Selecteer een pagina

Langzaam maar zeker tracht men het volk in 15-minuten-steden te proppen, terwijl er zoveel mooiere alternatieve zijn om aan te bouwen. We kunnen honderden fantastische ideeën bedenken, dan een grauwe 15-minuten-stad, wat overigens niet nieuw is, maar afstamt vanuit het Nazi-bewind en nu op wonderbaarlijke wijze weer door onze strot word geduwd. Er zijn zoveel manieren die liefdevoller zijn, dan waar op dit ogenblik aan word gewerkt.

Veel Osho-aanhangers hebben in het verleden getracht een paradijs op te bouwen, maar door externe factoren, is hetgeen altijd kapot en belachelijk gemaakt. Mensen, die werkten aan waanzinnige creaties, werden bij voorbaat afgeschilderd als sexueel doorgeslagen hippie figuren, die ofcourse een sekte betraden. Vaak zie je, zoals wat er nu ook speelt, compleet door de media uit z’n verband getrokken verhalen. Daarom ook niet vreemd, dat Netflix hetzelfde flikt. Netflix, een bedrijf wat een zeer groot aandeel heeft in ‘t verdraaien van docu’s, is daarom niets anders dan een propagandistische filmzender. Bekijk maar eens de docu van Osho. Grappig, dat wij helderdenkenden de vergelijking met Hitler, Dachau en Buchenwald en ons kartel niet mogen maken, maar dat de CIA een compleet verdraaid fraai stukje docu zo weet neer te zetten, dat het bij Netflix een platform krijgt. Zie hoe slim alles in elkaar steekt. Zo krijgt de mens wederom een totaal verkeerd gemanipuleerd beeld voorgeschoteld.

De reden, dat we opgepropt bij elkaar moeten wonen is logisch. Vanuit een extreem wereldwijde de-populatie, proppen we naderhand alle slaven bij elkaar, die vervolgens gemakkelijk te monitoren zijn, waarbij exact kan worden bijgehouden of het volk volgens het boekje van de Elite leeft. Wat nu op dit ogenblik wereldwijd gaande is, is louter bedoeld de maatschappij vanuit de kern kapot te scheuren. Zet verschillende nationaliteiten, huidskleuren, geloven tegen elkaar op. Laat mensen erin trappen, dat ouderen nutteloze opvreters zijn en begin vroegtijdig kinderen te laten geloven, dat ze heel eenvoudig van geslacht kunnen veranderen en halleluja, je breekt de gehele samenleving af tot op de bodem. Lukt aardig nietwaar.

Terug in de tijd. Bhagwan Sri Rajneesh, oftewel Osho, werd op 11 december 1931 geboren in Kuchwada te India. Een zeer intelligent man, met als doel het creëren van een nieuwe wereld. Ver z’n tijd vooruit, door toen al te beweren, dat er een tijd zal aanbreken en er een nieuw soort mens zal doen herrijzen. Deze mens, zal er alles aan doen zich los te wrikken van een oude gecreëerde wereld. Mensen zullen dagelijks gelukkig hun tijd doorbrengen met elkaar. Hard werken vanuit liefde om iets moois op te bouwen, goed innerlijk werk verrichten om zo een ijzersterke community weten op te richten, waarin ieder z’n persoonlijke taak heeft. Tientallen jaren heeft deze spiritueel “leider” zich aan z’n woord gehouden. Honderdduizenden zeer intelligente, slim hoog opgeleide aanhangers, oftewel Sannyasins, geloofden niet in het leven waarin we ons vandaag de dag nog steeds in bevinden. Bij het betreden van deze omgeving gebeurde er iets magisch met deze mensen…. velen zijn daarna voorgoed verandert in de beste vorm van zichzelf, dragen dit geheim nog dagelijks mee in hun hart en staan warempel nu weer op de voorgrond, met willens en wetens, wat er nu speelt in deze evil wereld te doen voorkomen. Kwam je in aanraking met Oshio, dan werd je overspoeld met liefde. Het absolute hoogste doel van Osho was, het doen ontwaken van de medemens. In alles zijn ze door een klein groepje bewoners, maar logischerwijs vooral door de politici, extreem gedwarsboomd. Nooit heeft het hen weerhouden, iets neer te zetten vanuit zeer extreem duidelijke inzichten.

Hoog opgeleiden hebben hun luxueuze leventje en carrière aan de kant gegooid, om een Sannyasins te worden. Wie veel bezit, bezit namelijk niets. Een puur liefdevol hart, is een rijk hart. Velen wilden leven, puur vanuit hun hart, zoals het leven behoort te zijn. Osho leefde ook in luxe, maar bezat niets. Osho zijn citaat, waarin hij gelijk had: rijk van binnen, rijk van buiten. Alleen moeten we er geen waarde op plakken. Het brengt namelijk niets anders dan geestelijke armoede. Zo werd hij bedolven onder z’n vele honderden geschenken, waaronder de ongeveer 80 geschonken Rolls-Royces. Alles bedoeld, Osho daarmee te vervelen en te triggeren of hij zou trappen in de verleiding van luxe of zou gaan voor ware verlichting. Uiteraard ging hij voor verlichting !!!! Op zijn beurt schonk hij de gedoneerde Rolls-Royces aan de Sannyasins.

In de Osho jaren werd er stelselmatig van binnenuit door de CIA geïnfiltreerd. Zo waren er diverse bomaanslagen en vergiftigingen, wat er voor zorgden, dat de Sannyasins de grootste afluister-operatie in de Amerikaanse geschiedenis in hun community hadden opgezet. Bedoeld, uit te vogelen, wie achter deze daden zaten. Hetzelfde wat nu ook in onze samenleving gebeurt. Zodra er een nieuwe wereld opstaat, zal vanuit de CIA er alles aan worden gedaan, het vanuit de kern te vernietigen, door alles en iedereen af te schilderen als complottheorist of sektelid. Zet deze mensen weg als gekkies en creëer een volgende verdeling in de samenleving. Net als de joden werden weggezet als opvretende virusdragende mensen, zo worden wappies, liever zeg ik helderwetenden nu hetzelfde aangedaan. Alles verdraaid door de CIA/NAZI’s met voor de politiek maar één doel: MACHT. Door de eeuwen heen komt vervolging van bepaalde groeperingen voornamelijk voort uit één hoek, het blijkt constant keer op keer vanuit een politieke hoek te zijn ontstaan. Dus aub, geloof niet de vele nonsens die over Osho werd geschreven. Dit mooie gouden gelukzalige “rijke” leven, staat leidraad tegenover de principes van het WEF. You own nothing and be happy… Religie heeft een compleet verkeerde betekenis gekregen en nu prediken scholen zelfs, dat je kind non-binary zou kunnen zijn. Die hele LGBTQ wordt als een religie door de kinderen hun jonge strotjes geduwd. De ideologie achter dit hele gebeuren is ronduit satanisch. Bovendien verbinden regeringen niet, maar ontwrichten de samenleving.

Over de Osho-tijd wil ik specifiek met nadruk zeggen, dat velen nog met weemoed terugdenken aan deze mooie tijd en nooit meer zo gelukkig zijn geweest als toen.

Waar ik naartoe wil met m’n verhaal?

De elite leeft in weelde en creëert voor zichzelf een hele luxe samenleving. Wij tezamen als volk willen ze straks laten creperen in boomloze, trieste, grijze, koude steden, vol gehangen met camera’s, waarin je de hele dag zal worden gemonitord. Zalig je buikje vol stoppen met voedsel bestaande uit krekels, meelwormen en andere insecten, waar je ofcourse door alle beperkende maatregelen geen weet van hebt. Dat is waar ze ons willen hebben. Ikzelf woon in een zeer mooie straat, met grote oude bomen, die als smoes, dat deze ziek zouden zijn, plaats moeten maken voor nieuwe jonge bomen. De groots mogelijke flauwekul. Maar beweer je, dat de VVD hier achter zit en dat de gemeente de straat wil omturnen in overzichtelijke straten vol behangen met 5G palen, kijken ze je aan alsof je van een andere planeet komt. Doordat oude bomen worden vervangen, is er ruimtelijk overzicht in de straten tot zelfs in de huiskamers aan toe. Zo ook voor wat betreft het onteigenen van boeren? Geen land, geen mogelijkheid tot vers fruit en verse groente en hoppa we pleuren deze lui ook gepropt in gechipte grauwe nietszeggende steden. Het land behoort dan wederom toe aan de grijpgrage WEF klauwen en gooien het vervolgens vol met nutteloze allesvernietigende windmolens. Serieus wake the fuck up.

Het roer moet om… leer van het verleden.

Zie hoe we net zo kunnen leven als in de vele OSHO centra… Google en kijk op youtube!!!

Samen kunnen we mooie dingen creëren, net als deze mooie mensen deden. We hebben alleen moed en onze handen nodig. Mooie groene oases creëren en niet wat de elite voor onze kinderen voor ogen heeft. Voor het eerst een mooie nieuwe wereld scheppen. Onze bestaansrecht terug eigenen. Het is een grondrecht, dat bij voldoende mensen, er vanuit een zelfbestuur iets mag worden opgebouwd. Tuurlijk is het niet in één dag gebouwd, maar het is een mogelijkheid. Het lukte Osho ook. Men bouwde jaren aan een harmonieuze liefdevolle samenleving. Deze oude wereld, waarin we leven breekt iedere dag meer af. Het kost velen alleen nog de moeite te geloven, dat wat Osho voor ogen had, bedoeld was voor de bevolking over gehele wereld. De sneeuwbal veranderd langzaam in een lawine en de bovenste lagen staan op punt van omvallen. Hun sprookje staat op instorten. Banken storten in, het geld verdampt. Nee het is geen droom, het is namelijk al in volle gang.

Feitelijk is Osho in de gevangenis vermoord onder het bewind van Ronald Reagan. Onder z’n kussen werd vermoedelijk radioactiviteit gestopt. Er werd specifiek verteld, dat Osho gedurende vijf jaar niet de USA mocht betreden. Geen enkel land ter wereld heeft de deuren voor Osho geopend uit angst voor de gevolgen, opgelegd door de USA. De werkelijke reden voor het weigeren van Osho was, dat hij haarfijn doorhad, hoe corrupt alle wereldleiders waren.

Zie, waarom dit alles nu speelt….

Zie, dat de ontwaking in volle gang is. Velen zien het nog niet, moeten nog starten aan hun ontwaking. Ook dat is goed…ieder z’n tijd. Maar vanuit de groep, die haarfijn doorheeft wat er gebeurt, ontstaan mooie interessante alternatieve parallelle samenlevingen. Weet ook dat de Sannyasins ongelooflijk heldervoelende mensen waren, oftewel de voorlopers van vandaag de dag, de wakkeren onder ons.

Ikzelf, nooit een Sannyasins geweest, heb na vele gesprekken en bij het zien van YouTube filmpjes gemerkt, dat m’n hart in vuur en vlam stond, bij t zien van wat daar werd neergezet. M’n gevoel zegt daarom ook, dat de tijd van aanbidding van een leider of meerdere leiders compleet voorbij is. Ieder is z’n eigen leider. Ieder mens is goed zoals hij/zij is. Zo kan er niet wederom een ontwrichte samenleving ontstaan. We moeten compleet af van dit idiote systeem.

De mensheid is bezig zich los te wrikken van elke laag, waarin ieder persoonlijk gevangen zit. Velen zijn moe en lamgeslagen van jarenlange terreur vanuit de overheid, maar ze voelen en zien, waar we naartoe gaan….

De nieuwe wereld op basis van liefde, delen met elkaar en genieten van de wonderen van de natuur is voelbaar begonnen. De nieuwe wereld is niet meer te stoppen. Laat je niet ontmoedigen door de vele hobbels. Al onze woede, verdriet, hebzucht, angst en pijn is in vele miljoenen jaren opgebouwd en dus niet zomaar afgebroken. Zie iedere hobbel, iedere struggle, je innerlijke pijn en trauma als je grootste geschenk van jouw eigen ontwaking. Hier was Osho jaren mee bezig. Geef niet op…. dit is waar we naartoe gaan, als meer en meer mensen zullen opstaan, verandert de wereld om ons heen.

Voor de mensen die graag de Osho-Netflix uitzending willen zien, klik hier

Vanuit mijn hart naar jouw hart…. Welkom in deze nieuwe wereld die we samen aangaan. Een mooie nieuwe wereld voor jou, maar ook voor onze kinderen.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.