Selecteer een pagina

Lees en/of luister:

 

Velen beseffen, dat wat nu gaande is hoort bij het slopen van de oude wereld en het opstaan van the New World. Onze binnenwereld net als onze buitenwereld stukgeslagen. Velen hebben niet door, dat vernietiging vanuit een hiërarchisch systeem bedoeld is om het menselijke ras om zeep te helpen. Iedere dag werkend bij een bedrijf, die jou na lange slopende en vermoeiende werkdagen naar huis laat gaan. Uitgeblust op je doorgezakte bank schuif je het avondeten naar binnen. Nog net genoeg tijd je kinderen te zien voor je aftaait je bedje in. Rekeningen moeten immers betaald worden en vakantie dient als rust je overspannen leven in 14 dagen weg te poetsen.

De mens onwetende, vermoeid en afwijkend van hun blauwdruk namen hierdoor massaal de verkeerde keuze. Het volk strekte hun bovenarm gretig uit om er een slim geavanceerde, experimenteel biowapen in te laten zetten. It’s a shame, dat de mens nu tikkende mRNA tijdbommen zijn. De elite misbruik heeft gemaakt van de zwakte van de mens en Ieder moment krijgen velen nu te horen, te leiden aan een ernstige ziekte als turbokankers, Alzheimers of erger. It’s a bloody shame voor alle weggevaagde miljoenen overledenen slachtoffers en honderden miljoenen beschadigde mensen. Valt het je ook zo op in de stad- of supermarkt, dat steeds meer mensen mank lopen? De nieuwe term in de USA: in plaats van : Long Covid, zegt men tegenwoordig Long Vax. Niets hoor je erover en is door de duivelse media onder het tapijt geschoven.

Klik eens deze link aan, als je nog steeds niet doorhebt wat de bevolking is aangedaan.

Nanotechnologie gevonden in zowel Vaxxed als Un-Vaxxed

Zo werkt een psychopaat:  Zorg voor angst en je krijgt hele volksstammen kijkend één kant op…..

Monddood met de complotten ten onder.

Het meest schrijnende van de afgelopen jaren is toch wel de ingezette haat zichtbaar vanuit een media angst propaganda door onze fijne gestoorde psychopaten aan de top. Wat weten we nu echt van de dames en heren list en bedrog! Als de bedoeling was, de wappies net als in de WW2 af te voeren, op te bergen en monddood met de complotten ten onder te laten gaan was het bijna gelukt. Bijna, maar dat is niet helemaal firma list en bedrog. Want laten we wel wezen, de wappies/snappies van nu zijn uit een compleet ander hout gesneden, dan 75 jaar geleden. Standvastig, niet uopgeven en afgaande op hun doel.

Lockdown in aantocht

Door de wappies al maanden aangekondigd. De prikken mogen weer uit de koeling worden gehaald, de oude gebruikte toch al niet werkende mondmaskers uit de kast en de-verboden-toegang-voor-wappie bordjes weer afgestoft…..Geloof het of niet, de nieuwe lockdown is weer in aantocht. Straks worden we weer plat gebombardeerd met leugenachtige hoge aantallen Corona doden, terwijl we al tijden niets vernemen over de miljoenen overledenen door het fijne biowapen. Nieuwe ronden nieuwe kansen!!!! Waren de ongevaccineerden in ronde één nu warempel zo staatsgevaarlijk als de over lijken gaande politieke regering list en bedrog ons deed geloven?

De moedigen onder ons

Er zijn dagen dat ik hoop bij het opstaan, dat alles een droom is, maar helaas!!! Blij verrast verbazen de moedigen onder ons die ervoor uit durven komen met prikspijt rond te lopen. Velen kregen direct na het nemen van de spuit extreme hartklachten. Afgevoerd worden en te horen krijgen van een ambulance medewerker, dat hij geen uitzondering op de regel is, is a bloody shame …want wat doet de regering na het wegvallen van miljoenen mensen die door de media monddood onder het tapijt worden geveegd….JUIST ! doorgaan met de allesverwoestende campagne. Noemen we dit niet moord met voorbedachte rade?

Een trotse parmantige dame uit de zorg deed verontrustend bij mij haar woordje. ,,Het regent turbo-kankers”, vertelde ze me. ,,Iets wat vóór het nemen van deze spuit een zeldzaamheid was”. Tranen biggelden over haar wangen, omdat ze strijdende ten onder gaat, bij het uiten van haar bevindingen. Alleenstaande vaders en moeders kunnen het zich niet veroorloven buiten de boot te vallen. Mensen angstig vastzittend in hun baan en bang hun denkbeeldige toekomst bubbel te zullen verliezen. Hierdoor gaan velen door de knieën en laten zich het zwijgen op leggen. It’s such a shame…….

De volgeboosterde eenzaam stervende bejaarden die Nederland en België na WW2 hielpen opbouwen, worden als nutteloze opvreters in de ogen van de elite al bij voorbaat onder het tapijt geveegd. Orders van bovenaf geprent in de bovenkamers van iedere omhooggevallen politici, meewerkend aan dit gecontroleerde systeem. Opvallende, dat weinig mensen zich echt massaal durven uit te spreken. De angst voor baanverlies is nog steeds groter dan het opkomen voor hun vrijheid. De kracht van de elite is inspelen op de zwakte van de mens

Strijdende ten onder

René Pluijm uit IJmuiden weggezet als crimineel, is voor mij het toonbeeld van lef. Strijdende ten onder door alle opgelegde stupide regels die half Nederland braafjes opvolgden….Hij hield z’n rug recht, maar it’s a shame, verdomme het is schandalig, want zoals René zijn er velen het slachtoffer van de doorgedramde politieke agenda.

Heldhaftige politie-agenten die niet meer staan achter de agressieve optredens tijdens demonstraties en stopten met het uitoefenen van hun beroep. Bedoeld het volk te slopen en op te sluiten in de oprukkende 15-minuten-steden. Wake the fuck up …..zie in wat er gebeurd….het is een bloody shame!!!! Aan welke kant van deze oorlog wil jij staan? Zwijgen is voor diegene die al dood en begraven zijn. Spreken en opstaan voor de dapperen

Waar is de wereld mee bezig

We zitten allemaal zo shocking klem in een allesverwoestende systeem! Velen kapot gemaakt en slaaf, zonder dat ze doorhebbende slaaf te zijn. Vanuit hun nu nog comfortabele positie, salaris en status denken ze veilig te zijn. Schijnveiligheid zal iedereen vroeg of laat doen beseffen hoe ernstig de situatie nu is. Straks met de handen in het haar voor velen dan te laat. Dan pas merken ze dat hun geld, huis en status geen drol meer waard zijn. Nog steeds kijken velen uit angst bewust de andere kant op. Liever hoereren we onszelf uit aan een stel idioten die ooit dit systeem hebben bedacht. Zij leven in luxe van ons belastingsgeld en na eeuwenlange misbruik worden we straks getrakteerd door onze redder von Klaus SS Schwab met het ,,YOU OWN NOTHING AND BE HAPPY” beleid…It’s a Shame

Vliegensvlug(ge) complotten

Als 20 jaar geleden 9/11 een vliegensvlug complot was, dan is het nu voor de elite een koud kunstje om de wereld in lichterlaaien te zetten en de mens volledig gechipt door het leven te laten gaan. 9/11 een kaping met vier vliegtuigen; liet twee vliegtuigen richting The World Trade Center vliegen, één op het Pentagon en ééntje in Pennsylvania. Smooth en bijna glooiend ramden ze het The World Trade Center in. Gingen explosieven achter elkaar af en na niet afzienbare tijd stortte het hele gebouw als een kaartenhuis in elkaar. Getuigen werden samen met de explosief horende knallen monddood gemaakt. Alles ging compleet op in as, behalve de paspoorten van de kapers. De wonderen de wereld nog niet uit en de daders naar voren geschoven. Pure afleiding van het spel en wonderbaarlijk, dat er niets uit deze tragiek kon worden gered, behalve de bijna onbeschadigde paspoorten van de kapers. Toeval bestaat niet!

Vliegensvlug werden meer dan 2000 financiële contracten de donderdag vóór 9/11 op de beurs afgesloten. Na het instorten van de gebouwen werden krankzinnige bedragen vergaard op diverse beurzen. Door handelen met voorkennis bracht $180.000 inzet opeens 2,4 miljoen dollar op. Against the law, maar “the law” zit in het stinkende complot en voor het gepeupel gelden ofcourse andere regels. De eigenaar van The World Trade Towers, Larry Silverstein werd getipt over de terreuraanslag en heeft vlak voor de aanslag, het WTC voor een astronomisch bedrag van $4,5 biljoen verzekerd. De verzekeringsmaatschappij zinkende en net als het Titanic complotje ten onder.

Waarom die 11?

9/11 een zorgvuldig uitgekozen datum, aangezien de elite iets opmerkelijks heeft met cijfertjes. Waarom die 11….waarom toch die 11 ? Licht ik nu een tipje op van de sluier, dan schop ik tegen het zere been van bijna 90% van de bevolking. Dus laten we dit nog maar even niet doen! Na 9/11 spraken velen erover, dat er in het jaar “2020″ iets groots stond te gebeuren. Het hele Corona verhaal werd al besproken in de duistere wandelgangen en bekendgemaakt via films. Zal mij benieuwen waarom Holland Casino adverteert met 7/11. Zal volgens de elite uitgelekte dossiers NYC de volgende ramp gaan worden. Misschien een onverwacht aangekondigd waterig klapstuk, we gaan het meemaken.

Maui’s 15 minuten poort

Afleidingen als Hawaii en de oprukkende bosbranden over de gehele wereld zijn bewust door middel van oprukkende wind- weermanipulatie en Direct Energy Weapons  (DEW) aangestoken. Ons te doen geloven, dat we te maken hebben met een desastreuse klimaat oorlog die de gehele planeet in lichterlaaie doen staan. De enige heersende oorlog op dit ogenblik is de oorlog vanuit de elite, de illuminatie tegen de gehele schepping van de mensheid. De aarde staat in de fik, tesamen met de mens, maar de mens leeft vrolijk door. De Hawaiiaanse slachtoffers die getraumatiseerd hun kinderen begraven, kiezen bij het kijken naar hun platgebrande eigendommen voor de aangeboden zakken geld, aangeboden door de elite zo hun land te verkopen. Terwijl de mensen op Hawaii hun verkoolde bloedeigen kinderenlichaampjes begraven, zamelt de Hawaïaanse social media nu geld in voor de Oekraïne. De sadistisch ultieme werkwijze van de elite, hoe om te gaan met de mens.

Mauiis 15 minuten poort van dromend satanist. De huizen en hectares aan grond van Jeff Bezos, Oprah Winfrey en Bill Gates stonden na de allesverwoestende brand te midden van de huizen van de Hawaiaanse bevolking nog kaarsrecht onaangetast overeind. Leer van de bijbel en kijk wie Judas was. Reddende engel en weldoener Oprah stapt triomfantelijk naar voren en voert haar jankende toneelstukje trouw op. Suggestie voor traanwegpinkende Kaag haar acteersskills bij te spijkeren. Net als onze wolf in schaapskleren Omtzigt zich nu voor een grotere groep ontmantelt met dubbele agenda, liet destijds BBB darling van der Plas zich ook van haar beste duivelse kant zien. Nu Oprah zich voordoet als heldin, zo heeft she-divil van der Plas de boeren, waaronder Anje Grin, compleet om zeep geholpen. Zo ook zal onze Toeslagenaffaire held Omtzigt zijn dubbele agenda uitrollen. Een financieel catastrofe zal heel Nederland in de greep houden en Omtzigt als weldoener, een Chinees Social Credit System (CBDC) naar voren laten schuiven. Hoera voor onze winnaars van de aankomende verkiezingen.

Iedereen in de regering is geselecteerd en niet gekozen door het volk. Iedereen in de regering zit in het complot. Iedereen, niemand uitgezonderd! Er zitten altijd mensen in die ons doen geloven, aan de kant van het volk te staan. Wederom pure afleiding, het volk rustig te houden!

Vermiste kinderen

In 1981/82 sprak men al vanuit de FBI over conspiracy…. altijd bedoeld de waarheid tegen te spreken en de elite vrij te spelen. Jonge kinderen uit Nebraska werden ontvoerd en geprostitueerd voor satanische snuff films, met als doel op gruwelijke wijze te worden vermoord. Jonge kindertjes voor miljoenen dollars richting The Rich Men van het Witte Huis en wandelend over de rode loper richting satanisch Hollywood. Degene die deze gruweldaden aan het licht brachten, moesten ‘t bekopen met de dood of eindigden levenslang achter de tralies. De omgekeerde wereld. It’s a shame

In pedofiele netwerken circuleerden volop fotoboeken van jonge “nog niet” misbruikte kinderen op bestelling. Klaar om tegen een vergoeding van $75.000 te worden ontvoerd.  Als de politie in de USA onder één hoedje speelde met de FBI, hoe zal het hier dan zijn vergaan? Nu maken pedofielen zorgvuldig misbruik van trotse ouders die hun kind portretteren en onbewust verhandelen op PornHub tiktok, Facebook en Instagram

Wat is er met onze Toeslagenkindertjes gebeurd? Net als de slachtoffers van de MH17 geofferd? Probeert het kabinet net als in Hawaii deze ouders met een schandalige afkoopsom van 10.000 af te kopen? Accepteren de ouders, door zware opgedane PTSS maar in deze hun lot? Want laten we eerlijk zijn. Wat hebben ze nog om voor te leven? Krijgen deze jonge slachtoffertjes net als de MH17 slachtoffers ook zo’n mooi satanisch gedenkplaats of worden ze bij de andere opgeofferde slachtoffers neergelegd? Vanuit de lucht word je alziende getrakteerd op het MH17 alziend oog gedenkteken. De zoveelste dikke middelvinger naar alle nabestaanden. Verdwenen van de aardbodem….voor de rich men, de rijken!!!

It’s a shame

Maandenlang wordt de kaskraker film “The Sound of Freedom” zogenaamd gecensureerd en geboycot door alle bioscopen en wat blijkt…. zijn Mel Gibson en Jim Caviezel controlled? Iets wat men niet mag zien, wordt juist woest aantrekkelijk. Ripping van jouw gehele wezen vastgelegd in een DNA computerprogramma. Staan de mensen niet in de rij voor de genocide-spuit, dan staan ze in de rij al zingend Stayin Alife” hun DNA af te staan. De spotlights gericht op child trafficking, anderzijds wil het toeval, dat de film is gesponsord door Carlos Slim, de verassende sponsor van de verkiezingen van Biden en de Clintons. Het zoveelste dwaalspoor. Plavei de wereld van de echte criminelen (WEF/WHO/elite ) en schuif de schuld in de schoenen van het Zuid-Amerikaanse drugskartel en de onderwereld.

Deze film is uit de Q-Anon koker gekomen. De zoveelste Q, White – en Black hats afleiding en aanbeden door ontzettend veel mensen. Bijna net zo heilig verklaard als het spuitje bij de gevaccineerden. Jammer, dat ontzettend veel mensen er niets van willen weten en nog steeds stug blijven volhouden, dat dit de absolute redders en helden zijn. Maar ook in dit geval wordt de leugen ingehaald en warempel valt de tempel van de Heilige Q graal nu ook meer en meer in duigen. Deze psychopaten vallen onder de CIA en FBI. De arme kindertjes, net uit de horror klauwen “bevrijd”, werden via de achterdeur weggesluisd om via de volgende deur, door de volgende groep keihard kapot geneukt te worden om vervolgens het adrenochrome eruit te halen. Excuus voor het grove taalgebruik, maar dit is nog de allerliefste uitdrukking. Q is White hats aangestuurd. The White hats gaven vervolgens weer info aan Q en drie maal raden wie Q heeft opgezet???? Jared Kushner tesamen met de Mosat.

Wil je de werkwijze van Q begrijpen? Daar komt ie dan….Buiten afwachtende stond Q op de plekken waar de White hats na de vergadering info kregen, zo de bullshit voor Q voort te zetten. Deze speciale Q-brigade bracht op hun beurt weer de rode loper voor de kwijlende Q-aanhangers. Op die manier bleven de White hats buiten schot en konden ze hun NWO-agenda ongestoord voortzetten. Hieraan werkten oa Charly Warthold mee, ALLEMAAL linkjes met de geheime diensten!!!!

Ik wil benadrukken, dat ik een complot analist ben. Ook ik viel destijds voor de mooie beloftes met uitzicht op niet te kraken telefoons, Nesara Gesara en nog meer beloftes. Op geen enkele manier wil ik de Q aanhangers aanvallen. Absoluut niet, aangezien deze groep het allerbeste met de kindjes voorheeft. Het is alleen zeker in deze tijd van essentieel belang, dat we niet blijven hangen in een leugen, oftewel verstrikt raken een afleiding te geloven, dat de Superman Q ons gaat redden van de steeds dichterbij komende naderende ellende. Zie Omtzigt waarin velen geloofden en nu de heuse wolf in schaapskleding is.

Loopt jouw kind gevaar?

De in de stress-schietende angstige ouder zal gretig gebruik maken van een kosteloos G.A. chip geregistreerd programma. Als hemels geschenk hun kroost veilig te stellen en chippend door het leven te laten gaan. Een duivels plan, aangezien regeringen nooit iets zomaar aanbieden of weggeven in het belang van het volk!!!!!

Je kunt net zo goed je kind afgeven in pedoland Den Haag aangezien bij dit programma jouw kind in volledige handen is van de Staat en wie moet je nu net niet vertrouwen?… Exact ” de Staat”.Jouw kind een compleet hackable wezen, de gehele dag te volgen en te achtervolgen en als ze jouw kind in ’t vizier hebben zal jouw kind net als bij de kindertjes van de toeslagenaffaire van de aardbodem verdwijnen.

Even een weetje tussendoor. In het G.A. chip geregistreerd programma wordt o.a. vastgelegd : ( forensische )foto’s van je kind, optische vergelijkingen van de oren, vingerafdrukken, geurstoffen van jouw kind, lengte, gewicht en leeftijd van jouw popje. Adres, telefoonnummer en een kit om de tandafdrukken in vast te leggen en ofcourse het unieke DNA.

VOOR ALLE OUDERS DIT ZEER BELANGRIJKE FILMPJE > KLIK OP DEZE LINKDe grote waarschuwing. DNA, iris scan uitgelegd!

Living in a new world with an old soul.

Vorige week werd ik keihard geraakt door het nummer:  Rich Men North. Inmiddels tientallen miljoenen beluisterd.  Een protest-song waarin een onbekende stem keihard mijn hart en ziel raakte. Vele wakkeren voelen zich onbegrepen, niet gehoord en net als de complotten onder het tapijt geveegd. Maar uiteindelijk is iedereen op deze wereld slachtoffer van de RICH MEN, the rich men….alleen velen beseffen dit nog niet…….nog niet……NOT YET.

Vanuit de media haten ze deze man, maar Amerika houdt van hem en heeft deze man met een bijzonder stemgeluid  massaal in het hart gesloten.

Beluister het nummer zodat mijn artikel nog harder binnenkomt :

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

 

BEN JIJ ZO’N OUDE ZIEL EN WIL JE REAGEREN OP MIJN ARTIKEL, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Tevens heb ik de moeite genomen zeer belangrijk shockerend bewijsmateriaal op te zoeken. Deze staan onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

Nieuwschierig naar mijn eerder geschreven artikelen, klik dan hier.

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.