Selecteer een pagina

Lees en/of luister:

 

Are people dangerous? Lees aub mijn blog aandachtig door, dan zul je begrijpen dat iedere gevaccineerde ons straks keihard nodig zal hebben…

De ondergang van de mensheid

De tijd anno nu mag onder geen beding worden vergeleken met de WW2. Waarom eigenlijk niet? Doe je dit wel, dan krijg je ongetwijfeld van vele onwetenden de keiharde wind van voren. Welnu, eerlijksheidshalve, er zit een kern van waarheid in, want geen enkele oorlog is te vergelijken met een voorgaande. Leiders doen wat hen opgedragen wordt. Wanneer het volk inziet dat hun leider verandert in een tiran is het leed al geschied en is het te laat om nog in te grijpen! Weet dat de grootste leiders in het begin niet die moordlustige daders waren. Leiders, door de eeuwen heen, hebben het volk vertrapt en het volk trapte er altijd in.

Hoe het nu gaat, kan absoluut niet meer. Are stupid people dangerous en het gevaar voor de ondergang van de mensheid? Dictators als Hitler, Soeharto, Pol Pot, Mao, Stalin en Mussolini hebben altijd het gehypnotiseerde volk ingezet te vechten tegen de vijand, alleen was de vijand altijd het eigen volk. Bijna niemand gelooft dat narcistische psychopathische wereldleiders het ene doen en het ander zeggen. Ten gevolge van macht en door het volk aanbeden leiderschap verandert de normale kijk van deze wereldleiders op de wereld. 

Leer van de geschiedenis

Laat ons even terugkomen op mijn vraag: ,,waarom mag je niet vergelijken?” Door alles “in the open” te gooien en te vergelijken, kun je lering trekken uit de opgedane kennis en toepassen in het heden. Of is het gewoon de schijnheiligheid, niet het kwaad durven aan te kijken en vanuit een comfortabele veilige kant de andere kant op te koekeloeren? Benieuwd of de mens echt leert van de geschiedenis! Want was het Nederlanders volk echt zo gezellig en gastvrij als ze deden doen overkomen? Eenmaal voet op vaderlandse bodem smeten velen de deur, voordat de Joden hun vooruitstekende neus in andermans zaken konden steken, voor de slachtoffers dicht. De Nederlander deed niet zoveel voor een ander, dus laten we dit smeuïge weggebonjourde niet graag gehoorde, om je kapot te schamen detail vooral niet vergeten.

We doen het voor een ander

Aangekomen in het klapstuk van de Century komt na de eerste gemondsnoerde lockdown zometeen de tweede “Eris” om de hoek kijken. Nog voor de elite de volgende lockdown heeft aangekondigd, zaten de met vooruitziende blik helderdenkenden al ruim een half jaar geleden met popcorn klaar, de volgende lockdown kenbaar te maken. It’s showtime again en de niet werkende bekluiers mogen weer uit de kast worden gehaald en de bordjes : niet welkom voor ongevaccineerden afgestoft. Triest!!! Al stel je de oprechte vraag of men voor de volle 100% vertrouwt op de eigen gezondheid, dan zeggen velen vandaag de dag wederom: ‘‘de tijd zal het leren” en “we doen het voor een ander”!!!!!!

Compassieloos schuldgevoel

Maar wat doe je in godsnaam eigenlijk voor de ander? Wederom rennend met je tienritten-spuit-strippenkaart richting de ziekmakende spuitlocatie? Jezelf weer voor weken ophokken in je huis zodat je alvast kunt wennen aan het 15-minuten-steden principe? Draag je voor de ander een nietwerkende bekluier en/of laat jij voor die onbekende ander, je opa en oma alleen sterven? Bovendien lees je als voorleesmoeder je bloedeigen kindertjes de seksuele voorlichtingsboekjes van Soros pedo porno schoolboeken voor. Als je dit doet, doe je het inderdaad om je kindjes vroegrijp sexklaar te maken voor een grote groep regenboogkleding dragenden pedofiele aanhangers. Koop na de aardbeving in Marokko lekker je compassieloze schuldgevoel af, door te storten op giro 555! Terwijl Koning Mohammed VI met zijn vermogen van 5,7 miljard euro er geen boterham minder om eet, doneer jij compleet onwetende jouw zuurverdiende euro’s aan een malafide organisatie.

Ich habe es nicht gewusst

Wees eens eerlijk! Wat doe jij als persoon vanuit jezelf echt voor een ander? Vertroetel jij vanuit je hart je zieke tandeloze buurvrouw met een kopje eigengemaakte soep? Schuif jij als goed mens de hongerige kindertjes van jouw buurtjes een warme maaltijd toe, als je ziet dat ze iedere dag met een lege maag naar school gaan? Sta jij te demonstreren voor je vrijheid of sta je op voor het verdwijnen van de honderden toeslagenkinderen? Wat is daarop uw antwoord….? Waarschijnlijk, ich habe es nicht gewusst. Bravo, lekker veel geleerd dus van de afgelopen drie jaar geschiedenisles. Roepen:  ,,we doen het voor een ander”, maar als het erop aankomt speelt iedereen stommetje. De oogkleppen gaan op en men trekt de zoveelste fles wijn à 100 euro open om te proosten op het goede leven!!!!

Bewijzen over Pfizer

Zijn de rollen nu omgedraaid? De onwetende gevaccineerde wegkijkers paraderen met iets ondefinieerbaars in het lichaam en de regering speelt keer op keer stommetje en verschuilt zich achter ieder doorheen gedramd wetje en het geheugen welke niet meer actief is. Ik vraag me oprecht af, ben je als gevaccineerde niet intens nieuwsgierig wat er daadwerkelijk achter het geheugenverlies van de minister steekt? En wat schuilt er in de experimentele vaccins? Druppelsgewijs komen de  bewijzen over Pfizer naar buiten. De mens zal er steeds meer achter komen, dat ze zichzelf compleet in de maling hebben genomen, de aanhoudende leugen te blijven geloven. Alles om maar geen gezichtsverlies te hoeven lijden.

We leven vandaag de dag in s’werelds grootste stille concentratiekamp op aarde. Waar vrijheid een illusie is met ruim 2 miljard ernstige vaccinatieschade slachtoffers en ruim 20 miljoen overledenen. De media zwijgt in alle toonaarden! Een feitelijke invasie van “the walking dead” staat de op in te storten huilende wereld te wachten.

Aanbeden regimes

Door de eeuwen heen is ons geleerd kabinetsleden op hun blauwe schoenen te geloven. Immers, zij hebben het beste met ons voor, nietwaar? Die enkeling die doorziet wat er daadwerkelijk speelt en ertegenin gaat, wordt door de massa-menigte niet geloofd en vergruisd, achterblijvend weggezet als onwetende egoïst. De blatende massa zijn de schapen die niet durven tegen de stroom in te gaan. De regimes zijn aanbeden door de lafaards en de partizanen zijn door het volk weggezet als leugenaars. Zo zijn de kaarten immers altijd tot nu toe geschud. 

Draag jij de levensgevaarlijke badge?

De mens anno nu leeft volgens hetzelfde wegkijk principe….volgt nog steeds trouw en gedwee orders en wetten op van de narcistische psychopaten aan de top. Werken zelfs mee door zichzelf te laten vaccineren met een experimenteel goedje die het licht niet kan verdragen. Wetende , dat 25% van dit te nemen goedje is gekoppeld aan de levensgevaarlijke badge. Een ingezette angst propaganda optelsom, + (plus) het niet meer na kunnen denken en “het doen voor de ander” = (is) de absolute roll-out voor een aankomend Communistisch beleid. Geloof vooral niet de mensen die het beste met je voorhebben en schilder je partner, familielid of vriend af als idiote wappie en/of complotdenker.

Je eigen boobytrap

Je wist dondersgoed dat het niet klopte, maar in alle toonaarden bezwijk je nog steeds onder de druk van de menigte. Heb jij het lef uit die menigte te stappen? Durf jij het zwarte schaap te zijn, op te komen voor jouw kinderen en anderen te waarschuwen dat het niet klopt?

Drie jaar wegkijkend zijn er voorbij, zonder jezelf in die spiegel durven aan te kijken vanuit schaamte en toe te geven dat je er compleet naast zit. Voor het eerst, ja voor de allereerste keer in de geschiedenis zorgt jouw gehoorzaamheid ervoor, in de boobytrap te zijn getrapt. Niet zoals de vroegere verzetshelden die net als jouw wegkijkgedrag in de klauwen van de elite is gevallen. Nee deze keer ben jij diegene die zelf in die val is gelopen door je eigen stomme schuld de regering en de media te geloven die jou zwaar heeft besodemieterd. Geef toe, je hebt je laten ge- en misbruiken en en deed het voor de ander nietwaar?

Oorkonde schaap van het jaar

deed het voor de ander, Van harte gefeliciteerd. Je bent geslaagd en krijgt de oorkonde: “schaap van het jaar”. Probeer je na dit alles nog steeds de leugen vast te houden en te staan achter de corrupte regering voor wat jouw is aangedaan. Voel en doorgrond wat voor ziek spel de wereldleiders hebben gespeeld over jouw gevaccineerde lijf. Jij bent gebruikt als.onderdeel van een compleet uit de hand gelopen tiranisch sadistisch politiek spel

Voor wie deed je het echt?

JE BENT GETRAPT IN JEZELF VOORGEHOUDEN GROOTSTE LEUGEN….Deed je het ECHT VOOR DE ANDER? Je deed het omdat je vastzat in een ANGSTpsychose en daardoor liet je het nadenken over aan anderen. Sorry, dat ik je deze scary shit spiegel voorhoud. Het vergt moed durven toe te geven te zijn bezweken onder de angsttereur ingezet door psychopaten vanuit de top …uit ANGST….niets meer en niets minder!!!! De gruwelijkste vorm van slavernij en geweld is, de mens te dwingen een spuit te nemen voor het vrijheids tegenoffensief. Lijkt alles toeval! Toeval bestaat niet en alles maar dan ook werkelijk alles is zorgvuldig gepland, bedoeld de mens te vernietigen en onze kinderen af te pakken.

Daarom laat ons aub de compassievolle kracht hebben het volk bij te gaan staan…goud of fout. We mogen nooit uit het oog verliezen dat polarisatie werd ingezet door de maffiosen aan de top

En nu?

Ja en nu, hoe moet het nu verder………..

 

WIL JE OP MIJN HELDERDENKEND ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.