Selecteer een pagina

 

Hoeveel menselijke zielen lopen, zeker in deze tijd, met hun ziel onder de arm? Jongeren die uitzichtloos geen grip meer lijken te hebben op het leven. Depressief rondlopend, zonder toekomstvisie het leven willen loslaten. Hoe houden volwassenen zich constant staande in een wervelende wereld vol leugens, valkuilen en verdriet? De verbinding met elkander lijkt soms mijlenver uit zijn verband gerukt. Agressie neemt zienderogen toe en de hardheid onder de bevolking treedt als nooit tevoren meer en meer richting de voor- en afgrond. Lontjes die zienderogen korter lijken te worden en recht voor onze ogen opbranden. De wereld massaal met oogkleppen op en kijkend diep weg gezonken in hun mobieltjes niet wetende wat “the Joy of life” nog betekent.

Jouw ware zelf

Vanaf het begin tot aan het eind bewandelt iedereen onopgemerkt hetzelfde uitgeschreven script. Het hele leven vol onaangename verassingen trotserend in een constant draaiende stroom. Het enige absolute onvoorwaardelijk, liefdevolle wat heel je leven bij je blijft is: “jouw ware zelf”. En toch boven alles kiest de mens ervoor, te blijven hangen in een plastic gecreëerde manipulatieve wereld. Weet, dat jouw “Goddelijke Zelf” jou nooit opgeeft. Je zal bijstaan op de momenten dat jij steun het hardste nodig hebt. Dat er veel speelt in onze eigen onzichtbare duistere wereld moge duidelijk zijn. Vanuit de andere zijde zijn eeuwenlang gemanifesteerde afleidingen ingezet ervoor te zorgen, dat je zult verzuipen in de allerlaagste regionen.

Een ongekende kracht in ons is bewust gesmoord. De kracht is ons licht, onze energie en frequentie. Deze drie belangrijke elementen mogen we gaan gebruiken door te leren connecten vanuit het hart met anderen. Een regel die geldt voor iedereen, zo het tij te doen keren. Onze enige ultieme uitdagende taak is te werken aan onszelf, ons karma en ons verleden. Anderen en jezelf te vergeven. Dalen in ons kosmische hart en voelen op wat komen gaat. Daarom bereid je voor op de  aankomende ingreep die voor ieder levend wezen op aarde ongekend groot zal zijn.

Zielswaardig

Waarom weten we zo weinig te vertellen over onze ziel? Wetende, dat we zijn geconnect aan en de ziel hangende in slaaptoestand boven ons. Wachtend tot jij, ondanks alle mankementen, misstappen en je rare uitgehaalde fratsen vanuit het verleden ongelooflijk veel van jezelf mag gaan houden. Afleidingen immers bedoeld zijn, jou weg te houden tot jouw contact met je “Allmachtige Ik Ben Aanwezigheid”. Eenmaal doorhebbende hoe groot de kracht is van de ziel, zal niemand zich ook maar iets op de mouw laten spelden. Losweken van afleidingen, klem blijven zitten in een bizarre leugen die raast over de in de brand staande wereld zal meer naar het licht worden getrokken. Indien je voelt, te leven vanuit je kosmische hart, zul je door verbinding te krijgen met de ziel, het leven anders gaan benaderen. Een bewuster leven in het hier en nu zal de zware soms duistere te bewandelen weg plaveien in goud. Jouw bijdrage tot een zielswaardig bestaan zal de ongekende ravage die heerst op aarde tevens rigoreus slopen.

Zielswaardig bestaan

Hoe het voelt iedere dag liefdevol in het leven te staan? Voor mezelf sprekende, is ontwaking, het wakker worden een pijnlijk verdrietige eenzame weg. Maar één die ik ondanks alles nooit had willen missen. Velen spreken over een mooi en liefdevol pad, maar voor de meesten onder ons een zware kost te behappen. Geconfronteerd worden met jezelf blijft een pijnlijk punt. Vanuit mijn oogpunt wilde ik juist het kwaad aan durven kijken, had niets meer te verliezen en zag alles als een uitdaging. Dat mijn leventje instortte moge duidelijk zijn en ik speelde met vuur… maar nu wetende, dat alles exact loopt volgens plan, doorzie ik het boeiende universele spel meer en meer.

Jij bent het waard geboren te worden

Door dagelijks contact te maken met de “Almachtige Ik” ( “Ik Ben Aanwezigheid” ) oftewel je “Ziel”, betekent dat je een zielswaardig bestaan kunt gaan leiden. Vanuit een scheppende ziel ontwakende kracht zul je meer richting de totale verrukking gaan van jouw te volgen blauwdruk. Denk daarom nooit, dat jij het niet waard bent! Ieder levend wezen op aarde is het waard. Het moment dat je werd geboren was jij het waard geboren te mogen worden. Hoe uitzichtloos jouw leven nu ook lijkt te zijn, voor iedereen is er een weg naar binnen en een weg te ontsnappen uit jouw miserabele denkbeeldige leven. Vanuit een levenspatroon is er een eeuwenoude ingezette gemanipuleerde hallucinatie in ons geplugd, ons te doen geloven, dat er geen ontsnapping mogelijk is. Laat deze hersenspinsels nu net even anders in elkaar steken en dat alles, maar dan ook alles bedoeld is jou in die allerlaagste regionen te houden.

Jij bent de scheppende kracht

Voor een ieder is dit pad weggelegd mits je de verleidingen kunt weerstaan, mits je ongelooflijk gaat houden van jezelf en van al het moois het leven je te bieden heeft. Waarom wilde ik dit pad niet missen? Hoe pijnlijk ook het ontwaken is in deze harde wereld, zodra je gaat ontwaken ga je grote verbanden zien. Je begint te groeien, je verandert en je gelooft weer in jezelf als meer dan ooit ervoor. Je leven krijgt een rigoureus andere wending met alleen nog maar resonerende mensen die jouw pad kruisen. Angst sijpelt weg naar de achtergrond. Ondanks de enorme puinhopen op aarde zal het leven jou gaan omarmen. Jouw innerlijke liefde spoelt net als opkomend water alle ellende weg in zee. Jij zult de scheppende kracht zijn die bijdraagt aan de verandering in deze wereld.

Waarom groeit de ziel?

Ik kondigde al eerder aan dat we allesbehalve dit lichaam zijn. Ons bestaan is als een geprogrammeerde chips geplugd en vastzittend in een biocomputer die we ernstig denken te zijn. Gesloopt door getraumatiseerde levens jezelf voortslepend ieder leven hopend op een mooier bestaan. Alles is bedoeld zodat de ziel vanuit manipulatie meer en meer zal groeien. Eenmaal dit doorhebbende zul je begrijpen, dat de ziel een bron van voedsel en bestaan is voor de andere duistere wereld. We voeden dus de andere wereld! Onze ziel is groter dan de aarde en erachter komend, dat het hele leven één grote leugen is, is er een nog groter duister plan gaande. De grootse crime speelt zich niet af op aarde, het is groter, ontiegelijk veel groter als je bedenkt wat onze ziel eeuw na eeuw is aangedaan. De spirituele planetaire oorlog is er één, die onze mind ver te boven gaat.

Ben jij je ziel wel waard?

Laat jij nu jij dit weet wat speelt in ons leven je nog misleiden door het narratief? Blijf je nog steeds hangen in de onderste regionen van je bestaan? Laat jij je door anderen van je stuk brengen of houd je voet bij stuk? Jouw woorden zijn leidend. Hoe zielswaardig ben je als jij je laat verleiden tot wat anderen jou voorspiegelen? Durf in je eigen kracht te gaan staan! Vragen die je zelf mag gaan onderzoeken. Want, ben jij je ziel wel waard als je maar doordendert voorbij jouw werkelijke bestaan? Hoe krachtig is het als jijzelf bepaalt wat er gaat gebeuren? Jouw leven terugeigent !!

Het indalen in je kosmische hart zal zorgdragen voor de verbinding met je allerliefste “Ik Ben Aanwezigheid”, oftewel je “Goddelijke Zelf”. We zijn voortkomend allen uit één bron en iedereen die voor je staat is een klein stukje op te lossen puzzel die jou laat zien waaraan je dient te werken. Energieën en frequenties zijn onze ware verbindingen met elkaar. Ik ben jou en jij bent mij….alles wat we zien en doen is een af te werken programma in onszelf. Daarom ga staan en straal lieve ziel, je bent nodig en bent het waard, je bent zielswaardig.

 

WIL JE OP MIJN ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven