Selecteer een pagina

 

De mens, die het vrije woord verkondigt, is net zo monddood gemaakt als het opgelegde FvD persverbod. Wilders pro Israël lover anti massa-immigratie partij (PVV) vs. Baudet pro het Nederlands volk (FvD). Dit is hoe ons democratisch land eruit ziet. Denkt men rechts te stemmen, stemt men links…. Verliezend Oekraïne zorgvuldig uit beeld gehaald en de toestanden van de Gaza-strook en Israël op de voorgrond geplaatst, afgewisseld door s’ werelds grootste klimaatondergang. Het ene slinkende geldpotje opgevuld met het andere geld verdampende potje. Gemanipuleerde allesvernietigende bosbranden, oorlogen en rampen ingezet te werken aan toekomstige 15-minutensteden.

Geef de zwevende mens de illusie een keus te hebben in zijn angstige leventje, of het nu gaat over het inkrassen van een stembiljet of de te nemen vaccinaties of vakanties. Leid de mens af en biedt een breed skala keuze assortiment aan. De keuze is reuze en de mind slaat op hol…..

Vaccinatie terreur

In de afgelopen bruisende tv-jaren is met geen woord gerept over de vele miljoenen omvallende mensen door de ingezette vaccinatie terreur. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is vallen sporters, influencers en Hollywoodsterren bij bosjes neer. Het media-circus houdt de burger rondlopend met vaccinatieschade bewust op de achtergrond, alles wat in het voordeel is van de elite geplaatst op een erepodium. De comateuze mens nu nog verkerend in de la-la-la-status, staat een tsunami aan verdriet te wachten.

EMA onzichtbaar

De EMA kondigde aan, alvorens een arts moest hebben vastgesteld, het per individu verstandig was het gifmengsel toe te dienen, dat vaccinaties zorgvuldig aan alle veiligheidsvoorwaarden moesten zijn voldaan. Omgebouwde sporthallen speelden de boventoon en bewust ingezet het angstvolk doeltreffend in te enten, de ingezette leugen de ondertoon. Hoe ironisch als je bedenkt dat nu over de gehele wereld de één na de andere sporter in diezelfde hallen het leven loslaat. De bescherming van de spuit tegen verspreiding van het virus werd niet gedeeld door Rutte en de Jonge. Bijwerkingen niet bij de prikken vermeld en nergens geregistreerd. De aanklacht tegen de Nederlandse Staat is uitgebracht voor de grootste schending toegedaan aan het menselijke volk waarover niets vermeld in de krant of terugkomend op de beeldbuis. De EMA is net als u de mens, net als het FvD, net als de democratie onzichtbaar gemaakt. Rutte en de Jonge onzichtbaar onschendbaar.

Stemfraude

In de nek aan nek race is de mens voortdurend voor de gek gehouden. Het mensdom denkt een stem te hebben, maar de illusie gewekt zijn stem strategisch te hebben weggeven aan Wilders. FvD  net als Trump verliezer door ingezette stemfraude. De mens is bezit van de Staat en de Staat is het kartel. De juiste kaarten zijn immers geschud in het voordeel vallend voor de criminele cabal. Wilders behoort immers tot hetzelfde clubje als Rutte. De geschudde uitslagenkaarten lagen al vele jaren klaar. Werkt plan A niet, gaat men over op plan B. Indien men te maken heeft met een Italiaans drugskartel, zal men emigreren richting het buitenland. Opper daarentegen te maken te hebben met een Nederlands vaccinatiekartel en men staat hand in hand rijen-dik opgesteld de vaccinatie-strippenkaart af te laten stempelen. Een goede burger gaat immers braaf naar de prik- en stembus,

Maui – Gaza – Nederland

Diegene die denkt dat Wilders de criminele voor overlast zorgende immigrant het land uit zal jagen komt bedrogen uit. De voor overlast zorgende immigrant blijft netjes binnen de Nederlandse grenzen. Vanuit stemfraude Wilders laten winnen zal zorgdragen voor een gehele maatschappelijke ontwrichting. Het Verdeel en Heers spel kan nu eindelijk beginnen en de overheersende losgeslagen immigrant zal nu overgaan tot onderlinge haat en extreme wrijving. Burgerongehoorzaamheid zal zorgen voor opstand. Zoals het in Maui en in de Gaza-strook verging, zal het nu ook in ons landje vergaan. Precies zoals het in de lijn der 15-minuten -steden verwachting ligt.

Pro Israël Wilders

Stemmers hebben meegewerkt aan de ondergang van de vrijheid van de mensheid geleid door het Nazi-WEF kartel. Ieder poppetje in Den-Haag is immers zorgvuldig geselecteerd en niet gekozen. Trek links aan de trekpoppen en men speelt het linkerspel, trek rechts aan de touwtjes en Jan Klaasen Wilders voert rechts zijn uitgeschreven opgedragen toneelstukje vanuit een roll-out WEF schrikbewind uit. De zinkende democratie verwelkomt het communistisch WEF-beleid waarin uw vrijheid behoort tot het verleden. De mens heeft zijn stem als mede zijn gezonde lichaam en gezond verstand weggegeven. Vanuit het slinkende potje zal pro Israël Wilders, vanuit uw stem Israël rijkelijk gaan bijstaan. De mens die nu nog beweert dat Wilders het volk zal bijstaan, zal straks ontwaken uit de grootste hallucinatie illusie als straks vele duizenden immigranten doen wat hen opgedragen is.

Hoeveel tijd hebben we nog

Wilders zal onze afdruipende ex minister aankomend Navo topman opvolger Rutte een high-five geven, want immers de show must go on. Wilders viert samen met de linksgroene coalitie GL-PvdA Great-Reset voorstander en BBB she-devil de verwachte overwinning. De pact met de duivel is gesloten en de mens wiegend hangend voor de tv in coma, nog steeds niet begrijpt onderdeel te zijn van een satanisch te spelen spel.

Vanuit het spirituele zegt men : ieder zijn tijd, maar weet dat time is ticking en we geen tijd te verliezen hebben. De mens beweegt zich voort in de buitenwereld terwijl de innerwereld ons juist zoveel te vertellen heeft. Namelijk de waarheid!!!!!!! De keuze blijft reuze …..de waarheid blijft voor velen verborgen.

 

WIL JE OP MIJN ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Photo:https://unsplash.com/@pkripperprivate

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven