Selecteer een pagina

Luister bericht: aanrader!

Oranje boven, volk beneden

 

Het geldvretende spektakel is godzijdank weer voorbij. Rotterdams Koninklijk gezinde families stonden, traditie-getrouw euforisch, wapperend met hun oranje vlaggetjes klaar, het triomfantelijke Koningskoppel met de van oudsher bezittende Cocaïne fabriek, op te wachten. Zou ik de vraag aan deze goedgelovige lieve mensen stellen, of ze überhaupt wel weten wie ons land vertegenwoordigt? Want zijn ze wel, wie je denkt dat ze zijn, of beter gezegd, wie denken ze wel niet, wie ze zijn! Terwijl het land, per minuut afstevent richting de afgrond, voerden Maxima, WA en hun kroost, dit jaar in omgetoverd Oranje Rotjeknor, weer hun bekende op kleuterniveau gepresenteerde geacteerde toneelstukje op.

Er valt zoveel over ons Koningshuis en hun verleden te schrijven dat Wikipedia complete kortsluiting krijgt. Eerlijk gezegd, heb ik nog nooit zoveel bagger gelezen over één familie, als over ons Koningshuis, wat werkelijk van corruptie uit elkaar valt. Maar goed, we zien vooral het geplaveide mooie sprookje, dat eindigt met: ze leven nog lang en gelukkig. De werkelijkheid, in between, word zorgvuldig verborgen gehouden. Eeuwenlang worden mensen vanuit het Koningshuis gekoppeld aan zeer bijzondere personen, met een zeer bijzondere Nazi achtergrond. Vervolgens worden ze, vanuit financieel belangen verstrengelend oogpunt, geconnect aan elkaar en gepropt in gearrangeerde huwelijken. Standaard volgens het sprookje, piest één van de twee buiten de pot, waar na 30 jaar een buitenechtelijk kind z’n kindsdeel op komt eisen, Zo is het altijd geweest en zo gaat ’t nog steeds. Tot op de dag van vandaag kijken we dus naar een gearrangeerde doorgefokte onzuivere poppenkast. Maxima zit ook in zo’n vooropgezet huwelijk, waarbij de bekende traan, tijdens de huwelijksceremonie en de uiting naar haar partner, dat ie een beetje dom was, voortkwam uit een ongelooflijk goed stukje acteertalent, Geleerd vanuit huize Zorreguieta, waarin acteren tot “kunst” werd verheven.

Haar zusje Inés, had hoogstwaarschijnlijk het spel goed door. Ongetwijfeld voelde zij zich, net als de helderdenkenden onder ons, een vreemde eend in de bijt. Haar kunstwerken lieten doorschemeren, wat zich in de top van de piramide afspeelt. Haar dood heeft onder velen van ons de nodige vraagtekens gezet en werd direct gelinkt aan de bekende deurknopmoorden. Was papa Zorreguieta misschien toch bij de huwelijkse plechtigheden aanwezig? Valt het hele Koningshuis uit elkaar van onwaarheden? Als je gaat spitten, kun je boekdelen schrijven over de corrupte doortrapte wandaden van de Oranjes. Alles zorgvuldig gepland en alles zorgvuldig uitgevoerd, waarbij niets aan het toeval werd over gelaten en het meeste, verborgen gehouden voor het grote publiek. Des te dieper je graaft, des te meer valt het Oranje plaatje compleet in duigen.

Eigen stront vretende bijstand gezinnen

Veel gezinnen in de bijstand mogen rondkomen van een paar lullige euro’s per dag, terwijl Maxima met haar mooie uitziende, zeer goed verzorgende insta kroost, voor deze luttele miljoenen spenderende dag een reeks kledingstukken liet ontwerpen, waar menig gezin een aantal jaar van kan eten. Nog maar niet te spreken over de torenhoge beveiligingskosten, luxe buikvullende vakanties en privé vluchten naar diverse exceptioneel luxe oorden. Daar bovenop, onderhoud aan Koninklijke privé woningen, die groot genoeg zijn om duizenden opvangplekken te verwezenlijken voor mannelijke asielzoekers of -vluchtelingen. Voor diegene die stond te wapperen met z’n oranje vlaggetje, bedenk even hoe menig gezin iedere dag een saaie knakworst of pak pannenkoekenmix passende in hun dagbudget, probeert om te toveren, tot een fantastische maaltijd. Terwijl Maxima de lezing “Bedwing de bling” gaf, hoe de jeugdige Nederlander zuiniger dient om te gaan met zijn/haar geld, krijgt Amalia dagelijks een slordig bedrag van zo’n 4000 euro uitgekeerd.

Het is godsgeklaagd, dat niet heel Nederland met een zwarte vlag stond te wapperen. Nederland is in rouw als je bedenkt, dat Maxima tijdens haar uitje naar de Bilderberg conferentie, tezamen met uncle Klaus Schwab, snode plannetjes aan het smeden waren, de mens richting “You own nothing and be happy” plan te proppen. Laat de banken klappen en bouw vanaf de grond het “BUILD BACK BETTER” idee op. Het is niet geheel toevallig, dat Maxima tot de duistere Bilderberg groep behoort, want net als Prins Bernhard volgden ook Beatrix, George H.W. Bush en George W. Bush en verder Henry Kissinger, David Rockefeller, Jan Peter Balkenende, Koning Willem-Alexander en Sigrid Kaag.

Het huis van oranje regelt het wel

Hoe kan iemand van het Koningshuis zich bemoeien, met het financiële aspect, voor de samenleving een digitale munt erdoorheen te willen rammen? Ik was toch in de veronderstelling, dat Maxima het niet bestaande Nederland vertegenwoordigde. Wat betekent dit dan uiteindelijk voor de rechtstaat. Vervalt deze dan niet automatisch en kan een kabinet die niet is gekozen, maar nauwkeurig geselecteerd aan de hand van hun duistere familie-banden, nog wel bestaat.

Blijkt dat Maxima misbruikt wordt door de banken-maffia-agenda, om het WEF plannetje, ons digitale identiteit te koppelen aan een gedragspuntensysteem, tevens gelinkt aan je digitale portemonnee, erdoorheen te duwen. Is het de bedoeling, dat de overheid onze uitgaven gaat controleren? Bye bye contant geld, welkom gecontroleerde nieuwe fucked up samenleving. China doet overkomen, dat dit sociaalkredietsysteem zeer geslaagd is. De burger denkt hier totaal anders over. Verlaging van punten, als je je niet als een brave burger gedraagt en indien je je CO2 budget overtreed, zul je op je voeding en/of reisgedrag gekort gaan worden. Iedere burger word nauwlettend in de gaten gehouden en alles keurig geregistreerd. Diegene die, zich net als de NSB-er, in de tijd van WW2, uitstekend tot z’n recht wil komen, kan door een ander te verlinken z’n puntensysteem opkrikken.

Om de mens geheel afhankelijk te laten zijn van de Staat, moet het kabinet nog wel wat werk verrichten, maar ze zijn uitstekend onderweg. De boeren hun land bijna afgepakt, de burger met eigen woning komt straks in een andere box terecht, zodat het onmogelijk zal worden je maandlasten te kunnen betalen. Destroy de ondernemingen, maak alles nog duurder en iedere burger komt compleet klem te zitten.

Is Maxima een designer WEF wolf in schaapskleding?

Zichtbaar zaaien

Zelfs voor de niet wakkeren werd het zichtbaar, dat Koning Pils, gedurende de lockdown met z’n parmantige freule en hun drietal tellende nazaten, richting een vakantie oord in Griekenland vertrok. Door de media afgedaan als inschattingsfout! Terwijl de Nederlandse bevolking door het kartel gedwongen werd, na achten binnen te blijven, ging het vijftal via de achterdeur naar Griekenland. Ongetwijfeld stonden diegene die werden opgesloten nu weer fijn te zwaaien met hun oranje vlaggetje. Are you fucking kidding me. Maar goed, vluchten gedurende een oorlog zit hen in het blauwe bloed. Zet je oranje bril eens af en laat je kritische oog vallen op hun ingestudeerde kunstje, die tot in de puntjes zijn voorbereid. Iedere minuut, dat zij staan te dansen in Rotterdam, rinkelt voor hen de kassa. Dat is hoog nodig, want het gouden koetsje zakt meer en meer door z’n wielen door het overgewicht aan kwalijke zaken. Op naar het volgende Oranje op de Dam toneelstukje, waarin ze geen moer geven om de mensen die zijn omgekomen in WW2, Ons gewoonweg uitlachen en de aankomende tijd alles uit de kast zullen halen, het volk monddood te maken. Daarom nogmaals deze link, want het word tijd dat men ziet wat schuilt achter het ware meesterstuk Oranje geschiedenis. 

Denk daarom niet, dat jij als eenling niets kunt betekenen voor de wereld. Kijk naar het grotere geheel. We zijn allemaal verbonden met elkaar door middel van energieën, voortbewegend door jouw ingezette hoge of lage frequentie. Daarom plant ik zaadjes via mijn blog. Doe m’n achternaam eer aan en diegene die benieuwd zijn, hoe de wereld echt in elkaar steekt en niet verder wil leven in deze gecreëerde leugen en aan alles voelt, dat de leugen word ingehaald door de waarheid, die bereik ik. Zo werkt het. Dat ik het ook voor mezelf doe, is zeker een feit. Sinds drie jaar leef ik anders, haal alles uit het leven en heb beloofd, de wereld vele malen mooier achter te laten, dan wat achter me ligt.

Durf in het diepe te duiken! Je zult aanzienlijke sprongen maken. Eenmaal deze sprong te hebben gemaakt, wil je nooit meer terug ook al kun je elk moment terug, je inzichten zullen je voorgoed veranderen.

Probeer het, flikker die oranje bril aan de kant en zie wat er achter die mooie brede oranje horizon schuilt.

WIL JE OP DIT ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.