Selecteer een pagina

 

Wat zijn de waterige overeenkomsten tussen Panama, Nederland en Antwerpen? En wat zijn de overeenkomsten tussen Chai Nazi (Chinese) en de Europese Nazi’s? Naast dat dit de allergrootste invoerhavens voor goederen zijn, is en wordt het voor grote groepen asielzoekers de eenvoudigste manier hier aan wal te geraken. Europa verandert langzaam in een grenzeloos paspoort-vrij één land in wording. Hoge muren lijken hen niet tegen te houden. Wees welkom aangemeerde asielzoekers in het beloofde walhalla! Daarnaast is het voor Communistisch China eenvoudig de stromen via Europa en Panama te laten verlopen.

Eén rijk, één volk, één leider

Liggen asielzoekers dobberend voor de kust te wachten op een groen verwelkomend signaal van onze regering? Chinezen komen er openlijk voor uit zichzelf als superieur ras te hebben verklaard. Deden de Nazis in WW2 niet exact hetzelfde? Na jarenlange onderhandelingen van het WEF tezamen met de Chinese Communistische partij, hebben zij de uitgewerkte overeenkomstige plannen simpelweg op een akkoordje gegooid. Alles bedoeld hun doel te verwezenlijken, namelijk:

                                 één ras onder één bewind oftewel één rijk, één volk, één leider!!!

Toekomstige infrastructuur

Vanuit Panama werkt men keihard om vanuit één toegangsweg richting de USA stromen illegalen te leiden naar het beloofde land. Dit geldt tevens voor Nederland. Chinezen werken keihard om een treinnetwerk van Shanghai richting Rotterdam met als tweede stop Antwerpen te bewerkstelligen. Er zit een reden achter waarom het WEF tezamen met de Chinese Communistische partij keihard werken aan hun toekomstige infrastructuur. Alles in werking zetten, zodat het eenvoudig mogelijk is grote stromen mensen te vervoeren en los te laten in onze landen.

Verkracht en vermoord

Wat zou jij doen als je in je eigen land een schijntje verdient en je elders rijkelijk wordt beloond voor niets doen? Het is een kwestie van tijd dat deze testosteronbommen als doorgeslagen Neanderthalers onze bezittingen eigen maken. Vrouwen en kinderen zullen voor onze ogen worden verkracht en vermoord, Doorzie het duistere plan van de heren aan de top en begrijp waarom Europese en in ons geval Nederlandse burgers nu meer en meer in financiële nood geraken. Beetje toeval, nietwaar? De eigen burgers worden nergens in bijgestaan, maar tot op het bot belastingtechnisch de aankomende tijd uitgekleed. De asielzoekers ontbreekt het aan niets en krijgen rijkelijk iedere maand een vorstelijk bedrag uitgekeerd voor zogezegd niets doen.

Doorgeslagen Neanderthalers

Dobberende cruiseschepen voor de kust kosten het volk per dag ruim een miljoen euro. Hoeveel valt er nog te halen uit het slinkende WAO- en/of belastingspotje? Het zal de doorgeslagen Neanderthalers op de cruiseschepen aan niets ontbreken en de heren aan de top zorgen er dan ook fantastisch voor dat het geld iedere dag goed zal worden besteed. Deze jonge mannen worden met kop en kont vol gestopt, naar de zin gemaakt en iedere dag van alle gemakken voorzien. Waar je ook kijkt, besef dondersgoed, dat regeringen bezig zijn alle landen over de gehele wereld te doen ontwrichten. Deze doorgeslagen Neanderthalers die nul normen en waarden hebben, worden rijkelijk beloond en massaal ons land binnengehaald.

Sneltrein vaart

Zowel Antwerpen als Rotterdam zijn fantastische havens waar met gemak vele cruiseschepen kunnen aanmeren. Straks de plaats waar treinen rechtstreeks uit China stromen gewapende Chinezen ons land over kunnen en zullen overnemen. Eenvoudigweg zal daarom de aanval en overname van vele steden plaatsvinden beginnend vanuit Nederland en België uitbreidend in sneltreinvaart richting diverse andere landen.

Losgeslagen wilden

Als angstige bedreigde mensen uit ter Apel niet eens meer vrij uit voor de camera durven spreken, dan zul je de ernst van de zaak begrijpen. Gemeentes plaatsen al dan niet bewust te midden van woonwijken stromen mannelijke jonge asielzoekers. Vervolgens jarenlange opsluiting en bullshit inburgeringstrajecten zullen de op enkele vierkante meters onderdrukte klem zittende asielzoekers doen veranderen in losgeslagen wilden. Op het moment, dat de regering ze nodig acht, zullen deze doorgeslagen testosteron bommen die toch al niets meer te verliezen hebben, het straatbeeld doen veranderen in explosief moordende taferelen. De ooit zeer mooie welgestelde sjieke dorpen zullen worden gebombardeerd tot verpauperde steeds sjofel wordende wijken. Geen sterveling zal diep in de buidel willen tasten een paar miljoen neer te tikken voor een villa waar om de hoek een oprukkend asielbeleid is gestationeerd.

Moordende Rwandese menigte

De toereikende hand de burger in nood bij te staan is natuurlijk altijd de regering. Om het te kunnen begrijpen, neem een inzage bij de gebeurtenissen van de onderlinge strijd tussen de Rwandezen, wat louter gaat over hervormingen, macht en vluchtelingen. Voor de meesten wel bekend als de Tutsi’s en Hutu’s. In uiterlijk, taal of religie was er geen verschil. Er zijn geen speciale namen voor Hutu’s en Tutsi’s. Jarenlang woonachtig in dezelfde heuvels onder dezelfde leefomstandigheden. Het enige absolute verschil is het bewust gecreëerd en gemanipuleerd terreurbeleid door de machthebbers in Ruanda. Hetzelfde patroon speelt zich nu af over de gehele wereld. Machtswellustelingen hebben zich toentertijd verheerlijkt aan de moordende Rwandese menigte. Welke heeft bijgedragen aan een ongekende genocide voortkomend uit een gecreëerd depopulatie-plan.

Buitenwijken geheel onbewoonbaar

Wil de Europeaan nog veilig kunnen nagenieten van alles wat hij/zij heeft, is het sluiten van de grenzen de absolute enige  oplossing. Maar ik hoor de mens al denken: ,,ach het zal hier niet zo’n vaart lopen”……nee dat dachten ze in Frankrijk ook, waar de ene na de andere onthoofding plaatsvond en hele steden nu compleet ontwricht zijn door een teisterende geweld van Afrikanen die Franse buitenwijken geheel onbewoonbaar hebben verklaard voor de integere Fransman. Maar zodra de discriminatie kaarten worden getrokken, zal alles fijntjes van tafel worden gewuifd……

Metershoge muren

Volle vaart vooruit zetten los geslagen vluchtelingen via het Panama kanaal voet op Amerikaanse bodem. Daar waar Trump de plannen doorzag liet hij niet voor niets metershoge muren bouwen de bevolking te beschermen. Alzheimer Biden heeft in zijn functie deze muren met de grond gelijk gemaakt. Mensen met een soortgelijke aandoening hebben rust en verpleging nodig in een rusthuis, maar deze seniele Biden wordt dagelijks uit z’n ruststand gehesen en op een voetstuk geplaatst.

Opsporing Verzocht

Wanneer komt de absolute bewustwording? Willen gezinnen, kinderen en ouderen in vrijheid kunnen leven, dan is het van belang te doorzien wat er speelt. Ons straatbeeld verandert in rapido tempo net als in de USA in aggresief oplaaiend geweld. Oudjes worden te pas en te onpas tot gort in elkaar geslagen en beroofd. Waar het vroeger incidenteel was, geeft het tv programma “Opsporing Verzocht” de reeële afspiegeling van wat zich afspeelt in Nederland en België. Jaar in uit zien we een kleurig verhelderend beeld” van wat dagelijks voorvalt in ons mooie kikkerlandje. Je vraagt je serieus af wat de politie doet behalve bonnen uitschrijven en flitsen langs de weg. We vinden het bijna doodnormaal, dat jonge meisjes worden aangerand en kijken nauwelijks meer op van in elkaar geslagen mensen. Rijdend door grote steden zien we de oprukkende verpaupering, criminaliteit en schietincidenten die als kogels om de oren schieten. Waande je je vroeger als “echte vrouw” zijnde in korte rokjes veilig in leuke stedelijke wijkjes, is het verstandiger anno nu met een zeer grote boog eromheen te rijden.

Boord perikelen

Jonge asielzoekers weten exact de regeltjes en wetgevingen om in ons land te verblijven. Niets weerhoudt ze om na de zoveelste keer onder begeleiding per vliegtuig ons land uit te worden gebonjourd, Nederland en België weer binnen te wandelen. Een kansloze missie wat de staat oftewel de burger ongekend veel heeft gekost. Zich aanpassen aan ons systeem komt niet voor in hun woordenboek. Zij zullen er geen leugen op nalaten te vertellen, dat ze een geldige reden hebben hun land te ontvluchten. Werken loont niet in eigen land en het handje ophouden in Nederland zorgt ervoor, dat hele dorpen van ons geld kunnen worden onderhouden. Dus wat zou jij doen als normen en waarden ver te zoeken zijn en het leven zienderogen kansloos mislukt in eigen land? JUIST!!!!

Ongekende grote ravage

Grote wereldleiders spelen in op angsten en gevoelens van de mens niet te mogen discrimineren. Gedwee Nederlands volk volgt dit braafjes op, zingt liedjes en verwelkomt massaal de verknipte asielzoekers. Dat ze bij voorbaat net even anders denken over vrouwen en onze Nederlandse gewoontes, mag de pret niet drukken. Het is bittere noodzaak, dat men gaat beseffen wat het plan is achter dit WEF beleid. Binnenhalen van stromen asielzoekers zal zorgen voor een ongekende grote ravage die z’n weerga niet kent. Waarom één Europa??? Plaats overal jonge testesteron bommen die dolgraag hun lusten willen botvieren op vrouwen en kinderen. Houd ze voor, dat huizen straks in overvloed leeg zullen staan en geld geen probleem zal zijn. Zorg als regering dat de asielzoeker bij binnenkomst maandelijks rijkelijk zal worden beloond. Het is een kwestie van wachten op groen licht en ze zullen ALLE ORDERS opvolgen van de nette heren in pak.

Nederland koploper in faillisementen

In New York klaagt de Gouverneur steen en been over grote getale aangespoelde paspoort-loze immigranten. Waar ze in eerste instantie zelf aan hebben meegewerkt, is nu de bijdrage aan hun eigen ondergang. Moorden, diefstallen en berovingen teisteren dagelijks New York en andere wijken in de USA. Op dit ogenblik de ruim 15.724 faillisementen en Nederland doet het als koploper ook niet slecht, als het gaat om het aantal faillisementen wat zich afspeelt op wereldniveau. In plaats van dat de regering een toereikende hand uitsteekt naar de eigen burgers, wordt volop de hand uitgestoken naar de asielzoeker en Oekraïners. Na een uitgerust vakantie-bezoekje aan Playa del Familia genieten veel asielzoekers bij terugkomst in walhalla Playa del Hollandia.

Korte uitleg van Michael Yon

Vanuit Zuid-Amerika reizen grote stromen vluchtelingen richting de USA. Net als dit nu gebeurt in Azië, worden wij overspoelt met bootladingen vol met jonge Afrikaanse mannen. De Chinese regering werkt samen met het WEF dit plan te laten slagen wat in de Tweede Wereldoorlog is mislukt. Voor het oog lijkt het, dat regeringen er alles aan doen dit tegen te gaan. Via de achteringang komen iedere dag nieuwe stromen niet hoog opgeleide Afrikaanse mannen binnen. Bereid alles te doen wat in lijn ligt met het programma van het WEF. Politieke leiders spelen onder één hoedje voornamelijk bedoeld de bevolking in de kaart te spelen en uit te schakelen. Klik het fragment waarin Michael Yon haarfijn uitleg hoe de Chinese Communistische partijen tezamen met het WEF de aardbol proberen over te nemen. KIJK VANAF 17 min.

Enough is enough

Ik kan er kort over praten of lang….Het is van zeer groot belang dat muren hoog moeten worden opgetrokken en grenzen gesloten. Niets meer en niets minder….DICHT DICHT en DICHT!!!…..enough is enough!!! We behoren als volk het heft in eigen handen te nemen en niet in de afwachtende houding lauw loene kijkend wat een corrupt demissionair kabinet voor ons in petto heeft. Je mag weten, soms ben ik het enorm zat na jaren van wakker schudden nog iets te vermelden over wat er speelt, terwijl de ander zich louter druk maakt wat te gaan doen het aankomend weekend. Als de mens niet wilt voelen en zien wat er voor hun ogen afspeelt, dan moeten ze het maar keihard ervaren. Luister maar eens goed naar deze muziek Ich habe genug en misschien wordt het tijd te schrijven voor mensen die er net zo instaan als ik…..die zien wat er speelt, Hen een steun in de rug te geven en hen bij te gaan staan….want wij weten welke storm er op ons afkomt……

WIL JE OP MIJN ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Ik heb tevens zeer belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.

OVERZICHT EERDER GESCHREVEN ARTIKELEN.

Foto ; https://unsplash.com/@jeremybishop

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.