Selecteer een pagina

Luister bericht: aanrader!

 

Hoppa, het is 5 mei! Staan we fijn marcherend, met onze Oranje vlaggetjes op een festival te herdenken, wat zich nu in het quadraat afspeelt. De zichtbare oorlog, waarvan we dachten, dat deze was geëindigd, speelt zich nu stilletjes af verborgen in ieders geïnjecteerde lichaam. Mensen wanen zich nu nog veilig, maar dagelijks verandert in het gunstigste geval, hun DNA onbewust. We vieren de slogan: dit nooit meer en denken te zijn bevrijd van de Nazi’s. Alleen zonder, dat men er erg in heeft, stevenen we keihard af op een zwaar communistisch, dictatoriaal regime. Nauwelijks een land uitgezonderd.

Sta stil bij het feit, dat Rutte, directeur van de BV Nederland orders aanneemt van het WEF, wat valt onder hoogverraad. En niemand heeft het door en staat brallend met een Heineken het volkslied mee te zingen.

Laten we gelijk beginnen, door korte metten te maken met één ding. Iedere oorlog is ontworpen en bedoeld, de populatie te reduceren, ons tegen elkaar op te zetten en ook nog eens financieel uit te kleden. Geen oorlog uitgezonderd! Iedere oorlog word steevast gebruikt om wetten en plannen erdoorheen te gooien. Aan de top zit gewoon een vervelend, drammerig groepje imbecielen. Net als kleine kinderen die niet hun zin krijgen, op de grond gaan liggen en net zo hard zeuren, dat ze hun verwende zinnetje erdoorheen geschreeuwd krijgen. Zo werkt het ook in de grote mensen wereld. Krijgt kleuter Schwab niet zijn zin, dan dramt hij tezamen met z’n maten er gewoon een politieke, verwoestende oorlog doorheen.

Klein stukje geschiedenis

Word het niet eens tijd, stil te gaan staan bij wat zich nu “echt” op de achtergrond heeft afgespeeld. Te beseffen, wie de “ware daders” achter deze verschrikkingen waren. Is Hitlers visie doorgegeven aan Klaus Schwab? Ontpopte zich van hieruit, in de jaren ’70/’80 het “you own nothing” WEF slaven-programma? Toeval bestaat niet! Wanneer je je bedenkt hoe groot de kans is, dat bloedlijnen en ideeën van Presidenten, Koninklijke families en politieke kopstukken heel toevallig in dezelfde lijn liggen, als die van de machtige Nazi geschiedenis.

Uiteindelijk is maar een fractie van deze walgelijke, zieke, onmenselijke, psychopaten berecht. Terwijl er hard werd gewerkt, de catastrofe in de wereld op te ruimen, vraag ik me af of wie er gezellig In Argentinië op koffiebezoek zat bij de familie Zorreguieta? Bouwend aan de bodem voor de eerste Bilderberg Nazi conference? Gruwelijke te weten, dat de Nazi’s op de achtergrond, operationeel een doorstart konden maken, terwijl op de voorgrond de Neurenberg code werd uitgevoerd. De schijn opgehouden, dat het recht zegevierde. Alles bedoeld het volk te misleiden.

Veilig

Sta 2 minuten stil, wat er nu speelt achter de muren van vele miljoenen gezinnen. Schaamte, pijn en verdriet gaan samen hand in hand met de woorden : PLOTS, turbokankers, tia’s en myocarditis. Gevolgd door de vier heilige de-populatie namen : Pfizer, Jansen en Jansen, ModeRNA en AstraZeneca. Deze maken geen onderscheid in leeftijd, geslacht en kleur. Het is gewoon een kwestie van een spelletje Russisch roulette. Wat was er nodig, de tv kijkende mens te overtuigen, het gifmiddel, “veilig” en “getest” vrijwillig te laten nemen. Simpele nietsverhullende ingezette leugens, angst en vliegtuigladingen vol aan alles virus doorlatende bek-luiers. Eenvoudig domweg chanteerbare middelen inzetten en Bingo!

Is de mens zo verdwaald in de mind, dat ze in alles maar stilzwijgend toestemmen. Waarom zet men geen vraagtekens bij het nieuwe woord van het jaar : TURBO-KANKER!!  Ongemerkt een ingezet de-populatie moordwapen. Probeer daar alsjeblieft eens bij stil te staan.

Is het vrije woord verboden

Word het niet eens tijd, dat men op gaat staan. Het vrije woord is klaarblijkelijk net zo verboden, als het opstaan voor onze vrijheid, dus wat hebben we nog te verliezen. Nieuwsgierigheid heeft de mens gelukkig nog niet weerhouden, ons het zwijgen op te leggen. Het enige probleem is : hoe ga je de mens in twee minuten vertellen, dat hun hele leven één grote leugen is. Het eeuwenlange plan, mogen en moeten we zelfs aangaan. Dan pas gaat men beseffen hoe belangrijk het is, om juist nu op te staan, Het vrije woord en het waarheidsserum, zal straks in speedo tempo, de wereld over razen. Wat heeft de mens dan nog te zeggen. Daar vallen die twee minuten stilte, compleet bij in het niet.

Neem daarom vaker dan twee minuten de moeite, om te doorgronden, wat er speelt in deze tijd. Want hoe erg moet het worden in deze wereld, voordat men in opstand komt. Iedereen is geboren als vrij mens, maar we zijn massaal vastgeketend tot aan de dood. “Mijn kijk op het leven is, dat we uiteindelijk voelbaar, richting het goede worden geduwd”. We beleven het kwaad om van te leren en motiveren onszelf, te doen veranderen.

Laat ruimte open voor de stilte en maak plaats voor hoop. Hoop doet leven. Leven in vrijheid kan alleen, als je de stilte in jezelf doorbreekt. Blijf niet hangen, dat jij als individueel niets kan doen. Doorbreek juist die stilte en ga voorbij aan het ontkennen in, wat je al langer diep van binnen voelt.

Mocht je naar aanleiding van mijn artikel in razernij zijn geschoten, ik heb niet voor niets belangrijk bewijsmateriaal onder de blauwe zinnen verwerkt in mijn blog.
WIL JE OP DIT ARTIKEL REAGEREN, SCROLL DAN NAAR BENEDEN ⬇️

Overzicht eerder geschreven artikelen.

Copyright: © 2023 Toestemming tot gehele of gedeeltelijk herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.