Selecteer een pagina

Crisis, want het moddergooien is begonnen. Wie geeft wie de schuld en hoe belangrijk is het nog, wie straks de schuld krijgt? Het gaat om jou, waar sta jij tenslotte!

Luister bericht: aanrader!

 

 

De allesverwoestende storm raast over de wereld. Op dit ogenblik tellen we op papier ruim 20 miljoen overledenen en meer dan 1 miljard injectie schade. Als paddestoelen, schieten rechtszaken tegen Big Pharma uit de grond. Ik spreek uit eigen ervaring, dat het touwtrekken voor velen een lange lijdensweg zal gaan worden. De slijtageslag jegens deze multinationals zal zorgen voor extreme stress en boosheid. Je zult machteloos staan, tegenover diegene, die jou heeft ziek gemaakt of je geliefdes uit ‘t leven heeft gerukt. Een getroffen groep zal moeten leren leven, te hebben toegestemd met een experimenteel DNA veranderend “biowapen”. Het geconstrueerde, ingecalculeerde, allesomvattende plan is zoveel groter, dan men voor mogelijk houd.

De nu nog lachende elite zal er geen boterham minder om eten. Het zal ze werkelijk aan hun hooghartige adelijke derriere roesten, de gedupeerden een schamele schadevergoeding uit te betalen. Ze weten, dat jij uiteindelijk na jarenlang te hebben geprocedeerd, aan t kortste eind trekt en de overledenen zullen zwijgzaam verdwijnen in het graf.

Dopamine bedoeld jou te misleiden 

We zijn beland in een zeer cruciale tijd, in het belang, van alle kinderen op deze wereld. Sla de handen ineen en sla die verdomde iPads en iPhones uit de handen van onze kids. Twee verloren generaties, volledig afgesloten van waar het om draait, gedoken in hun telefoon als enige communicatiemiddel. De dopamine verwijdert ons allen van ons zesde zintuig. We leven daarom ook in een gecreëerde buitenwereld, totaal weggerukt van de waanzinnige innerwereld. Kijk naar je dagelijkse dopamine verbruik : junk-voer, iPhones, computers, netflix en gokken. Pornografie behoort tegenwoordig tot het dagelijks beeld, bijna net zo normaal gemaakt, als jonge kinderen die elkaar aanranden op school. Schoolboeken zo ingenieus in elkaar geflanst, dat sex tussen volwassenen en kinderen zelfs bijna blindelings word getolereerd.

Mijn kijk op festivals is net zo veranderd als m’n blik op het songfestival, wat van satanische beelden en gender neutrale waanzin uit elkaar valt. Verstrek drank en drugs, vervaag grenzen en zintuigen nemen geleidelijk af. Zorg, dat hetgeen als zijnde verboden, toelaatbaar, aantrekkelijk gemaakt word voor de verslaafde, feestende, makkelijk te misleiden mens. Dit was net, waar de elite het feestgedruis wilde hebben. Een ingelaste lockdown, daarna de teugels laten vieren en de volgende grote groep viel regelrecht in de chantabele feestende vaccinatie klauwen. Stel je toch eens voor, je zou een feestweekend moeten missen!

Waar het nu om gaat! Hoeveel kinderen en volwassenen laten zich niet leiden door de demonen die de wereld regeert. Volgen niet meer het spirituele pad. Luisteren niet meer naar de innerlijke stem van de ziel, de creator.

“Het verschil tussen mensen en dieren is, dat dieren naar de stem van hun instinct luisteren en mensen niet naar de stem van hun verstand.” – C. Buddingh

Technologie word nu gebruikt tegen de mensheid. Deze revolutie kan veel goeds brengen voor de mens, maar ik kan op dit moment nou niet zeggen, dat er iets goeds schuilt in het volmaakte slavenemplooi van satan. Een creatie van miljoenen jaren wat nu tot uiting komt, is nauwelijks transparant en zit vol valkuilen.

Vastzittende slachtofferrol

Jaren geleden werd ik ernstig ziek door m’n borstprothesen. Bleef achter met meer dan 35 verschillende soorten klachten en heb ze uiteindelijk met spoed laten verwijderen. Heb daardoor twee jaar als Momber de Mol, met een totaal vernield lichaam in m’n bed vertoeft. Zocht een schouder om tegenaan te huilen, maar kreeg van vrienden, die zelf vertoefde in de meest ideale positie, de wonderbaarlijke woorden te horen, dat ik vastzat in m’n slachtofferrol. Het eerste wat ik voelde was, outrageous intense woede. Weet, dat kortzichtige woordkeuzes, erg cruciaal kunnen overkomen, bij zwaar getraumatiseerde beschadigde mensen, dus ook bij mij sloegen deze woorden in als een bom.

Leer luisteren naar je innerlijke stem

Zat er een kern van waarheid in deze woorden? Ik ben iemand die ondanks mijn verzet, toegesproken woorden, zeer serieus neemt. Ook ik heb me schuldig gemaakt in het wijzen naar anderen, vooral naar artsen en farmaceuten. Ik liep compleet vast en besloot vandaar uit, het boetekleed aan te trekken, het roer om te gooien.

Mijn dieptepunt was mijn bevrijding, mijn woede keerde zich om, door met tien vingers naar mezelf te wijzen. Mijn lichamelijke gebreken, zorgde dat ik de beauty of life begon te waarderen. Ik ben ten goede veranderd en getransformeerd tot de persoon die diep verscholen zit in mij. Heb leren luisteren naar m’n innerlijke stem, volg het pad van de creator en vul m’n leven in, zoals voor mij bedoeld is en goed aanvoelt. Al het andere ga ik uit de weg.

Helen van jezelf vergt ongelooflijk veel moed en lef, waarin je jezelf wel honderd keer tegenkomt. Het feit is, dat ik mezelf heb verafschuwd, met veel verdriet en verwondering heb gekeken, naar wie ik nu daadwerkelijk was. De meesten haken af, kiezen voor een gekunsteld comfort spiritueel pad, vaak gekoppeld aan een hoog prijskaartje. Het opgerakelde verleden draagt soms pijnlijke pijnpunten met zich mee, wat je hart in honderdduizend stukken laat breken. Eenmaal daar doorheen zul je merken, dat je je lichter, vrijer en meer geheeld voelt dan ooit ervoor. Houd altijd in je achterhoofd, dat het proces soms jaren kan gaan duren.

En nu?

Een golf van gevaccineerde mensen zal extreem wakker geschud gaan worden, wat hen is aangedaan. Deze grote groep mensen die niet goed voelde, zullen teneergeslagen en overvallen worden, door een mix van gemengde verwarde gevoelens. Blinde paniek zal plaatsmaken voor verdriet, gevolgd door angst, woede en walging. Geloof me, als gevaccineerde zul je de meest stompzinnige opmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgen, zoals : ,,Eigen schuld”, ,,we hebben je gewaarschuwd”,  ,,jij wilde toch op vakantie of naar je feestje” en ,,I told you so”. Het hele blame it on yourself arrangement zal voorbij komen.

Het enige voordeel aan deze walgelijke kwestie is, dat je niet de enige bent. Vele miljarden hebben het twaalf in het gif dozijn genomen. Het wrange is wel, dat je de pijn en het verdriet alleen zult moeten dragen.

Gebruik je tijd nuttig

Hoe pijnlijk ook, wijs echt alleen maar naar jezelf. Jij bent tenslotte diegene die is getrapt in deze vreselijke misselijkmakende hinderlaag. Hoe hard het nu ook klinkt, zo bedoel ik het allerminst. Het is niet jouw schuld, maar je hebt dit jezelf wel aangedaan. Velen hebben getracht jou te waarschuwen en vanuit liefde, geprobeerd je te behoeden voor de eventuele gevaren. Mijn compassie is net als van velen anderen groot. De uitzonderingen op de regel, namen de injectie vanuit de opgelegde druk vanuit het werk of omgeving. Buiten dat, je ging ervan uit, dat je er goed aan deed en er ziek van kunnen worden, kwam niet bij je op.

Wees altijd eerlijk naar jezelf! Uiteindelijk stond niemand met een geweer tegen je hoofd gedrukt en velen dachten er echt te lichtzinnig over.

Wil wel de nadruk leggen op de toentertijd oordelende mensen in dit grijze gebied. Benieuwd hoeveel nu het lef hebben te werken aan hun karma en aan zichzelf. Excuses zullen aanbieden voor de ongepaste scheldkanonnades, bedreigingen, uitsluitingen en betweterigheid. Diegene, die bewust kozen voor hun vakanties en festivals: hoop oprecht, dat dit het dubbel en dwars waard was! 

Dan de goedgelovige ouders, die verbazingwekkend gedwee hun kinderen meesleurden naar de priklocaties en naar voren schoven. Blind de overheid vertrouwden en je kind laten injecteren, zonder vragen naar de eventuele bijwerkingen of enig initiatief nemen op onderzoek uit te gaan, is de reden, dat men keihard met de consequenties moet leren omgaan. Sorry, dat ik zo heftig overkom, maar met een DES-verleden en de kwalijke schade van de protheses, begrijp ik dondersgoed hoe het voelt bedrogen te zijn door farmaceuten. Mijn advies, gebruik je tijd om te helen en sla de slachtofferfase over. Hetgeen niet betekent, dat je een rechtszaak tegen deze schoften links moet laten liggen. Mijn zorg en ondersteuning gaat juist uit naar de mens, niet verbitterd te raken in zichzelf, zodat je nog zieker geraakt.

Trouwens we zijn er nog niet, want diegene die dacht veilig te zijn, doordat ze niet het biowapen hebben genomen, zal er op moeten letten niet alsnog ziek te worden, want uncle killing Bill is nog niet uitgeschakeld en gaat onverwoestbaar door met z’n praktijken.

Een ongevaccineerde die samenwoont, gemeenschap heeft gehad met een gevaccineerde of in aanwezigheid  ( bus, trein scholen etc) is geweest van deze groep bemerkte, dat de covid klachten als scherpe keelpijn, duizeligheid weer de covid klachten deed toenemen.

“Jouw stem rechtvaardigt de stem van de ziel. Rechtvaardigheid zwijgt niet en laat de stem spreken”. Danielle Zaaijer

Het had iedereen kunnen overkomen. Kom in kalmte! Vergeef jezelf! Velen trapten in het slimme goed doordachte plan. Het laat voor eens en altijd zien, meer te vertrouwen op de stem van de ziel, in plaats van op de stem en leugens van de overheid. Hierin blijven hangen heeft geen zin, hoe zwaar ook, pak alsjeblieft door! Werk aan je innerlijke proces. Je zult uiteindelijk contact maken met je ziel, de creator. De beloning zal groot zijn en uiteindelijk kom je er sterker uit

Aan t randje van de beschaving, ongerept door de mensheid, zullen we richting het einde van een nieuw aan te breken tijdperk gaan.

Er is geen tijd te verliezen! Steek niet voor de tweede keer je eigenwijze kop in het zand. Richt je niet op je verleden, het is geweest en je kunt het niet veranderen. Leg niet de focus op je misstap. De grootste fout in je leven, kan je brengen tot vele inzichten, om van te leren. Iets groters in jou, zal je omarmen en je helpen bij jouw zoektocht. Vraag jezelf af, wat is nu “echt” belangrijk in dit leven en waar wil ik naartoe.

Waar het echt omgaat is, hoe kijken jouw kinderen, jouw vrienden uiteindelijk naar jou. Wat wil je achterlaten, werk daaraan! Zoek de stilte op in jezelf en vind daar al je antwoorden. Geloof me, ik heb daar ook gezeten, ben door de hel gegaan, maar zou het zo weer doen. Het gaf me zo’n bevrijdend gevoel en kwam erachter waar mijn echte talent lag. Daarom word één met jezelf, de natuur en vraag jezelf af, wat jij belangrijk vind in het leven. Antwoorden zullen als vanzelfsprekend in je schoot geworpen worden.

“Vervul jouw hart met liefde en gebruik jouw hart om jezelf te helen”. Danielle Zaaijer

WIL JE OP DIT ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

Overzicht eerder geschreven artikelen.

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.