooflijk in de maling neemt. Die mensen, die hun hart openstellen, zien wat er speelt en ons benaderen, zullen compassievol worden bijgestaan….

Opdat we niet vergeten

De prijs die we “allemaal” hebben betaald is inmens. Het aantal zelfmoorden onder jongeren is drastisch gestegen en gezinnen verscheurd en uit elkaar getrokken door gaslightning, polarisatie en buitensluiting. Dreiging van baanverlies bij weigering van de spuit of achter de waarheid staande. Buiten de hekken mochten ongevaccineerden kindertjes de intocht van Sinterklaas aanschouwen, terwijl gevaccineerden een voorrangspositie kregen. Peuters buiten na zwemles blauwbekkend afgedroogd, aangezien toegang voor ouders werd geweigerd. Geen QR code, betekende dat de ingang tot een openbare gelegenheid en/of restaurant werd geweigerd. Iedereen die niet meedeed aan deze waanzin werd buitengesloten maar vergelijkingen mochten in de afgelopen vier jaar niet worden gemaakt. Opdat we niet vergeten.

Geloven in mezelf

Ook ik heb een zeer hoge prijs betaald. Het verdriet is merkbaar voelbaar in m’n hart. Ben meerdere malen bedreigd, heb verwensingen moeten incasseren en ben stelselmatig uitgemaakt voor complotgek. Voor mijn gevoel ben ik alles kwijtgeraakt maar heb mezelf in de beste vorm ever teruggevonden door op te staan en te blijven geloven in mezelf. Gek genoeg wens ik iedereen hetzelfde wat mij is overkomen in de laatste zes jaar. Om eerlijk te zijn niet in deze exacte vorm, want het was wel een beetje to much voor één leven. Hierdoor is mijn leven grotendeels verrijkt. Hopelijk komt het besef dat wij door de grootste ellende zijn gegaan, onze rug recht moesten houden, terwijl de eenzaamheid moordend was.

Het collectief ontwaakt

De geschiedenis had zich zomaar kunnen herhalen, het had allemaal zomaar gekund. De verandering voelbaar doordat meer mensen in zichzelf gingen geloven. Leven vanuit het kosmische hart betekent standvastig je eigen pad blijven volgen. Het ontwaken van het collectief zorgt ervoor dat er geen ontkomen meer aan is te ontsnappen aan de waarheid.

En Nu

Vermoedelijk zal de woede straks inmens zijn onder burgers. Maar ondanks alles is het van groot belang de rust te bewaren. We hebben elkaar nu meer dan ooit nodig. Na vier jaar kunnen we dit als volk gezamenlijk aan. De elite is aan de verliezende hand, de kracht is aan onze zijde en ze zullen alles uit de kast halen het volk tegen elkaar op te zetten. En nu brengt ontmaskering offers met zich mee, maar laat je hier desondanks niet door ontmoedigen.

De dag zal aanbreken dat iedereen paspoortloos vrij als een vogel mag genieten van al het moois wat de aarde te bieden heeft en vliegen niet alleen voor de rijken is weggelegd. Gezond voedsel krijgt een nieuw leven ingeblazen en het leven zal een vernieuwing ondergaan. Het geld, dat de elite eeuwenlang van ons heeft gestolen, zal rijkelijk worden verdeeld en niemand op deze aarde zal nog leven in armoede. De dag komt dat we allemaal gaan beseffen tegen elkaar te zijn opgezet. We gaan leren inzien dat ons lichaam verschilt, maar ieders hart kleurt gelijk.

Het tij is aan het keren er is geen ontkomen meer aan. Wees lief voor elkaar hoe pijnlijk de waarheid voor velen ook zal zijn, maar geef niet op,

The truth and nothing but the truth wil come out.

 

Graag sluit ik af met dit nummer van Frank Boeijen…..klik hier

INDIEN JE EEN REACTIE WILT ACHTERLATEN, SCROLL DAN DOOR NAAR BENEDEN

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Photo: https://unsplash.com/@marcusp

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven