Selecteer een pagina

 

We are the lucky ones, now to be alive, want wat leven we toch in een bijzondere tijd. Toch ervaar en bemerk ik, dat velen juist nu extreem met hun ziel onder hun arm lopen. Het spektakel in de wereld krijgt nauwelijks tijd om bij te komen of de tegenpartij trapt alweer een volgend kunstje af. De ongegronde angst, verdriet of duizenden vraagtekens waarmee men rondloopt, zorgt in de mind voor veel opschudding. De wankelende film annex toneelstuk, wat kant nog wal raakt op aarde, zal straks als sneeuw voor de zon verdwijnen. Alles loopt heerlijk volgens plan. 

De wereld zal voor het eerst in miljoenen jaren extreem gaan veranderen. Niet door wat men op aardse vlak erdoorheen wil duwen. Er is iets groters gaande. Alle doortrapte, geldgraaiende, evil, narcistische, compassieloze dwazen, die in de eerste plaats nooit op aarde hoorden te zijn, zullen voor het eerst in miljarden jaren gaan verdwijnen. Het gif zal uit de gehele creatie worden verwijderd. Het is voor de creatie van de wereld onmogelijk, zo verder te leven als nu. Het zou de uiteindelijke dood betekenen, van het mooie menselijke ras.

                                         Een nieuw wereld is daarom ook in aantocht 

Geen plaats op aarde voor onzuivere mensen

 

Goed, niet om gelijk te zeuren, maar geef toe, veel wat zich nu afspeelt, kunnen we gewoonweg niet goedkeuren. Kijken we naar de manipulerende, dansende en opgeilende taferelen vanuit de onzuivere LHBTQ-organisatie, dan moeten we ervoor zorgdragen, dat je als ouders de plicht hebt, je kroost hier ver weg bij vandaan moet zien te houden. Want echt normaal is het niet als iemand, die iets weg heeft van een kruising tussen Ronald Mac Donald en die clowneske freak uit de film IT, zich staat te verheerlijken aan ons jonge kroost. Dolblij word ik van dansende kinderen, maar zodra ik mijn peuter zou zien dansen met een verklede vent vanuit de LHBTQ ideologie, huppelend in z’n regenboogkleurende tutu, eronder een knalroze panty op veel te hoge hoge jaren-70 plateauzolen, op z’n volgeschminkte clowneske zwetende hoofd een gestylde pruik geplakt, krijg ik serieus spontaan de neiging, z’n regenboog toverstokje overdwars z’n achterste in te steken. Deze generatie ouders die nog steeds alles geloven wat ze voorgeschoteld krijgen en deze ideologie blijven normaliseren, zijn in mijn ogen serieus zwaar de kluts kwijt. Gelukkig is er een ongelooflijke grote groep ouders die inzien dat deze waanzin moet stoppen om ergere schade aan jonge kinderzieltjes te doen voorkomen.

 

Langzaamaan zie je op diverse vlakken nu genderneutrale personen een prominente rol innemen.

 

De oneerlijke concurrentie in de vrouwelijke sportwereld word zwaar geteisterd doordat vrouwen het op moeten nemen tegen ingezette omgebouwde LHBTQ mannen? Als omgebouwde vent behaal je logischerwijs met twee vingers in je neus de één na de andere gouden plak. Wie in deze sportwereld laat deze oneerlijke concurrentie strijd toe en wie bepaalt toch deze achterlijke regels?

 

Ons licht neemt tegenover het kwaad iedere dag toe

 

Voor de steeds meer veranderende mens volgepompt met grafeen-oxide, zal het een ingrijpende tijd worden, in te gaan zien, dat er flink werk verricht dient te worden. Alles wat staat te gebeuren, zal een enorm impact over de gehele aarde teweeg gaan brengen. Zal er straks nog plaats op aarde zijn, voor diegene die onzuivere intenties hebben? Vind het soms fantastisch te lezen, dat het universum geen onderscheid maakt tussen goed of slecht, wel of niet perfecte mensen. Het lijkt mij een heerlijk rustgevend idee, te denken, dat mensen met een lading aan slechte karma, te hebben meegewerkt aan s’ werelds grootste genocide, met zijn/haar doorgeslagen narcistische poffertjespan op tv, overal mee denkt weg te komen. Dat zou toch de grap van de eeuw zijn. Graaien, vermoorden en mensenlevens vernietigen en de heilige loper ligt uitgerold, om de openstaande hemelpoorten te betreden. Vervolgens in de bidhouding vragen om vergiffenis en alles is vergeven en vergeten. Dat het niet zo werkt, blijkt nu!!! Hugo krijgt de mooie eer, de aftrap te maken, zich te moeten uitspreken over het bewust verspreiden van desinformatie, met betrekking tot Corona. Dit na het indienen van 69.000 aangiftes!!!.

 

Rugzak bedoeld jezelf aan te kijken

 

Ieder van ons persoonlijk loopt in de rondte met een giga bagage van miljoenen jaren op z’n schouders. Hebben energetisch zwaar werk verricht, de buitenkant aan te pakken, maar vergeten, dat onder al deze lagen nog ontzettend veel verborgen ligt. Vandaar, dat op onverwachtse momenten verdriet, boosheid, woede, en een gevoel van machteloosheid blijft opborrelen. Werk aan de winkel dus.

Dat een ieder gekozen heeft voor een bepaald leven, zekere families en situaties, is allang al geen geheim meer. Maar dat het bedoelt is, je keer op keer te misbruiken, zodat je licht dooft en je frequentie ineen zal krimpen, dat was zelfs voor mij nieuw. Diegenen die nu opstaan, loswrikt van het verleden en de zware ballast tot in de kern van zijn kosmische hart aanpakt, zal merken dat deze zware rugzak zienderogen voelbaar afneemt. Niets ten nadele van de mensen om ons heen. Zij handelden vanuit hun beste intentie, maar dingen kloppen vaker niet dan wel en het lijkt er doelbewust op, dat we in verkeerde families, situaties of bij verkeerde vrienden zijn geplaatst. Ieder mens maakt in zijn leven dingen mee die hun hele leven op zijn kop kan zetten. Bewust bedoeld jou te manipuleren. Zie ‘t dus als een vernuftig intelligent stukje high-tech techniek. Je mag het hele zelfde riedeltje weer ervaren, in een ander verpakt jasje, in een ander tijdperk. Daarom zie je bij families, de welbekende rode lijn in iedere generatie terugkomen.

 

Bijdragen een aan mooiere nieuwe wereld

 

Alles wat je hebt geleerd in dit leven, goed of slecht, is jouw bagage die je zelf fijn mag dragen. En je kunt alles wat jij doet in dit leven aanpakken en jezelf doen veranderen. Dit zal bijdragen aan een mooiere nieuwe wereld. Zodat jouw tonnenzware rugzak straks lichter en lichter zal gaan aanvoelen. Je zult gaan veranderen in het licht wat op aarde mag gaan schijnen en we zo nodig hebben. Denk aub niet dat we overal mee wegkomen ……no way. Het laat ons nu voor eens en altijd zien dat sommigen nooit iets hebben geleerd of willen leren. Daarom heb je altijd mensen die gedurende een oorlog lekker dwars hun keutel intrekken. Alleen deze keer gaat het verhaaltje niet op. Iedere oorlog kreeg de mens een kans zichzelf in de spiegel aan te kijken. Maar sommigen zijn te belazerd om de wereld in te kijken omdat puur hun eigen wereldje ertoe doet. Nu velen op dit ogenblik aan zichzelf werken en keihard ingaan tegen datgeen er zich op aarde afspeelt. beginnen diegene te ervaren dat ons hele leven één grote leugen is. Bedenk, dat we ongelooflijk zachtaardige krachtige wezens zijn. Het leven niet is bedoeld om kortstondig traumatisch en gemanipuleerd te leven. Maar in wezen harmonieus liefdevol, rijk en gelukkig met elkaar te mogen doorbrengen.

Velen zullen nu denken, waar heeft Daan het nu weer over. Ik begrijp, als je zo denkt, maar haak niet af en lees door. Voel eens of er iets in je begint te borrelen bij t lezen van mijn tekst. 

 

Leef bewust, liefdevol en vanuit compassie 

 

De ergste crime, is dat wat men denkt, zich nu afspeelt op aarde. Maar de allergrootste crime, zorgvuldig verborgen gehouden voor ons mens, is de misdaad tegen de gehele schepping in het universum. Hetgeen ons eeuw na eeuw is aangedaan en afgepakt. Nu voor het eerst in triljoenen jaren zal alles rigoureus veranderen. Alles is vanuit de hoogste vorm van compassie en liefde bedoeld de gehele creatie op aarde te doen zuiveren en voor diegene die de aarde verlaten, te voelen dat ze vastzaten in onnoemelijk getraumatiseerd thema’s. Weet, dat velen niet slecht zijn, maar zwaar beschadigde zielen. Daarom mijn vraag : heeft wakker schudden nog zin??? Als je hierbij stilstaat niet, maar wij als mens voelen altijd ,,the need” een ander te waarschuwen. Terwijl we onszelf eerst eens mogen gaan redden.

 

Nieuwe wereld of niet

 

Zeer belangrijk: het gaat om jou. Jij bent ‘t waard en zult gaan ervaren, wat het betekent, als zuivere ziel op aarde te mogen vertoeven. Ook ik kan weleens flink uit de bocht klappen met m’n berichten, want tenslotte blijf ook ik maar een mens. Ik kijk wel iedere dag, hoe ik mij die bewuste dag heb gemanifesteerd. Ik leer iedere dag, neem m’n fouten door, om de dag erna mezelf weer te herpakken. Je kunt nu éénmaal niet binnen een jaar 180 graden veranderen. Je zult geheid door de mand vallen. Het opgelegde kunstje wat je velen ziet doen, zal worden doorgrond. Doe alles in kleine stapjes.

Ook al voel je nog niet exact waar sommigen zitten. Geen zorgen, het komt vanzelf en denk niet, dat jij hierdoor er niet toe doet of achter loopt, omdat je sommige dingen nog niet voelt of begrijpt. Leven vanuit compassie, bewust willen zijn en veranderen, is de eerste stap in de goede richting. Jij bent net zo belangrijk als ieder ander. Laat je dus niet van de wijs brengen, doordat anderen jou willen overtreffen, en beweren verder te zijn in hun stuk. Voel alleen waar jij naartoe gaat. Begrijp ook, waarom jij als individu zo extreem belangrijk bent. We gaan naar een liefdevolle mooiere integere wereld, die de kans krijgt opnieuw te starten. Ieder van ons kan deze kans met beide handen aanpakken….aan jou de keus.

De nieuwe wereld begint in jou

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.