Selecteer een pagina

Luister naar artikel :

 

In de steeds meer doorgeslagen wereld

waarin zelfs nu “de Telegraaf “ ernstige rekenfouten maakt, voel ik mij genoodzaakt deze fout per direct te rectificeren. Volgens deze waarheidsgetrouwe ingezette roddelkrant schijnt het, dat ongeveer honderdduizend mensen zich scharen tegen de corrupte regering. In mijn helderblauwe wakkere ogen, is dit getal een lachertje. Ondertussen weten we, dat het werkelijke aantal wat ziet, waar Wereldleiders mee bezig zijn, aanzienlijk hoger ligt. Eerder tikken we, alleen al in Nederland de zes miljoen wakkeren aan. Dit in plaats van het lachwekkende, verzonnen getal van de Televaag. Deze vage krant wil maar wat graag, dat de Nederlandse bevolking gelooft, dat de groep helderdenkende wandelende antennes klein is. Manipulatief ingezet, het niet ontwaakte deel van de bevolking, maar te blijven misleiden.

Als bevolking zijn we lang zoekende geweest in het land der blinden, maar anno 2023 trappen wij hier natuurlijk niet meer in!!!

Over de gehele wereld zijn niet voor niets miljoenen mensen de straat op gegaan, te demonstreren tegen de snode plannen, die Wereldleiders trachten door te voeren. Eeuwenlang monddood te zijn geweest, is nu de tijd van absolute opstand uiterst noodzakelijk. Laten we niet vergeten, dat het doortrapte plan is, dat ieder persoon fungerend als wandelende mRNA verspreiders op deze wereld bezittelijk eigendom word, van de hierboven genoemde compleet van de pot gepleurde Wereldleiders. Waarin zij alles bezitten en jij het mag doen met een schamele “happy” zwijgzaam bestaan.

Daarom heult deze van oudsher, niet zo koshere krant samen met de AIVD en onze regering een schrikbewind op, uit te voeren tegen diegene, die ballen heeft, de waarheid durft te verkondigen. Als beloning worden helderdenkenden, weggezet als terroristen of extremisten, want de waarheid druist in tegen alles waar de politiek voor staat. Zoals je weet, duld men in het land der Communistisch bewind, geen plek voor tegenspraak.

Zelfvoorzienend de nieuwe vijand

Ben je zelfvoorzienend, dan zijn de rapen helemaal gaar en sta je te boek als heus staatsgevaar, oftewel de nieuwe vijand. Het zou zomaar kunnen zijn, dat je anderen op lumineuze ideeën brengt, het beter is je huis volledig af te betalen. In plaats van “you own nothing”, bevind je je in het volgende gelazer. Je status veranderd opeens in “you are free” zodat je, zowaar verlost bent van de Staat. Hetgeen absoluut niet past in het plaatje van Herr Klaus SSchwab en Herr Flick Gates. Door eigenwijs als burger tegen dit regime in te gaan, krijg je de ere titel van extremist op je mouw gespeld. De werkelijke doorzichtige wereld op z’n kop. Met andere woorden : volg jij het communistische gedachtegoed op van onze regering en ben je bereidt alle bezittingen en vrijheden op te geven? Het ultieme gemonitorde gedachtengoed van Nazi WEF. Voor jou dan een dikke zwijgzame pluim, als je voldoet aan dit perfecte gender-neutrale denkplaatje van het communistische regime.

Of durf jij, net als de rest te kiezen voor een ontwaakt, zorgeloos bestaan, waarin jouw eigendommen van jou zijn en je je (klein)kinderen vrij ziet spelen en opgroeien tot wie zij willen zijn en niet wat het WEF voor ogen heeft. Zonder, dat iedere dag van jouw resterende leven 24/7 op scherp staat.

De keus is geheel aan jou

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.