Selecteer een pagina

Dit is het resultaat als niemand in verweer gaat! Een regering ramt eenvoudigweg een experimentele spuit erdoorheen, gooit de boel op slot bij een griepje en maait het hele MKB onder het tapijt. Is de test geslaagd, gaan ze onbegrensd door met de volgende stap. De gevolgen zijn straks niet te overzien als massaal niet doorgelichte immigrantenstromen landinwaarts komen. De grens opzoeken, net zolang tot het volk opstaat en de grenzen sluit. WEF wolven maken gretig gebruik van de wegkijkende groep bange mensen. De wolf in schaapskleding zet de wolf in het wild uit en asielzoekers worden straks ingezet als wild geschut. 

Lees en/of luister :

 

Meeheulende woningcorporaties

Terwijl jankende statushouders zaniken over tijdelijke iets minder degelijke in te nemen accommodaties, neemt het schreeuwend tekort aan woningen op de huizenmarkt alleen maar toe. Take a look on the bright side… zie hoe maar liefst 80 hotels hun kamers hebben, vrijgegeven waarvan niet één kamer beschikbaar voor de onder de armoedegrens levende Nederlandse bevolking. Meeheulende woningcorporaties werken mee voorrang te bieden aan statushouders boven de eigen bevolking.  De Nederlander mag het doen met overnachten in een auto of met een beetje geluk de nachten eenzaam door te brengen bij het Leger des Heils of op straat. Nergens voorrang!!! Nergens een hotel of cruiseschip die de deuren opengooit!!! Heel bewust, lukt het de regering niet de eigen mensen te voorzien van voedsel en huisvesting.

Don’t shoot the messenger

Gemeenten laten oogluikend losgeslagen vrouwonvriendelijke lui toe. Ingrijpen zorgt voor vermindering van het gemeente-potje. Sex in the city popje Maxima is gepromoveerd van lint-doorknipper tot Klaus SSchwabs rechterhand bij de Bilderberg conferences. Hoogverraad viert hoogtijdagen en waar vroeger de doodstraf opstond, worden vandaag de dag alle buitenlandse wetten vanuit een WEF agenda in ons land opgelegd en goedgekeurd.

Dienstplicht op de loer

Ons geldpotje slinkt!! De regering pompt naar hartelust ons zuurverdiende geld in vernietigende oorlogen. Dont’s shoot the messenger, maar wie zegt dat het volk achter al deze geldverkwistende regenboog woke bullshit alsmede het vaccin propaganda plaatje, CBDC, tristate city’s en alle oorlogen staan? Dienstplicht ligt nu op de loer en onze kinderen zijn in gevaar om te worden ingezet als kanonnenvoer. Het enige doel van de elite : een complete depopulatie! Waarom verplicht het kabinet de stroom jonge mannelijke afgetrainde asielzoekers niet in te zetten als wild geschut om onze jongeren te sparen en een beetje heropvoeding kan geen kwaad, nietwaar?

CBDC scam

Bijna smeek ik de mens te trappen in de grootste scam die raast over de wereld aangezien het velen werkelijk geen moer interesseert wat voor storm er op ons afkomt. Niet horen dan maar voelen. Wil je weg blijven kijken? Dan straks niet piepen als je bloedeigen kindertjes je hongerig aankijken. Wil je niet opstaan voor je vrijheid? Dan mag je straks mokkend blijven zitten in je 15-minuten-stad. Moet je werken in een ander district en zijn je punten op, test dan je creatieve geest. Vakantie inplannen is onmogelijk, want verlink jij je buren komen er punten bij, maar verlinken ze jou dan gaan ze eraf. Bye Bye vakantie!!!! Punten zorgvuldig gelinkt aan je paspoort en CBDC score. Bezit overbodig, huren daarentegen een optie. Bij burgerlijke ongehoorzaamheid bevriest het systeem je score en sluit het de toegang voor het kopen van voedsel en educatie. Kortom zwijgzaam 24/7 gemonitord en getrackt via 5G en led verlichting door het leven. Iedere footprint is gelinkt aan je uitgavenpatroon of beter gezegd, jouw patroon is zorgvuldig in kaart gebracht. Spijtig hebben velen nog niet door wat er speelt en denken met Jab and go hun vrijheid al vliegend tegemoet te gaan.

 Pfizergate

We dragen allen bij aan een goed burgerschap. Vegen de paadjes aan, zeggen de buren gedag, betalen netjes de rekeningen en dragen een enorme hoeveelheid belastingen af. Geld vliegt onze zak uit en gaat via een de-tour regelrecht in de zak van de steeds rijker wordende belasting onduikende elite. De rijken hebben tot kunst verheven op geraffineerde manier de mens hun geld afhandig te maken. Ondanks een flinke gat in Hare Majesteit Koningklijke hand, legt Maxima als zeer zorgzame moeder het volk uit hoe met armoede om te gaan. Daar waar de schatrijke familie Von der Leyen eeuwenlang tax bleef incasseren staat straks uit diezelfde giftige slangenfamilie Ursula terecht voor Pfizergate.

Proosten op de dood

Hoe is het mogelijk, dat het onmogelijke mogelijk blijkt, dat een klein handje vol genietend en proostend aan hun champagne zoveel ellende weet te veroorzaken dat miljarden en miljarden zijn en zullen komen te overlijden. Zoals wij proosten op het leven, proosten zij op onze dood. Helaas zullen er altijd mensen zijn die beweren dat we toch met teveel op de aarde zijn…..Misschien hebben ze gelijk, maar als ik vraag of ze zichzelf van deze aardbodem willen euthanaseren is deze vraag net ietwat te veel gevraagd…

De wolf in onszelf

Het is een spannende tijd en de wolf in schaapskledij zal zijn ware gezicht meer en meer laten zien. De wereld zal in shock zijn, maar dit hoort nu eenmaal bij een Quantum sprong in het diepe. We kunnen de wolf in onszelf aan de ketting blijven houden, maar besef dat we allemaal schakels zijn in dit geheel. Zijn we het onszelf niet verplicht te gaan staan in onze kracht en de wolf in onszelf te laten groeien?

 

WIL JE EEN REACTIE ACHTERLATEN OP MIJN ARTIKEL SCROLL DAN NAAR BENEDEN…BEDANKT HIERVOOR.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Klik op de blauwe linken voor zeer belangrijke uitleg naar aanleiding van mijn artikel.

Photo: https://unsplash.com/@marxgall

 

Copyright: © 2024 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.