Selecteer een pagina

Hoeveel relaties, vriendschappen, families overleven deze vaccinatie zombie apocalyps

Luister naar artikel :

 

De afgelopen drie jaar heeft gezorgd voor een diepgewortelde, bijna onherstelbare kloof, in de algehele stukgeslagen verziekte stikstofmaatschappij. Vriendengroepen, families en relaties, bleken niet sterk genoeg bestand tegen de knetterharde vaccinatie meningsverschillen. Of beter gezegd, stond jij op voor jouw wereld en hebben jouw wegkijkende, meeheulende, sympathiserende, wandelende mRNA vriendjes, jou keihard aan de kant gezet, omdat jouw verhullende gen-mRNA woorden, maar niet aankwam. Vanaf Corona Hoax dag één, zijn hele volksstammen door families en vrienden weggezet, als complotdenkers of wappies. Velen zijn in de leugen getrapt en namen het goedje uit angst voor baanverlies, uit zelfzorg of uit angst, aangewakkerd door het hele mediacircus. Waarvoor niets anders dan mijn empathie. Een zeer grote groep was bedroevend onverdraagzaam voor de ongevaccineerden vandaar, dat de vergelijking van 1940-’45 een vanzelfsprekend gevolg was. In mijn ogen, durfden de helderdenkende, het op te nemen tegen de grote gehypnotiseerde massa, omdat niets is wat het leek en tot op de dag van vandaag, voet bij stuk heeft gehouden wetende, dat wegkijken een absolute no-go is. Drie jaar verder en onze boosheid, verontwaardiging en walging is weggeëbd. Hiervoor in de plaats is intens verdriet gekomen, voor wat anderen is aangedaan. ik geef eerlijk toe, ook ik vond iets van de gevaccineerden en hun wegkijkgedrag, maar uiteindelijk zijn we allen verliezers. Onze compassie rijkt zo ver, dat we de beschuldigingen en verwijten, maar hebben gepikt en getolereerd. Straks wacht ons de taak mensen uit te leggen, wat er daadwerkelijk heeft gespeeld. Hebben we ons nooit afgevraagd, waarom we vanuit Hollywood werden overladen met zombie apocalyps films? De mens moest door het toedienen van vaccins hackable animals worden. Als test is dit experiment op grote schaal toegepast in Rwanda, waarin gevaccineerden veranderden in hackable onherkenbare moordlustige beesten, in staat het allerergste te doen wat in hen opkwam. Missie geslaagd!!!  Daar is die bekende rode lijn weer!

Veel gezinnen blijken niet sterk genoeg

Ze zijn kapot geslagen of worstelen dagelijks met meningsverschillen. Daar waar de één faliekant tegen het doorgeslagen test- en prik cultuurtje was, stond de ander in het gezin, braaf zoals ’t heurt, de DNA-staaf gehersenspoeld, ronddraaiend, in z’n strot of neus te duwen. Sommigen hebben jaren geleden de tv een gooi gegeven, terwijl de ander, nog steeds stoïcijns blijft kijken naar het geprogrammeerde toneelstuk aan de muur. Oudjes die behoorden te genieten van hun pensioen, lieten zich massaal opsluiten en velen ondergingen een eenzame dood. De normaliter o, zo gezellige sfeer bleef gedurende de leugenachtige Corona periode welgeteld korte tijd goed. Ongetwijfeld, dat je als ongevaccineerden voor, weet Ik veel wat bent uitgemaakt, omdat je weigerde die spuit te halen. De vredelievende Kerstdagen veranderde in een nucleaire oorlog, omdat sympatiserende vaders, Rutte en de zingende latex acteur, Zelensky als een soort God ophemelde. Maar goed, ongetwijfeld waren er momenten, dat je op het punt stond, voorgoed het contact met je familie te verbreken. Uit respect en voor de goede lieve vrede bleef je maar weer. Dit keer, omdat je beter weet en je je tong, voor de honderdste keer wist af te bijten.

Nu drie jaar later druppelsgewijs de complottheorieën warempel uitkomen, zijn we weer beland in de volgende gestoorde fase. Doodleuk verdedigt nu, diezelfde volgespoten mRNA groep, volop de explosieve kankersoorten en reanimaties. Daar waar vroeger geen AED te vinden was, hebben de witte boorden criminelen uit Den-Haag, tactisch voor de uitbraak van de plandemie, op iedere hoek van de straat zo’n vernuftig apparaatje laten installeren. Bedoeld, zodat iedere willekeurige passant z’n doktersskills kan uitoefenen, zo de overbelaste ambulance medewerkers meer te gaan ontzien. Alles dankzij onze fijne helderziende, meedenkende trekpoppen uit Den-Haag, Ongetwijfeld zat achter het AED verhaal, net zo’n vernuftige Hugo verdienmodelletje, die met voorkennis z’n broertje lief, Marien de Jonge, van AstraZeneca heeft ingezet!!! Kortom, sommigen hebben heel goed geboerd tijdens deze Corona periode, daar waar de boeren met hand en tand zich hebben verzet, hun boerenbedrijf te kunnen behouden.

Nietsverhullende Adam of Eva kostuum

Het was ieders verantwoordelijkheid, te beslissen het gen-goedje wel of niet te nemen, maar dat kinderen nu vanuit het niets het loodje leggen, brengt me iedere dag tot de hoogste staat van misselijkheid, reikend tot het diepste van mijn ziel. Denken ongevaccineerden, dat de kust veilig is voor hen, dan krijgen we door middel van jarenlange ontwikkelde Bayer / Monsanto-zaden, alsnog de mRNA-antennes naar binnen. Technieken zorgvuldig ontwikkeld, om grafeenoxide onopvallend in vloeistoffen te verwerken en mRNA spuiten bij dieren toe te dienen, zodat je heerlijk malse stukje vlees bijdraagt tot een fantastisch hybride bestaan. Soms vraag je je werkelijk af, hoe debiel de mens is, niet in te zien, dat het enige doel van Big Pharma is, de hele mensenmenigte om te brengen. Maar goed men leerde niet van WW2, dus hoe moeten we nu verwachten, dat ze het nu wel gaan inzien. Anyways, zo doorslagen compassie-vol als we zijn, zetten we weer gezellig onze trots opzij, om ruzies en maandenlange mondstilheid te doen voorkomen. De gezelligheid hangt aan de wilgen, het verplichte bezoekje verandert in een kruisverhoor en in plaats, dat je net als vroeger kletste over koetjes en kalfjes, word nu op alle slakken zout gelegd. Gespreksstof, ongelooflijk lastig en zorgt soms voor verhitte discussies, die je constant wilt zien te voorkomen.

Maar wat nu als je single bent. Overval je op de eerste de beste date je tegenpartij met persoonlijke vragen, uitzoekende of diegene (on)gevaccineerd is, om bij voorbaat maandenlange discussies zien te voorkomen. Vraag je via mijnPrikstatus.nl ( Mijn.rivm.nl/vaccinaties ) of diegene wel of niet is geprikt. Hoever gaat je onderzoek. Prikspijt, vruchtbaarheidsproblemen, tikkende tijdbommen, wandelende verspreiders en ellenlange bloedklonters maken het nou niet echt interessant een relatie aan te gaan. Snijd je dit zeer gevoelige onderwerp aan tijdens een eerste etentje of wacht je tot diegene in z’n nietsverhullende Adam of Eva kostuum voor je staat. Er is immers nooit een geschikt moment.

Dan rest ons nog de gezinnen, waarin de kampen zijn verdeeld in voors en tegen. Het kost ongelooflijk veel kracht en moeite, onderwerpen aan te snijden die niet zo gevoelig liggen. Doe je dit wel, dan is WW3 niets vergeleken bij wat zich nu in vele gezinnen afspeelt. Dit dankzij een politieke kernreactor aan opgelegde druk, die vanaf het begin volledig de kop ingedrukt had kunnen worden, mits men zich had verdiept wat er loos was en z’n poot had stijf gehouden

PLOTS de oprukkende echte slachtoffers

Wat deze misère in de gehele wereld heeft veroorzaakt, is van zo’n onherstelbare ravage dat, nu alles aan ‘t licht komt, de schade nauwelijks te lijmen valt. Hoe lang tolereren mensen, die constant zijn weggezet als geitensokkende dragende complotdenkers het nog? Velen zijn het zat, spuugzat, gebassed en verstoten te worden. Oude vrienden hebben plaats gemaakt voor compleet nieuwe resonerende mensen en je merkt, ondanks we leven op een steeds meer uitbarstende vulkaan, onze innerwereld zich langzaamaan iedere dag meer hersteld. De uitkomst zal een ongekende shock geven bij de comateuze volgespoten mRNA-goodbelievers. Hoe lang zullen de mensen die volgespoten zijn, het pikken als straks uitkomt, dat er bewuste kraters zijn geslagen door dit psychopatisch pedo-Nazi-kartel, waarin ze zo trouw hebben geloofd. Dieper je kop in het zand steken dan dit kan echter niet. You can run, but you can hide. 

Wanneer staat de gehele bevolking tezamen op

Ik en anderen vrezen van niet, je wordt bijna angstig van de onnozelheid van de mens. Massaal gaat AMBER ALERT af in ieders geprogrammeerde hersenpan als één kind vermist word. Maar als er ruim 1500 toeslagenaffaire-kinderen vermist zijn, scrollen we lekker door, om op grootste spionage website Fakebook, ons dartelende kroost te portretteren, niet wetende, dat elke kiekje misbruikt is door Clearview Al, gezichtsherkenning op te slaan. Mensen zijn niet sterk genoeg om op te staan en hun ongenoegen te uiten over tientallen duizenden vermisten kinderen in de wereld, aangezien dit niet past in hun overvolle agenda. Dit geeft aan, dat de mind zo gebrainfreesed is, zodra iets te heftig word, men PLOTS afhaakt. De actieve groep wat “echt” opkwam voor de door het kartel uit huis geplaatste kinderen, was schrikbarend weinig. Blijkbaar geven we dus meer om de mensen uit de Oekraïne, dan om onze “bloedeigen” verdwenen kindertjes uit Nederland. Doneer je fijn je hardverdiende centjes op giro-555 en de Nationale P6stc6del6terij, dan plaats men in Groningen nog wel een extra paal onder hun bijna in te storten dak. Wonderlijk werk word er verricht voor het in stand houden van een miljoenen tellende illuminatie industrie.

Giro-555 en de Nationale P6stc6del6terij waarin geen enkele euro besteed wordt aan de “echte” slachtoffers.

Aarde verandert in een “open” lucht concentratiekamp

Het aantal daklozen en rijen voor de voedselbanken neemt elke dag serieus ernstige vormen aan. Drie maal daags een warme maaltijd, een e-bike en een zak geld van de staat, gaat deze stakkers aan hun neus voorbij. Waarom zien mensen niet, wat de doorgesnoven witte boorden criminelen doen.  De zelfzuchtige egoïstische, verwende, ondankbare mens, is in de afgelopen jaren in speedo tempo verhard, in een aankomende hybride geprogrammeerde, door het kartel bestuurd robotachtig mens. Wil je verandering, verander dan eerst jezelf, maar het lijkt of men niet wil veranderen. Vingerwijzend naar een ander, zonder alle vingers naar zichzelf te wijzen. Straks mag de niet luisterende mens, keihard gaan dealen om z’n eigen geprogrammeerde, monsterlijke, wegkijkgedrag te gaan aanpakken. Het high-TECH geavanceerd veranderende DNA prikje, zo ontwikkeld, bedoeld het contact met de ziel compleet kapot te maken. Haast geboden vanwege de overstap van het Vissen– naar het Aquarius tijdperk. Opvallende fouten, omdat het programma met tientallen jaren moest worden versneld, is de werkelijke reden achter de oprukkende armoede, rampen, oorlogen, LHBTQ onzin, het bewust instorten van de dollar, het normaliseren van het tong-incident van pedo-Dalai-Lama, pornoboekjes als onderwijsmateriaal en last bus not least: het verhandelen voor adrenochroom. Een kleine reeks van opsommingen van de afgelopen tijd.

Ben jij sterk genoeg de waarheid te doorgronden

Het aantal prik-overledenen neemt dramatische vormen aan en het wegkijkgedrag lijkt meer toe dan af te nemen. Er komt een dag, dat wegkijken geen optie meer is. Zonder dat men doorheeft, gevangen in hun eigen angst projectiebubbel, met als mooi vooruitzicht, wonende in 15-minuten-steden. Zodra dit start, kan men in een split second gaan kennismaken met z’n eigen gecreëerde, zichtbare, “open” lucht concentratiekamp.

Toch is er volop een kentering aan de gang. Dagelijks worden hooggeplaatste pedofielen, betrapt en opgepakt op veelvuldig kindermisbruik. Iedere dag lezen we, meer over de geheimen achter het spuitje, de werkelijke plannen achter de gecontroleerde wereld en wie of wat er achter dit hele makabere plan zit. De WEF trekpoppen uit Den-Haag vallen één voor één door de welbekende mand. Kortom, binnenkort kunnen we de scherven van de uiteengespatte wereld bij elkaar gaan rapen. De jokers van het Koningshuis, corrupte volgesnoven politici van over de gehele wereld, pizza pedowood, opgekochte advocaten en rechters en de door Bill Gates opgekochte media van over de hele wereld zullen gaan verdwijnen. De top WEF-CEO’s en hun meeheulende Nazi-bedrijven zullen gaan omvallen. Dachten deze Multinationals te worden bijgestaan door de elite, zullen ze merken, hiermee hun eigen graf te hebben gegraven en zo tussen zes666 duivelse plankjes het duivelsvuur in te worden gesmeten. Dit spektakel in volle vaart vooruit. 

Dan de schade in de gezinnen en families…….

Er zal eerherstel komen, nadat mensen met hun billen bloot moeten, de opgedane schade te doen herstellen. Valt deze schade te herstellen na alles wat er is gebeurd? Het zal moeite kosten, maar na de afgelopen jaren al zo vaak met onze hand, vanuit liefde over onze hart te hebben gestreken, hoort dit bij een af te ronden proces. Het duivelse, eeuwenlange slavensysteem faalt rigoureus. Voor het eerst zullen we bevrijd worden van een hiërarchische, corrupte wereld en kunnen we gaan bouwen aan een nieuwe wereld. Geen verdeeldheid, geen onderlinge rassenhaat, het geldsysteem zal instorten. Mensen zullen nader komen tot elkaar. Exit voor mensen die zich nog langer boven de ander willen stellen. Elk bedrijf, instantie of organisatie gelinked aan het WEF, zal met de grond gelijk worden gemaakt. Dacht je dat ik onzin praat. Hell no….diegene die awake zijn, weten waar ik t over heb. 

De wereld is op dit moment een tikkende tijdbom

Bedoeld voor diegene die het nog niet zien, wakker te schudden. Aankomende tijd zal na de ontluikende hoorzittingen in de USA, uitkomen wat de schade is van deze killing mRNA spuiten. Zolang de menigte nog niet ziet wat er speelt, zal het toneelstuk waarin ze zelf de hoofdrol spelen nog even doorgaan. Net zolang het zo onuithoudbaar is, het enige wat dan nog rest, de oogkleppen af te doen. Verzoening, het enige absolute wat nog telt.

Sommigen zullen het hard vinden wat ik schrijf. Bedenk hetgeen echt hard is, zich afspeelt op aarde. De genocide, mensen rondlopend met de vreselijkste hart klachten en explosieve kankeraanvallen sinds het genomen spuitje, jonge mensen opeens uit het leven gerukt. De emotionele, financiële en geestelijke schade ons aangedaan in de afgelopen decennia, dat is pas hard. Vanuit liefde hebben velen jaren geleden hun mond opengetrokken. Het hart opengezet voor diegene die niet zagen wat zich aandiende, zich kwetsbaar opgesteld met alle risico’s van dien. Is dat niet liefdevol? Het is verre van hard en waar het om draait in het leven, is anderen bijstaan en te leven vanuit het hart.

Vanuit mijn liefdevolle hart naar die van jou…..zet je oogkleppen af en open je hart

 

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.